- 1 Ocak 2025
- 385
- 86
- 13
- 27
Canım yine de çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın içinAllah Allah bilemedim o zaman
Merhabalar testime bakar mısınız kızlar adetime 5 gün var buraya yükelince kalite düşüyor biraz rengini ayarladım belli olsun diye kuruma çizgisi değil 4 dakka da belliydiCanım yine de çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın içinRabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sizee ❤
Canım var görünüyor da testin markasına bağlı sanırım güvenim kalmadı hiç umutlandırmak istememMerhabalar testime bakar mısınız kızlar adetime 5 gün var buraya yükelince kalite düşüyor biraz rengini ayarladım belli olsun diye kuruma çizgisi değil 4 dakka da belliydi Eki Görüntüle 3628105 Eki Görüntüle 3628106 Eki Görüntüle 3628107
Ne güzel hazırlamışsın ya bayıldım rabbim nasip etsin ya inşallah inşallahİlk aydan beri kutuyu aynı yerinde saklıyorum içinde patik emzik ve Babacığımm hazırlan ben geliyorumm yazılı not kağıdı bir tek gebelik testim eksik onu da yarın doldurabilirsem küçük de bir pastayla sürpriz yapabilmek istiyorumayy yazarken bile nasıl sırıtıyorum gör Rabbim tüm isteyenlere sana da bana da nasip etsin aşkoomm ❤
Görüyorum canım markası neMerhabalar testime bakar mısınız kızlar adetime 5 gün var buraya yükelince kalite düşüyor biraz rengini ayarladım belli olsun diye kuruma çizgisi değil 4 dakka da belliydi Eki Görüntüle 3628105 Eki Görüntüle 3628106 Eki Görüntüle 3628107
Yanımda arkadaşım da yaptı onda negatif çıktı bende böyle çıktı o yüzden kafam karıştı test markası nimoCanım var görünüyor da testin markasına bağlı sanırım güvenim kalmadı hiç umutlandırmak istemem
Aminn aminnn güzelim hepimize İnşallahhh❤Ne güzel hazırlamışsın ya bayıldım rabbim nasip etsin ya inşallah inşallah
Yanımda arkadaşım da yaptı onda negatif çıktı bende böyle çıktı o yüzden kafam karıştı test markası nimo
NimoGörüyorum canım markası ne
Valla canım nimo içinde yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar ama tabi ki emin değilim. Bende mimea yaptım seninki gibiydi güvenemediğimden awox sipariş verdim onunla netleştirmek istiyorum. Kan ver istersen sabah İnşallah vardırYanımda arkadaşım da yaptı onda negatif çıktı bende böyle çıktı o yüzden kafam karıştı test markası nimo
Bu testi hiç kullanmadım ama yalancı pozitif verdiğini görmüştüm bi kaç kişide sen yine varsa tekrarla koyulaşır zaten gebelik varsa
Yarın bidaha yapayım başka testle artık testlerede güven olmuyor gerçektenBu testi hiç kullanmadım ama yalancı pozitif verdiğini görmüştüm bi kaç kişide sen yine varsa tekrarla koyulaşır zaten gebelik varsa
Bende yarın tekrar alayım o zaman bidaha yapayımValla canım nimo içinde yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar ama tabi ki emin değilim. Bende mimea yaptım seninki gibiydi güvenemediğimden awox sipariş verdim onunla netleştirmek istiyorum. Kan ver istersen sabah İnşallah vardır
Kesinlikle canım sevinemiyoruz bile ya çok kötü bi durum sen tekrarla inşallah vardırYarın bidaha yapayım başka testle artık testlerede güven olmuyor gerçekten
Bence de canım Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsinBende yarın tekrar alayım o zaman bidaha yapayım
Ay inşallah zaten bu ay düşünüyorduk denemeyi hatta bugün folik asite başladım o kadar çok yanıltı ki bu testler güven kalmadıKesinlikle canım sevinemiyoruz bile ya çok kötü bi durum sen tekrarla inşallah vardır
Amin inşallahBence de canım Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin
Ah canım benimde aynı içimiz içimize sığmadı ama nedende öbür aya hepimiz kalıcaz gibi hissediyorum inşllahGünaydın kızlar valla ben bi gözümü açtım açmışken bir deneyeyim dedim test yaptım ama sanırım negatif yani anlamadım test de bir değişik geldi bi bakın isterseniz siz daha iyi anlıyorsunuzM Melkit Malones A adenim0011 Eki Görüntüle 3628114 Eki Görüntüle 3628115
Ah canım benimde aynı içimiz içimize sığmadı ama nedende öbür aya hepimiz kalıcaz gibi hissediyorum inşllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?