Kızlar Akıl verin Ne olur ya

Merhaba ben doktora gittim ultrasonla baktı 1 haftaya adet olursun dedi söktürücü de vermedi bu testler yanıltıyor insanı hamilelik falan yok polikistik over içinde muhakkak zayıflamam gerektiğini söyledi
Üzüldüm canım hakında hayırlısı olsun en güzeli senin olsun hayıt tohumu kulan canım

Aynı ben test yapmaktın sıkıldım valla bakalım ne olacak

Yaşadığım yer küçük eczaneler sayılı artık utanır oldum test almaktan insanlar resmen ne zaman hamile kalacağımı tahmin edecek duruma geldiler
Aynı durumdayım eşim bu gün 4 tane test daha aldı ve bana diyor ki o testleri alırken eczaneci demiş abi 1 tane al ne yapacan bu kadar testi diye

Aynı ben test yapmaktın sıkıldım valla bakalım ne olacak
Mesela bugün sol göğüs,sol kasık ağrım oldu baya sırtım da fazlaca ağrıdı eşim diyor ki test alayım mı? Uzun bir süre eczanelerin önünden geçmek istemiyorum dedim biraz daha zorlarsam testlerin reklam yüzü olacağım

Benim iki tane çocuğum var canım Allah sana nasip etsin ben sadece hamile miyim değil miyim emin olmak istiyorum adet söktürücü kulanmak ićin yoksa şu an gebelik düşünmüyorum
Amin canım ,Allah razı olsun evlatlarını Allah bağışlasın insAllah ben geçen aylarda dr.gitmistim tarlusal vermişti gebelik varsa da düşük falan yapmaz bu ilaç demişti,kullandıktan 10 gün içerisinde regli olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…