- 1 Ocak 2025
- 417
- 90
- 13
- 27
İsyan eder miyim hiç yavrum sadece çok üzüldüm o da kendimden çok yine eşim içinCanımsın üzülme sakın hayırlısını iste her zaman sakın isyan etme![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsyan eder miyim hiç yavrum sadece çok üzüldüm o da kendimden çok yine eşim içinCanımsın üzülme sakın hayırlısını iste her zaman sakın isyan etme![]()
Gec yumurtladin büyük ihtimalle öncesinde sonrasındaki ilişkilerden bile tutabilir neler gorduk burda ay inşallah hepimiz mutlu olalım artık yaaa31inde yaşamıştım canım 14ü gibi olmam lazım teste tekrar baktım zor görünen ince kıl gibi bi çizgi çıkmış. Pazartesi tekrarlarım. Bat ım 14se eğer 3 gün kalmış olur belki de önceki ilişkiyle tutar yeni hamile kalmış olurumİnsan umutsuz yaşabilir mi ki bak hemen başka bi umuda tutundum
![]()
İnşallah canım Allah razı olsunGec yumurtladin büyük ihtimalle öncesinde sonrasındaki ilişkilerden bile tutabilir neler gorduk burda ay inşallah hepimiz mutlu olalım artık yaaa
Öyle tabiki yavrum benim Rabbimin hikmeti çok büyük31inde yaşamıştım canım 14ü gibi olmam lazım teste tekrar baktım zor görünen ince kıl gibi bi çizgi çıkmış. Pazartesi tekrarlarım. Bat ım 14se eğer 3 gün kalmış olur belki de önceki ilişkiyle tutar yeni hamile kalmış olurumİnsan umutsuz yaşabilir mi ki bak hemen başka bi umuda tutundum
![]()
Güzelim benim eminimki çok yakında çok mutlu olucaksın müjdeni alıcaksın hepimiz aynıyız inan sırf üzülmesin diye testi bile gizli yapıyorum tek üzülmek için onu hep en kötüsüne hazırlıyorum ama napalım elimizden bişi gelmiyoİsyan eder miyim hiç yavrum sadece çok üzüldüm o da kendimden çok yine eşim için❤
Yani oldu canım ama bir gün öncesi miydi iki gün öncesi miydi inan ki net hatırlamıyorumÖyle tabiki yavrum benim Rabbimin hikmeti çok büyüko leke geldiğinde yumurtlamaysa peki ondan 1-2 gün önce ilişki oldumu. Olduysa ordanda tutma şansı var
İnşallah bitanem İnşallah hepimiz müjdemizi alır mutlu oluruz. Gerçekten iyi ki varsınız sizi seviyorumGüzelim benim eminimki çok yakında çok mutlu olucaksın müjdeni alıcaksın hepimiz aynıyız inan sırf üzülmesin diye testi bile gizli yapıyorum tek üzülmek için onu hep en kötüsüne hazırlıyorum ama napalım elimizden bişi gelmiyo![]()
Canım böyle şeyler yaşanıyor bu süreçte benimde daha önce adetim 6 gün gecikti (normalde çok düzenlidir şaşmaz) dedim kesin hamileyim test yaptım negatif 1 gün sonra falan adet oldum bende çok üzülmüştüm ama normal yani takma kafanaValla nasıl bi idrar olursa olsun çıkması gerekmiyor mu silik de olsa hiçbir şey çıkmadıı. Çok kötüyüm şuan ya eşime nasıl söylicemniye adet olmuyorum hiç adet belirtim de yok
Tamam eğer o dönem yumurtlama dönemiyse ve öncesinde 3 gün öncesine kadar ilişki olduysa olma ihtimali var canım benim millet tek ilişkiyle hamile kalıyor yine beklemeye geçiyoruz yanii sabırlaYani oldu canım ama bir gün öncesi miydi iki gün öncesi miydi inan ki net hatırlamıyorum![]()
İnşallah güzelim bizde seni seviyoruzİnşallah bitanem İnşallah hepimiz müjdemizi alır mutlu oluruz. Gerçekten iyi ki varsınız sizi seviyorum![]()
