En son adet tarihinden epey zaman geçmiş olsa çıkardı bence düzensizlik mi var benimde testlerim pozitif çıktı bugün kan verdim negatif. Bu testler insanı yanıltıyor ya yanlış sonuç veriyorlarSlm kızlar daha önce de konu açtım testlerin hep silik koyulaşma yok en son 3 Haziran'da kan verdim negatif son adet tarihim 20 Nisan hala adet olmadım belirtilerim de var göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı Kafam çok karışık Doktora git derseniz Randevu bulamıyorum kan vermek de istemiyorum çünkü kaç defa testlere güvenelerek gitim negatif sonuç. Başka marka test yap derseniz onu da yaptım ev test dolu bütün markaları denedim pek silik Anlamıyorum Yarın adet sökücü kulanıyım diyorum eşim acele etme diyor ama olsa test koyulaşır diye düşünüyorum yorum yapın ne olur aynı durumu yaşiyanlar yazsın
Düzensiz adetim Polikistik var bendenormalde kaç günde bir adet olursunuz
Adetim çok düzensiz olduğu için kafam karışık 2 tane çocuğum var ilk gebeliğim adet gününde hamile kaldım ikinci gebeliğim de adete yakın olduğu için ne yapacam bilmiyorumEn son adet tarihinden epey zaman geçmiş olsa çıkardı bence düzensizlik mi var benimde testlerim pozitif çıktı bugün kan verdim negatif. Bu testler insanı yanıltıyor ya yanlış sonuç veriyorlar
Bende sizinle aynı durumdayım iki oğlum var bir çocuk daha istiyorum ama polikistik over var testlerim pozitif çıktı ama kan negatif demekki yok önemli olan kan sonucu diyorlarAdetim çok düzensiz olduğu için kafam karışık 2 tane çocuğum var ilk gebeliğim adet gününde hamile kaldım ikinci gebeliğim de adete yakın olduğu için ne yapacam bilmiyorum
En son 3 Haziran'da verdim kan testi az önce de test yaptım aynı silik iki farklı marka denedimBende sizinle aynı durumdayım iki oğlum var bir çocuk daha istiyorum ama polikistik over var testlerim pozitif çıktı ama kan negatif demekki yok önemli olan kan sonucu diyorlar
Allah bağışlasınBende sizinle aynı durumdayım iki oğlum var bir çocuk daha istiyorum ama polikistik over var testlerim pozitif çıktı ama kan negatif demekki yok önemli olan kan sonucu diyorlar
İnşallah sizin vardır bebeğiniz ben bugün kan verdim negatifEn son 3 Haziran'da verdim kan testi az önce de test yaptım aynı silik iki farklı marka denedim
Testi atiyim bakınİnşallah sizin vardır bebeğiniz ben bugün kan verdim negatif
Amin sizin yavrularınızı da inşAllahAllah bağışlasın
Atın olur bunlar da benim farklı günde yapmış olduğum iki testTesti atiyim bakın
Canım bi kadın doğum doktoruna görünmeden söktürücü kullanma sakın. Testlerde çıkmayıp hamile olanlarda var örneklerini gördüm zaten söktürücü geciktirici gibi ilaçlar hormonları da altüst ediyor doktor vermedikçe kesinlikle tavsiye etmem. Bence hastaneye gidip rica edin randevu bulamadığınızı söylerseniz yardımcı olurlar belki ya da durumunuz varsa özele gidin çünkü şuanki durumunuz gerçekten çok karışık.Slm kızlar daha önce de konu açtım testlerin hep silik koyulaşma yok en son 3 Haziran'da kan verdim negatif son adet tarihim 20 Nisan hala adet olmadım belirtilerim de var göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı Kafam çok karışık Doktora git derseniz Randevu bulamıyorum kan vermek de istemiyorum çünkü kaç defa testlere güvenelerek gitim negatif sonuç. Başka marka test yap derseniz onu da yaptım ev test dolu bütün markaları denedim pek silik Anlamıyorum Yarın adet sökücü kulanıyım diyorum eşim acele etme diyor ama olsa test koyulaşır diye düşünüyorum yorum yapın ne olur aynı durumu yaşiyanlar yazsın
Amin sizin yavrularınızı da inşAllah
Canım Ağrıda yaşıyorum ben inan o kadar Ters konuşup kovuyor ki Doktorlar bizi Konuşmama bile izin vermezler özel de çok pahlı gidemiyorumCanım bi kadın doğum doktoruna görünmeden söktürücü kullanma sakın. Testlerde çıkmayıp hamile olanlarda var örneklerini gördüm zaten söktürücü geciktirici gibi ilaçlar hormonları da altüst ediyor doktor vermedikçe kesinlikle tavsiye etmem. Bence hastaneye gidip rica edin randevu bulamadığınızı söylerseniz yardımcı olurlar belki ya da durumunuz varsa özele gidin çünkü şuanki durumunuz gerçekten çok karışık.
Evet resimlerde pek gözükmemiş ama inşAllah vardır benimkiler daha net gözüküyor ona rağmen bugün kan testi negatiftiTelefonumun kamerası iyi değil ondan TM beli olmuyor ama var çizgi eşim de baktı olduğunu söyledi
Senin testin baya pozitif ya marka hangisi bilmiyorum ama burda geçen araştırdım Awox testin güvenilir olduğunu söylediler ben de ondan aldımAtın olur bunlar da benim farklı günde yapmış olduğum iki test
Anladım canım o zaman randevu bulup gidene kadar ilaç kullanmayın bence acele etmeyin eninde sonunda çıkar ortaya nedeni zaten bu kadar gecikme normal değil çünkü nerdeyse 2 ay olmuşCanım Ağrıda yaşıyorum ben inan o kadar Ters konuşup kovuyor ki Doktorlar bizi Konuşmama bile izin vermezler özel de çok pahlı gidemiyorum
Testler hep silik canım ya koyulaşma olsa anlarım negatif olsa yine tmm ama silik olunca mesele ne bilmediğim için kafam karışıyor bir de bu 2 ay içersinde 3 defa lekelenmem oldu kahverengi çok az gelip kesildiAnladım canım o zaman randevu bulup gidene kadar ilaç kullanmayın bence acele etmeyin eninde sonunda çıkar ortaya nedeni zaten bu kadar gecikme normal değil çünkü nerdeyse 2 ay olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?