Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

Kız ben hiç sevinemiyorum yaa varsa bile bugün bu kadar ince çizgi çıkması normal mı inşallah vardır
Canım testin markası ne bende çok güvenemiyorum biliyosun ama kendi durumuma da bakacak olursak gayet normal benim battan bir gün sonra yaptığım test bunun bir tık kalınıydı. O da doğru bilgi mi tabi ki henüz bilmiyoruz

Ya aslında ben günümü de tam bilmiyorum emin değilim o yüzden bi kaç tane daha test alayım onlarda da görürsem giderim markası Prodoctor elifin bebişin öğrendiği test
Gün içinde çok sıvı tüketiyorum ya sorun olur mu o acaba
Tabi olur idrarı seyreltir yinede dene bakalım test çoktur zaten

Ayy Elifin bebişini yerimm kızz teste verdiğimiz paralarla şimdi bi araba almıştık yaa dene bakalım İnşallah görürsün bebiş el sallar sana bi tane negatif görsem sence tekrar yapmaya cesaret eder miyim sevgili matmazeell

canımsın artık günün geçti varsa pozitif çıkar inşallah ama eğer negatif çıkarsa regl o geciktiren başka bi durum vardır emin ol bak pozitifse kana koş değilse randevu al muayeneye git canım

canımsın artık günün geçti varsa pozitif çıkar inşallah ama eğer negatif çıkarsa regl o geciktiren başka bi durum vardır emin ol bak pozitifse kana koş değilse randevu al muayeneye git canım
Öyle yapacam güzelim İnşallah yaşadığım o şey yerleşme kanamasıdır İnşallah bebişimiz bizimledir❤ bu arada ben size inanılmaz alıştım ya bağımlılık yaptınızz

Öyle yapacam güzelim İnşallah yaşadığım o şey yerleşme kanamasıdır İnşallah bebişimiz bizimledir❤ bu arada ben size inanılmaz alıştım ya bağımlılık yaptınızz
Kızlar yorumlarınızı heyecanla takip ediyorum inşallah ikinizin de bebişi sizinle birliktedir şu an ben daha yumurtlama dönemindeyim ama sizi merak ettiğim için her gün burdayım vallahi

Ben de görüyorumm çok sevindim inşallah çizgi hemen belirmiştir başka bir markayla da denesene

Ay inşallah güzelim inşallah valla bende çok alıştım 7 24 buradayım
Ben de görüyorumm çok sevindim inşallah çizgi hemen belirmiştir başka bir markayla da denesene
Görmene çok sevindim canım ya hemen belirdi ama durdukça daha net oldu gibi elimde başka yok canım ilk işim nöbetçi eczaneden almak olucak inşallah vardır canım sende iyice değerlendir bu günlerini inşallah hepimiz gebe olarak çıkarız bu gruptan

Ayy valla bende sürekli buraya giriyorum gece gündüz sanırım dayanamayıp birazdan yapacam. Soğuk kahve de içtim şimdi ama bilmiyorm yaa

Kızlar yorumlarınızı heyecanla takip ediyorum inşallah ikinizin de bebişi sizinle birliktedir şu an ben daha yumurtlama dönemindeyim ama sizi merak ettiğim için her gün burdayım vallahi
Yaa sen ne güzelsiinn çok dugulandım çok teşekkürler İnşallah Rabbim senin de gönlüne göre verir bebişin gelir bu ayy

Ayy valla bende sürekli buraya giriyorum gece gündüz sanırım dayanamayıp birazdan yapacam. Soğuk kahve de içtim şimdi ama bilmiyorm yaa
Kız tut şu ağzını şaka şaka yap bakalım görürsen çizgi sabah ilk idrarla da yaparsın canım sonra kan vermeye ay inşallah inşallah yaa

Kız tut şu ağzını şaka şaka yap bakalım görürsen çizgi sabah ilk idrarla da yaparsın canım sonra kan vermeye ay inşallah inşallah yaa
Ayy matmazelimm sen bemi güldürüyorsun Allah ta seni güldürsün biraz önce lavaboya gittim bir iki saate kalmaz yaparım bişey içmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…