Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

Bak eğer hamileysem sana da umut olurum İnşallah yerleşme kanaması yaşadığım bir olay oldu batıma 5 gün kala da gittim kan verdim 0 dı. Bat günümden bir gün sonra evde erken gebelik testi yaptım çift çizgi kaset test yaptım tek çizgiydi. Bugün gecikmemin 4.günü eğer varsa daha yeni yeni belli olacak yani herkesin aynı olmuyor umut hep var🤗🌸
Merhaba yerleşme kanaması nasıldı sizde?

Hayırlı olsun bebeğin canım. Belirtilerin nelerdi?
Teşekkür ederim canım benim💕 açıkçası hamile olmadığım aylarda hamile olduğum aya göre daha çok belirti yaşamıştım. Çok bir belirtim yoktu ancak diğer aylardan farklı olarak sol kasığım yumurtlama dönemimden beri hiç geçmeden 24 saat baskılı bir şekilde. Ağrı gibi değilde orada bir yumruk var sanki birde çok akıntım oldu halada oluyor ödümü koparıyor adet geliyor gibi hissettiriyor.

Evett aşkım yaa o kadar şartlandırdım kii kendimii yerleşme kanaması olduğunaa o ağrının yerleşme ağrısı olduğunaa. İhtimal veremedim 5 gün kalmıştı adetime yumurtam çoktan çatlamıştır dedimm🥺 İnşallah çiçeğim pazartesi tekrar yapıcam 3 gün kalmış olur bakalım silik bişeyler çıkacak mıı🥺🥲
İnşallah çıkar canım bende test alabilirsem sabah yine yapıcam ❤️

Teşekkür ederim canım benim💕 açıkçası hamile olmadığım aylarda hamile olduğum aya göre daha çok belirti yaşamıştım. Çok bir belirtim yoktu ancak diğer aylardan farklı olarak sol kasığım yumurtlama dönemimden beri hiç geçmeden 24 saat baskılı bir şekilde. Ağrı gibi değilde orada bir yumruk var sanki birde çok akıntım oldu halada oluyor ödümü koparıyor adet geliyor gibi hissettiriyor.
Korkma o akıntı devam edecek bende öyle hissediyordum hatta adet olacak ağrı vardı hep ama doktor normal dedi

Ben bugün sabah 2 farklı test yaptım yine aynı çıktı akşam kan vermeye gidecem bende bide sprial var kaymış galiba eşim hissetti batma bende parmağımla baktım ve parmağıma bişey battı 2 kere baktım sonucu yazarım bence sizde bi test daha yapın test fotonuz varsa atın bakıyım
Fotoğrafta çıplak gözle gördüğüm kadar net çıkmıyor 2 farklı test yaptım bende bir nimo diğeri fleery iksiinde de silik çıktı yorumlara baktığım da ikisi de pozitif gösteren iyi olmayan testmis emin olamadım
Ben bugün sabah 2 farklı test yaptım yine aynı çıktı akşam kan vermeye gidecem bende bide sprial var kaymış galiba eşim hissetti batma bende parmağımla baktım ve parmağıma bişey battı 2 kere baktım sonucu yazarım bence sizde bi test daha yapın test fotonuz varsa atın bakıyım

Bende 2 farklı test yaptım biri nimo diğeri freeyl di galiba ikiside silik çıktı yorumları okuduğum da ikişer pozitif gösteren iyi bir test değilmiş emin olamadım fotoğrafta çıplak gözle görüldüğü gibi çıkmadı ama ben net görüyordum

Bende 2 farklı test yaptım biri nimo diğeri freeyl di galiba ikiside silik çıktı yorumları okuduğum da ikişer pozitif gösteren iyi bir test değilmiş emin olamadım fotoğrafta çıplak gözle görüldüğü gibi çıkmadı ama ben net görüyordum
Başka marka test bulursan yap istersen yada awox sipariş et

Aaa matmazel seni hatırladım diğer topikten 🥰 gebe misin canım?
Bilmiyorum canım bugün bat günümdü sanırım test yaptım silik çıktı yarın tekrarlıycam 🥹❤️

Eklentiler

• IMG_2077.webp
    IMG_2077.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 0
Back
X