- 21 Ekim 2021
- 916
- 521
- 53
GEBEİM diye gezmek istiyorum Allah'ım nasip et dkskkddkHerkes testlerde negatif görmesine rağmen umutla adet olmamayı bekliyor bende dahilHürrem gibi allahım bismillah diye bağırmak istiyorum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GEBEİM diye gezmek istiyorum Allah'ım nasip et dkskkddkHerkes testlerde negatif görmesine rağmen umutla adet olmamayı bekliyor bende dahilHürrem gibi allahım bismillah diye bağırmak istiyorum
![]()
Kdjdhdhdhdhdh of evet allahım nasip et aminnnnnGEBEİM diye gezmek istiyorum Allah'ım nasip et dkskkddk
Kız senin her yorumuna gülüyorum yaaHerkes testlerde negatif görmesine rağmen umutla adet olmamayı bekliyor bende dahilHürrem gibi allahım bismillah diye bağırmak istiyorum
![]()
Yaaa ahahaha çok iyiiiGEBEİM diye gezmek istiyorum Allah'ım nasip et dkskkddk
Bendede olmuştu yavrum halada ara ara oluyor. Senin adetin daha önce gecikiyor muydu ilk defa mı gecikme oldu böyleCanım ya benim regl gibi ağrılarım oluyo ara ara korkuyorum regl olucak diye diken üstündeyim normal mi bu
Canım benimde bat 14 diyorum artık. 3 gün kaldı regle dün parmak ucum kadar bi kahverengi leke olmuştu adetim sökülecek dedim. Adet sancımda normalde birkaç gün öncesinde başlar çok şiddetli olmaz ama adet olana kadar da geçmez. Bu defa ara ara geliyor geçiyor hemen. Yine yerleşme diye umutlanıyorum engel olamıyorum kendime. Ama adet öncesinde bende sivilce çıkar dün çenemde çıkmış yine iki gözümün çiçeğiBendede olmuştu yavrum halada ara ara oluyor. Senin adetin daha önce gecikiyor muydu ilk defa mı gecikme oldu böyle
Test yaptım canım şimdi dayanamadım. Tek çizgiBendede olmuştu yavrum halada ara ara oluyor. Senin adetin daha önce gecikiyor muydu ilk defa mı gecikme oldu böyle
KızlarrrrBendede olmuştu yavrum halada ara ara oluyor. Senin adetin daha önce gecikiyor muydu ilk defa mı gecikme oldu böyle
Hiç gecikmez normalde ilk kez oldu inşallah bebiştir başka sebebi olmasın daBendede olmuştu yavrum halada ara ara oluyor. Senin adetin daha önce gecikiyor muydu ilk defa mı gecikme oldu böyle
ah canım ne çektik gerçektenn artık bu hamilelik belirtisi diyemicem umutlanıyoruz sonra üzülüyoruz yaKızlar peki kasık batması adet belirtisi mi aynı zamandayemin ederim beynim sıfırlandı ya adetten önce de kasık batmadı yaşar mıydım diye
adetin ilk günü veya bir önceki gece alt karın ağrısı çok şiddetli yaşardım ona eminim çünkü ilaç kullanırdım ama sağ veya sol kasık yaşar mıydım bilmiyorum offf
A adenim0011Melkit
Malones ve diğerleri
![]()
ay hayırlı olsun canım adetinin kaçıncı günü normaldeKızlarrrrilk attığım resim dünki diğerini şimdi yaptım damlatır damlatmaz çıktı sevinmeye korkuyorum elim ayağım titriyor ya
![]()
Canım yumurtlama ağrısı çektiğim gün 26 Temmuz du ona göre hesap yapınca iki gün gecikmiş oluyorum tabi ne kadar doğru doktorda öğrenicem bakalım hayırlısıay hayırlı olsun canım adetinin kaçıncı günü normalde
Haydi hayırlı olsun canım benim çizgi çok güzel görünüyor Allahın izniyle hamilesin diye düşünüyorumKızlarrrrilk attığım resim dünki diğerini şimdi yaptım damlatır damlatmaz çıktı sevinmeye korkuyorum elim ayağım titriyor ya
![]()
Üzülme kuzumm illaki o ikinci çizgiyi birgün göreceksin dur bakalım zaten sırf bu stres yüzünden çekiyoruz bu sıkıntıyı kendimizi biraz rahat bıraksak hemen olacak belkiTest yaptım canım şimdi dayanamadım. Tek çizgi![]()
İnşallahhhHiç gecikmez normalde ilk kez oldu inşallah bebiştir başka sebebi olmasın da![]()
Canım çizgi iyice belirginleşmiş düne göre bence sen hamilesin tebrik ederimKızlarrrrilk attığım resim dünki diğerini şimdi yaptım damlatır damlatmaz çıktı sevinmeye korkuyorum elim ayağım titriyor ya
![]()
Hamilesin canım gözün aydın günün gectimiKızlarrrrilk attığım resim dünki diğerini şimdi yaptım damlatır damlatmaz çıktı sevinmeye korkuyorum elim ayağım titriyor ya
![]()
Geldim canım verdim kanı 1 buçuk saatte çıkar dediler ama hala içimde ya gebe değilsem düşüncesi var kafayı yiycemHaydi hayırlı olsun canım benim çizgi çok güzel görünüyor Allahın izniyle hamilesin diye düşünüyorumhemen bir kan ver için rahatlasın
İnşallahhh
İnşallah canım ya geldim verdim kanı bekliyorum ama çok ta korkuyorum ya gebe değilsem diyeCanım çizgi iyice belirginleşmiş düne göre bence sen hamilesin tebrik ederimgidip kan testi ver hemen için rahatlasın artık kana gitmekten korkma
![]()
Geçti canım kan verdim inşallah ya inşallah kanda görmeden inanamıycam sanırım içimdeki şüphe durmuyorHamilesin canım gözün aydın günün gectimi
ay hani bizi bilgilendir bence kesin hamilesinGeldim canım verdim kanı 1 buçuk saatte çıkar dediler ama hala içimde ya gebe değilsem düşüncesi var kafayı yiycem
İnşallah canım ya geldim verdim kanı bekliyorum ama çok ta korkuyorum ya gebe değilsem diye![]()