Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

Benimde bat gününden 1 gün önce falan böyle çıkmıştı canımm bence yarın sabah hemen bi kan var bana kalırsa var gibi 😍😍
Ay inşallah ya bi tane daha frellly test var sabah onu yaparım bi tık daha koyuysa giderim öğlen hastaneye inşallah vardır ama ben hiç hissetmiyorum belirti vs yok normalde çok yaşarım 🤷🏻‍♀️
Kan ver canım uğraşma hiç en net sonuç inşallah vardır ❤️ 🥰
Yarın gidicem canım teşekkür ederim ya inşallah vardır 🥰

Ay inşallah ya bi tane daha frellly test var sabah onu yaparım bi tık daha koyuysa giderim öğlen hastaneye inşallah vardır ama ben hiç hissetmiyorum belirti vs yok normalde çok yaşarım 🤷🏻‍♀️

Banada dua et nolur 🥹

Zaten belirti yaşamadığın ay oluyor yavrum benimde kasık baskısı dışında hiç bir belirtim yoktu bu ay ama geçen ay yaşadığım belirtileri görseydin yüzde bir milyon hamile derdin ama değildim😄

Banada dua et nolur 🥹
Ederim tabi rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥹🥹😍
Zaten belirti yaşamadığın ay oluyor yavrum benimde kasık baskısı dışında hiç bir belirtim yoktu bu ay ama geçen ay yaşadığım belirtileri görseydin yüzde bir milyon hamile derdin ama değildim😄
Ay inşallah bende hamileyimdir öyle valla bende bu ay bişi yaşamadım 🥹

Elif İnan şuan bu yaşıma kadar yasamadigim belirtilerime üzülüyorum 😂😂

Başka prodoctor yokmu evde canımm yarın sabah onunla yapsan sonra kan versen
Yok canım ya vakit bulursam gidip alıcam bugün yoksa da aynı markayı yaparım varsa koyulaşır zaten demi
Valla şuan ilk defa yasagidim belirtilerime üzüldüm 😂😂
Yaa😂😂😂😂😂😂kız öyle deme onda öyle olmuş bakalım bende de olucak mı 😂
Elif İnan şuan bu yaşıma kadar yasamadigim belirtilerime üzülüyorum 😂😂
😂😂😂🥹🥹ay çok güldüm

Bende yıllardır ilk defa belirti yaşıyorum umarım buda bir işarettir dua edin bana nolur 41 yaşındayım zaman daraliyor 🤲
Allah tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin canım sana🙏 kontrollerinizi yaptırdınızmı eşinle beraber nasıl durumlar

Yok canım ya vakit bulursam gidip alıcam bugün yoksa da aynı markayı yaparım varsa koyulaşır zaten demi

😂😂😂🥹🥹ay çok güldüm
Hep gülelim inşallah canım 🥰 içimden bir ses var diyor bı ses umitlenme diyor korkuyorum valla. Test yaptırmak bile istemiyorum.

Allah tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin canım sana🙏 kontrollerinizi yaptırdınızmı eşinle beraber nasıl durumlar
Bende bir sorun yok onda muallakta testesteron düşük çıktı biraz yaş faktörü de var tabi ikimizde. Ama ikimizinde çocuğu var yani sonuçta. Ortak istiyoruz sadece.

Bende bir sorun yok onda muallakta testesteron düşük çıktı biraz yaş faktörü de var tabi ikimizde. Ama ikimizinde çocuğu var yani sonuçta. Ortak istiyoruz sadece.
Ben sana eşim ve kendim için programımı yollayayım canım yapabilirsen faydasını görürsünüz Allahın izniyle

😂😂😂🥹🥹ay çok güldüm
Eğer mmatmazellll mmatmazellll de hamile olduğunu öğrenirse keramet hsg dedir kızlar😄 ikimizde bu ay hsg çekildik çünkü ben hamileyim oda hamileyse hsg kolaylaştırdı diye düşünüyorum 😄 A adenim0011 M mimah1215

Back
X