Kan ver canım uğraşma hiç en net sonuç inşallah vardırBana da öyle geldi canım bat sanırım dündü tam bilmiyorum ama yumurtlama takip etmedim
buraya yükleyince kalite düşüyor ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan ver canım uğraşma hiç en net sonuç inşallah vardırBana da öyle geldi canım bat sanırım dündü tam bilmiyorum ama yumurtlama takip etmedim
buraya yükleyince kalite düşüyor ya
Ay inşallah ya bi tane daha frellly test var sabah onu yaparım bi tık daha koyuysa giderim öğlen hastaneye inşallah vardır ama ben hiç hissetmiyorum belirti vs yok normalde çok yaşarımBenimde bat gününden 1 gün önce falan böyle çıkmıştı canımm bence yarın sabah hemen bi kan var bana kalırsa var gibi![]()
Yarın gidicem canım teşekkür ederim ya inşallah vardırKan ver canım uğraşma hiç en net sonuç inşallah vardır![]()
![]()
Banada dua et nolurAy inşallah ya bi tane daha frellly test var sabah onu yaparım bi tık daha koyuysa giderim öğlen hastaneye inşallah vardır ama ben hiç hissetmiyorum belirti vs yok normalde çok yaşarım
Yarın gidicem canım teşekkür ederim ya inşallah vardır![]()
Zaten belirti yaşamadığın ay oluyor yavrum benimde kasık baskısı dışında hiç bir belirtim yoktu bu ay ama geçen ay yaşadığım belirtileri görseydin yüzde bir milyon hamile derdin ama değildimAy inşallah ya bi tane daha frellly test var sabah onu yaparım bi tık daha koyuysa giderim öğlen hastaneye inşallah vardır ama ben hiç hissetmiyorum belirti vs yok normalde çok yaşarım
Yarın gidicem canım teşekkür ederim ya inşallah vardır![]()
Ederim tabi rabbim isteyen herkese nasip etsinBanada dua et nolur![]()
Ay inşallah bende hamileyimdir öyle valla bende bu ay bişi yaşamadımZaten belirti yaşamadığın ay oluyor yavrum benimde kasık baskısı dışında hiç bir belirtim yoktu bu ay ama geçen ay yaşadığım belirtileri görseydin yüzde bir milyon hamile derdin ama değildim![]()
Başka prodoctor yokmu evde canımm yarın sabah onunla yapsan sonra kan versenEderim tabi rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ay inşallah bende hamileyimdir öyle valla bende bu ay bişi yaşamadım![]()
Valla şuan ilk defa yasagidim belirtilerime üzüldümEderim tabi rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ay inşallah bende hamileyimdir öyle valla bende bu ay bişi yaşamadım![]()
Elif İnan şuan bu yaşıma kadar yasamadigim belirtilerime üzülüyorumZaten belirti yaşamadığın ay oluyor yavrum benimde kasık baskısı dışında hiç bir belirtim yoktu bu ay ama geçen ay yaşadığım belirtileri görseydin yüzde bir milyon hamile derdin ama değildim![]()
Yok canım ya vakit bulursam gidip alıcam bugün yoksa da aynı markayı yaparım varsa koyulaşır zaten demiBaşka prodoctor yokmu evde canımm yarın sabah onunla yapsan sonra kan versen
YaaValla şuan ilk defa yasagidim belirtilerime üzüldüm![]()
Elif İnan şuan bu yaşıma kadar yasamadigim belirtilerime üzülüyorum![]()
Hahahaha aynen yavrum keramet belirti olmamasındaymışElif İnan şuan bu yaşıma kadar yasamadigim belirtilerime üzülüyorum![]()
Bende yıllardır ilk defa belirti yaşıyorum umarım buda bir işarettir dua edin bana nolur 41 yaşındayım zaman daraliyorHahahaha aynen yavrum keramet belirti olmamasındaymış![]()
Allah tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin canım sanaBende yıllardır ilk defa belirti yaşıyorum umarım buda bir işarettir dua edin bana nolur 41 yaşındayım zaman daraliyor![]()
Hep gülelim inşallah canımYok canım ya vakit bulursam gidip alıcam bugün yoksa da aynı markayı yaparım varsa koyulaşır zaten demi
Yaakız öyle deme onda öyle olmuş bakalım bende de olucak mı
ay çok güldüm
Bende bir sorun yok onda muallakta testesteron düşük çıktı biraz yaş faktörü de var tabi ikimizde. Ama ikimizinde çocuğu var yani sonuçta. Ortak istiyoruz sadece.Allah tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin canım sanakontrollerinizi yaptırdınızmı eşinle beraber nasıl durumlar
günün geçti mi güzelim valla ben kanda görene kadar inanamıycam çok iyi anlıyorum seniHep gülelim inşallah canımiçimden bir ses var diyor bı ses umitlenme diyor korkuyorum valla. Test yaptırmak bile istemiyorum.
Ben sana eşim ve kendim için programımı yollayayım canım yapabilirsen faydasını görürsünüz Allahın izniyleBende bir sorun yok onda muallakta testesteron düşük çıktı biraz yaş faktörü de var tabi ikimizde. Ama ikimizinde çocuğu var yani sonuçta. Ortak istiyoruz sadece.
Yolla canim ozeldenBen sana eşim ve kendim için programımı yollayayım canım yapabilirsen faydasını görürsünüz Allahın izniyle
Bat 15 Ağustos canım ama tahmini tabi bu takip yapmadimgünün geçti mi güzelim valla ben kanda görene kadar inanamıycam çok iyi anlıyorum seni![]()
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahBat 15 Ağustos canım ama tahmini tabi bu takip yapmadim
EğerYok canım ya vakit bulursam gidip alıcam bugün yoksa da aynı markayı yaparım varsa koyulaşır zaten demi
Yaakız öyle deme onda öyle olmuş bakalım bende de olucak mı
ay çok güldüm