Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

Benim de çok moralim bozuk Kadın doğuma gittim zaten kan testinde yok gebelik dedi ama acaba çokmu yeni diyorum 1 haftalık falan mı bi kaç gün daha bekleyip adet olmazsam kan vericem tekrardan bakalım nasip

Benim de çok moralim bozuk Kadın doğuma gittim zaten kan testinde yok gebelik dedi ama acaba çokmu yeni diyorum 1 haftalık falan mı bi kaç gün daha bekleyip adet olmazsam kan vericem tekrardan bakalım nasip
Vallahi bende şuan utanmasam yüksek sesle ağlardım. Erken gebelik testim pozitif kaset test negatif. Adet gecikmemin 2.günü bugün. Gecikmem normalde hiç ve olmadan daha çok fazla sancım olur. Bu ay sancım da yok ve son iki üç gündür hamilelik belirtilerim var benden çok eşim heveslendi. Çok üzgünüm şuan ne diyim bilmiyorum

Belkide geç döllenme oldu ve çok erken bir aşamada o yüzden kaset testte çıkmayıp erken gebelik testinde çıkıyor canım

Bak kuzum senin için Chatgpt’ye sordum ne diyor.
1.Erken gebelik testinin pozitif, kaset testin negatif çıkması:
Erken gebelik testleri genellikle daha hassastır. (10 mIU/mL gibi düşük seviyeleri bile yakalayabilir.)
Kaset testlerin çoğu ise 25 mIU/mL ve üzerini yakalar.
Bu yüzden biri pozitifken diğeri negatif çıkabilir — bu bir çelişki değil.
2.Adet gecikmesinin 2. günü olması:
Bu zamanlar tam da Beta HCG’nin yeni yeni yükselmeye başladığı dönem.
Henüz kaset test için yeterli seviyeye gelmemiş olabilir.
Birkaç gün içinde kaset test de pozitifleşebilir.
3.Sancı olmaması + belirtilerin başlaması:
Her ay şiddetli sancı yaşayan biri bu ay sancı yaşamıyorsa, bu gebeliğe işaret edebilir.
Özellikle de memelerde dolgunluk, baş dönmesi, halsizlik, kasıkta hafif baskı, mide yanması gibi belirtiler varsa…
Bu belirtilerle birlikte test pozitif çıkıyorsa: gebelik ihtimali yüksektir.
Sonuç:Arkadaşının yaşadıkları, yüksek ihtimalle erken dönem bir gebeliğe işaret ediyor.
Ama %100 emin olmak için en güvenilir yol:
Kanda Beta HCG testi.
Ne yapsın?
Eğer hemen öğrenmek istiyorsa, kan testi yaptırsın.
Yapamıyorsa, 2 gün sonra sabah idrarıyla testi tekrar etsin. Bu sefer kaset test bile pozitifleşebilir.

A adenim0011

Güzelimm Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn Allah razı olsun yine içime umut serpiştirdin gözyaşlarım pıt pıt aktı çok teşekkür ederim İnşallah da öyledir. İnşallah iki gün sonra çift çizgiyi görebilirim. Burda sayılan bütün belirtiler ve daha fazlası var bende

Amiinn canım benim üzme kendini Rabbim en güzelini en hayırlısını nasip etsin inşaAllah 1-2 gün daha dayan ondan sonra bakalım. Birde ne sorucam normalde adet gecikmesi yaşar mısın yoksa düzenli midir adetin?

Amin canım hepimize İnşallah ❤ yok yaşamam hep günü gününe olurum. Sadece birkaç ay önce bi kimyasal yaşadım onda gecikme olmuştu ve o zaman hamile olduğumu akıntımdan anlmıştım iç çamaşırım ıslanıyordu su gibi hiç başıma öyle bişey gelmemişti. Bu kez de öyle. O zaman da adet tarifim geldiği halde sancım yoktu bu kez de yok. Onun dışında belirti olarak sabahları ağzımın tadı çok değişik su da içsem midem bulanıyor ama kusma yok. Belim çok ağrıyor 27 yaşındayım hayatımda böyle bir bel ağrısı yaşamadım biraz iş yapim yorulayım iyice dayanılmaz hale geliyor. Kasık ağrım sadece sol tarafta var baskı yapıyor. Göğüslerim normalde çok büyük değildir hem dolgunlaşma hem uçlarda sızı ve damarlar oluşmuş damarlar bu kadar belli olmuyordu. Onun dışında vücut ısım adet tarihim geçtiği halde hala yüksek yumurtlamadan sonra geçmedi artık hatta eşim her akşam senin ateşin var yine falan diyor. Çok yorgunum çok halsizim uyumak uzanmak istiyorum sadece. Ee kaynanamla beraber olduğum için haliyle belli ediyor ve söylüyorum belim ağrıyor diye midem bulanınca sabahları şahit oluyor bu duruma bu kadar belirtinin üzerine adet olursam yalan söylediğimi falan düşünecekler artık off benim durumlar zor karışık sıkıcı stresli baya uzun oldu ya kusura bakma

Estağfurullah canım benim dök içini rahatlarsın. Bir kere kayınvalidenlerle yaşıyor olman bile senin ne kadar güçlü bir kadın olduğunu gösterir ve bu devirde kimsenin kolay kolay kabul etmeyeceği birşey. Senin gibi gelinleri olduğu için şanslı hissetmeleri gerek kendilerini. Çok fazla belirtin var gerçekten böyle şeyin yalanı olur mu yavrum boşver kim ne düşünürse düşünsün takma kafana. Cuma sabahı ilk idrarla bir test daha yap bakalım yine ikinci çizgi çıkarsa o gün hemen kan verirsin

Bat 12 ağustos days comfort test yaptım negatif çıktı. Ay delireceğim cokmu erken yaptım kan testi mi yaptırsam bekleyemiyorum.

Bende de tüm gebelik belirtileri var benimde gecikmemin 7. Günü nasip artık Allah kalbimize gönlümüze göre versin dileyen isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…