Ayy kızlar yaa hep sonradan sonradan gelir aklım başıma. Şimdi daha iyi anlıyorum o gece o kadar sol kasık ağrısı yaşadım ki hayatımda ilk defa uyutmadı o ağrı beni sabaha kadar eşimle de tartışmıştık ilikşi olmamıştı ağrıdan uyuyamadım akşamında leke oldu yumurtam çatlıyormuş demek kii. Ben yerleşme sandığım için lekeyi gördüğüm akşam da sonra ki akşam da ilişki olmadı yaaa offf ama öncesini hatırlamıyorum ağrımdan bir gün önce oldu mu olmadı mıı ayy yine streessTamam eğer o dönem yumurtlama dönemiyse ve öncesinde 3 gün öncesine kadar ilişki olduysa olma ihtimali var canım benim millet tek ilişkiyle hamile kalıyor yine beklemeye geçiyoruz yanii sabırla![]()
Canım yok ya şimdi daha iyi çözdüm olayı ben adetime 5 gün kala yumurtladımCanım böyle şeyler yaşanıyor bu süreçte benimde daha önce adetim 6 gün gecikti (normalde çok düzenlidir şaşmaz) dedim kesin hamileyim test yaptım negatif 1 gün sonra falan adet oldum bende çok üzülmüştüm ama normal yani takma kafana![]()
İyi hadi çözdüysen sevindim canım diğer türlü hamile de değilim niye adet olmuyorum diye takılıyor insan çünkü ama her şey oluyor valla bu süreçte rabbim hepimize sabır versinCanım yok ya şimdi daha iyi çözdüm olayı ben adetime 5 gün kala yumurtladımo leke yumurtlamaymışş
Aminn canımm aminn Allah razı olsun çok sağolİyi hadi çözdüysen sevindim canım diğer türlü hamile de değilim niye adet olmuyorum diye takılıyor insan çünkü ama her şey oluyor valla bu süreçte rabbim hepimize sabır versin![]()
Bak canım ben sana ta o gün dedim keşke değerlendirseydin neyse kısmet nasip belki o bi geceden bile olur bilemeyizAyy kızlar yaa hep sonradan sonradan gelir aklım başıma. Şimdi daha iyi anlıyorum o gece o kadar sol kasık ağrısı yaşadım ki hayatımda ilk defa uyutmadı o ağrı beni sabaha kadar eşimle de tartışmıştık ilikşi olmamıştı ağrıdan uyuyamadım akşamında leke oldu yumurtam çatlıyormuş demek kii. Ben yerleşme sandığım için lekeyi gördüğüm akşam da sonra ki akşam da ilişki olmadı yaaa offf ama öncesini hatırlamıyorum ağrımdan bir gün önce oldu mu olmadı mıı ayy yine streess![]()
Evett aşkım yaa o kadar şartlandırdım kii kendimii yerleşme kanaması olduğunaa o ağrının yerleşme ağrısı olduğunaa. İhtimal veremedim 5 gün kalmıştı adetime yumurtam çoktan çatlamıştır dedimmBak canım ben sana ta o gün dedim keşke değerlendirseydin neyse kısmet nasip belki o bi geceden bile olur bilemeyiz![]()
Merhaba bende adetime 7 gün varken nimo test yaptım silik çıktı siz bir sonuç almış miydinizYanımda arkadaşım da yaptı onda negatif çıktı bende böyle çıktı o yüzden kafam karıştı test markası nimo
Ben bugün sabah 2 farklı test yaptım yine aynı çıktı akşam kan vermeye gidecem bende bide sprial var kaymış galiba eşim hissetti batma bende parmağımla baktım ve parmağıma bişey battı 2 kere baktım sonucu yazarım bence sizde bi test daha yapın test fotonuz varsa atın bakıyımMerhaba bende adetime 7 gün varken nimo test yaptım silik çıktı siz bir sonuç almış miydiniz
Hayırlı olsun bebeğin canım. Belirtilerin nelerdi?Daha varmış bacımm benim dün beta 19 çıktı biliyorsun dünden 5 gün önce yaptırdığım beta 0.2 ydi o yüzden bekleyelim bakalım