• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kızlar akıl verin (lütfen yorum yazın )

_BALIM_

♥HAYAT ARTIK 3 KISILIK ♥
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
1.727
3
116
Ankara
Suan nişanlıyım Kizlar ve benim annem babam ayrı (ikiside evli) kına gecesi genelde evde olur ama benim kına gecem evde olursa anne tarafımın gelmesi imkansız oluyor...Kına gecesi için bir dügün salonu tutulsa yine masraflar kız tarafının mı oluyor ? kafam karıştıda yardım ederseniz sevinirim

walla bu yine adet meselesi canım. bizde kahve gibi bir yer tutmuştuk ve biz ödemiştik kirasını ama kuzenlerimden biri evlenirken güzel bir kafeyi kapatmışlardı ve onun kirasını erkek tarafı ödemişti. bence şöyle yap nişanlına sor sen oda annesine laf arasında sen söylememişsin gibi sorsun. "salon kirasını bizmi ödeyeceğiz desin" kayınvalidenin tepkisine göre siz veya onlar öderler. ama normalde kına gecesi kıza aittir.

Düğün salonu pahalıya gelir ama ufak gündüz açık olan pastane, kafe tarzı yerler akşamları bu tür şeyler için kiralıyorlar yerlerini. Fazla pahalı olmaz öyle birşey. Bir düşün.

kızlar benim nişanımda dügün salonunda olmuştu 350 kişilikti bütün masalarda dolmuştu yaspastası meyve ıcecekler ve kuru pastası kamerası fografcısı hepsı 1milyardı toplam acaba aynı yerdemi yapsak yine olmazsa diye düşündüm

kına gecesi genelde yakın eş dost ve kız arkadaşlarla yapılır o yüzden arkadaşlara katılıyorum düğün salonu hem fazla büyük gelir hem de pahalı.bence de kafe pastane gibi yerler daha uygun.

Nerde yaparsan yap kına gecesi kız tarafına aittir canım, kuruyemişler erkege aiitir sadece.yer tutmak sana canım..

bizim kına gecelerimiz baya kalabalık oluyor...Bizde erkek bayan ayrımı yoktur genelde o yüzden oğlan tarafıyla karışık olucak tahminen ayy nasıl olucak vallaha sıkıldım bazen nerden girdim bu işe bile diyip niyetsizlik yapıyorummm :çok üzgünüm:

Tabiki her iki tarafta bir araya gelicek canım, nerde yapıcanı sen bilcen neden karışıyorki kafan onu anlamadım.

Kendini ferah tut her zaman çok kişi fikirler veriyordur her konuda bu yüzden insan sıkılıyor.. bu mevzulara.. ama relax ol canım.. gerek yok strese.

insanın babası evli olunca baba eşide karışırsa kafanız sizinde karişır.. Babama kalsa herşeyi dört dörtlük yapmak istiyo ama eşi engel olmaya çalısıyo bende bunun farkındayım bazen kına gecesi bile olmasın istitorum

Ay düşünme öle canım ilerde pişman olursun, bugünler birkere.....

kınayı genelde kız tarafı karşılar canım.ne olursa olsun kına yap bence yoksa ilerde pişman olursun bir kere oluyo sonuçta.bide baban içinden gelerek yapmak istiyorsa eşini çok takma bence o senin baban sonuçta.kızını evlendirirken herşey güzel olsun ister.küçük yada büyük mutlaka kına yap bence

kınayı genelde kız tarafı karşılar canım.ne olursa olsun kına yap bence yoksa ilerde pişman olursun bir kere oluyo sonuçta.bide baban içinden gelerek yapmak istiyorsa eşini çok takma bence o senin baban sonuçta.kızını evlendirirken herşey güzel olsun ister.küçük yada büyük mutlaka kına yap bence

Rabbimden hayırlısını istiyorum artık eger nasibimde varsa olur zamana bıraktım ama gönlüm olsun istiyor çünkü bir kızın gururu kınası ve dügünüdür...yanlısmı dusunuyorum

cnm kınanın nerde olacagına sız kız tarafı olarak karar verın.bos bı dukkanda bıle olabılır,derneklerde olabılır,cafelerde yapabılırsın.fıyat olarakda uygun olur.bızdekı adetlere gore kınanın yapılacagı yerın ucretını kız tarafı karsılar kınada kı cerezler olsun kına olsun onları da erkek tarafı karsılar...ama muhakkak yapmalısın hıc sıkıntı ve stres yapm.su ankı durumunu cok ıyı anlıyorum rahat olmaya calıs.sonu MUTLU SON olacak oyle dusun cnm ...

Son düzenleme:
Canım kınayı kız tarafı yapar. Kuruyemiş ve kına malzemelerini erkek tarafı alır bizde.
Bi dernek yada kıraathane gibi bi yerle anlaşabilirsin.
Düğün salonları da haftaiçi uygun oluyor.
Kimse için özveride de bulunma. Bunlar hayatta bir kez tadılan güzellikler.

canlarım benim zaten nişanı yaptıgımız yerde tanıdık bir dügün salonuydu sadece yeri biz tutarız amaa sorun gerisini nişanlıma nasıl söyliycem nasıl anlatsam ben konuşmaktan biraz cekınırım bu konuyu valla sıkıldım hayırlısı diyorum artık kızlar zaman ne gostercek bakalım

ayy bı an kendımı gördum ama ben annemle yasıyorum babamın esıylede 6 aydır felan konusmuyoruz zaten.kafam cok rahat.benım babam zaten bıseye karısmak ıstemez saolsun annem herseyın en ıyısını yapar.senı anlayabılıyorum herseye karısır o uveyanneler:))) bızmkıler ıstnbulda o yuzden ben burdada ordada dugun ıstedım.babama kınayı kız yapar zaten dedım tut bı salon o da dedıkı kız salonmu tutar:))
bızdeannemle gttk tuttk bı guzel.snra evımızdede kına gecemızı yapıcaz azkısı olucak ısterlerse halamlar ve babannemlerde gelebılırler yanı.

gelelım sana bence cekınme sonucta ıkınızın kınası bı sorun varsa konusarak çözulmelı sen ona anlatmazsan o senın ıcınde bulundugun durumu anlayamazkı konusmayı dene cnm.içinden salon tutmak gecıosada salon tutun ama yerı kız tarafı cerezlerı erkek tarafı dıe bılıyorum hayırlısı olsun ben de bu konulardan cok sıkıldıgım ıcın herseferınde babamla kavga etmekten bay geldıgı ıcın oluruna bıraktım:)))

Back
X