- 7 Ekim 2024
- 1.656
- 572
- 38
- 22
Canım senin günün geçti artık ilk idrar olmak zorunda değil bence biraz tut da yap testiAyy var gibii kıızzz görüyorummbir iki gün sonra tekrarlaa yada istersen git kan veerr ❤ testim geldi de biraz beklemem lazım ya yapmak için
Canım testin markası ne bende çok güvenemiyorum biliyosun ama kendi durumuma da bakacak olursak gayet normal benim battan bir gün sonra yaptığım test bunun bir tık kalınıydı. O da doğru bilgi mi tabi ki henüz bilmiyoruzKız ben hiç sevinemiyorum yaa varsa bile bugün bu kadar ince çizgi çıkması normal mıinşallah vardır
Gün içinde çok sıvı tüketiyorum ya sorun olur mu o acabaCanım senin günün geçti artık ilk idrar olmak zorunda değil bence biraz tut da yap testi
Ya aslında ben günümü de tam bilmiyorum emin değilim o yüzden bi kaç tane daha test alayım onlarda da görürsem giderimCanım testin markası ne bende çok güvenemiyorum biliyosun ama kendi durumuma da bakacak olursak gayet normal benim battan bir gün sonra yaptığım test bunun bir tık kalınıydı. O da doğru bilgi mi tabi ki henüz bilmiyoruz
Tabi olur idrarı seyreltir yinede dene bakalım test çoktur zatenGün içinde çok sıvı tüketiyorum ya sorun olur mu o acaba
Ayy Elifin bebişini yerimm kızzYa aslında ben günümü de tam bilmiyorum emin değilim o yüzden bi kaç tane daha test alayım onlarda da görürsem giderimmarkası Prodoctor elifin bebişin öğrendiği test
Tabi olur idrarı seyreltir yinede dene bakalım test çoktur zaten
Ayy Elifin bebişini yerimm kızzteste verdiğimiz paralarla şimdi bi araba almıştık yaa dene bakalım İnşallah görürsün bebiş el sallar sana bi tane negatif görsem sence tekrar yapmaya cesaret eder miyim sevgili matmazeell
Öyle yapacam güzelim İnşallah yaşadığım o şey yerleşme kanamasıdır İnşallah bebişimiz bizimledircanımsın artık günün geçti varsa pozitif çıkar inşallah ama eğer negatif çıkarsa regl o geciktiren başka bi durum vardır emin ol bak pozitifse kana koş değilse randevu al muayeneye git canım
Kızlar yorumlarınızı heyecanla takip ediyorum inşallah ikinizin de bebişi sizinle birliktedir şu an ben daha yumurtlama dönemindeyim ama sizi merak ettiğim için her gün burdayım vallahiÖyle yapacam güzelim İnşallah yaşadığım o şey yerleşme kanamasıdır İnşallah bebişimiz bizimledir❤ bu arada ben size inanılmaz alıştım ya bağımlılık yaptınızz
Ben de görüyorumm çok sevindim inşallah çizgi hemen belirmiştir başka bir markayla da deneseneKeşke canım belki o bişi söylerdi bekle bakalım ya da randevu al en yakın zamanda git
Kız niye gelmedi ki ne güzel beraber yapacaktıkben yaptım silik çizgi çıktı atıyım bakın bi burda kalitesi düşüyor ama
Ay inşallah güzelim inşallah valla bende çok alıştım 7 24 buradayımÖyle yapacam güzelim İnşallah yaşadığım o şey yerleşme kanamasıdır İnşallah bebişimiz bizimledir❤ bu arada ben size inanılmaz alıştım ya bağımlılık yaptınızz
Görmene çok sevindim canım ya hemen belirdi ama durdukça daha net oldu gibi elimde başka yok canım ilk işim nöbetçi eczaneden almak olucak inşallah vardır canım sende iyice değerlendir bu günlerini inşallah hepimiz gebe olarak çıkarız bu gruptanBen de görüyorumm çok sevindim inşallah çizgi hemen belirmiştir başka bir markayla da denesene
Ayy valla bende sürekli buraya giriyorum gece gündüzAy inşallah güzelim inşallah valla bende çok alıştım 7 24 buradayım
Görmene çok sevindim canım ya hemen belirdi ama durdukça daha net oldu gibi elimde başka yok canım ilk işim nöbetçi eczaneden almak olucak inşallah vardır canım sende iyice değerlendir bu günlerini inşallah hepimiz gebe olarak çıkarız bu gruptan
Yaa sen ne güzelsiinnKızlar yorumlarınızı heyecanla takip ediyorum inşallah ikinizin de bebişi sizinle birliktedir şu an ben daha yumurtlama dönemindeyim ama sizi merak ettiğim için her gün burdayım vallahi
Kız tut şu ağzınıAyy valla bende sürekli buraya giriyorum gece gündüzsanırım dayanamayıp birazdan yapacam. Soğuk kahve de içtim şimdi ama bilmiyorm yaa
Ayy matmazelimm sen bemi güldürüyorsun Allah ta seni güldürsünKız tut şu ağzınışaka şaka yap bakalım görürsen çizgi sabah ilk idrarla da yaparsın canım sonra kan vermeye ay inşallah inşallah yaa
Allah seni bende testi bekliyorum burdaAyy matmazelimm sen bemi güldürüyorsun Allah ta seni güldürsünbiraz önce lavaboya gittim bir iki saate kalmaz yaparım bişey içmicem
Allah seni bende testi bekliyorum burdasen yap kız buraya da at mutlaka bakalım
Dosya ekle kısmından yükleme yapılmıyor mu sende neyse ne çıktığını yaz ona da kabulüzAşko fotoğraf yükleyemiyorum ki vallahi anca ne çıktığını yazabilirim
Inanki ben burda çatladım meraktanAşko fotoğraf yükleyemiyorum ki vallahi anca ne çıktığını yazabilirim
Yok valla olmuyorDosya ekle kısmından yükleme yapılmıyor mu sende neyse ne çıktığını yaz ona da kabulüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?