kızlar akıl verin ne olur

henna83

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
85
0
286
41
İstanbul
Merhabalar , 28 mayıs 2013 te kürtaj olmak zorunda kaldım. Haziranın 17 ile 28 arasında ara kanamam oldu. 29 haziranda tekrar bir kanamam oldu 7 temmuz da bitti. En son olduğum 29-7 tarihlerinde kanamam adet kanaması gibiydi. Şimdi bu ay hala adet olmadım hangi gün olacağımı bilemiyorum. İnternetten araştırdım ama bir faydası olmadı ne yazıkki. Merak edenler için söyleyeyim kürtaj olma sebebim çocuğun karnımda büyümemesiydi ilaç kullandığım için. Neyse üstelik o hamileliğimde de korunmuştuk. Sormak istiyorum prezervatif kullanıyoruz sizce hamile kalma olasılığım nedir. Cahil biri değilim ama kafayı yiyeceğim bildiğim herşeyi unuttum. Kasığım ara ara ağrıyor bacaklarım belim sırtım her yerim adet olcakmışım gibiyim ama olmadım. Korunurken insan nasıl hamile kalır diye de düşünüyorum ne haldeyim bir bilseniz.

Iliski ne zanan olduguna bagli hamileligin...
bide kurtajdan sonra hamile kslma riskin cok dusuk.yani sanmiyorum hamile degilsindir...

hamile değilsindir....benim de bir bebeğim düştü kürtaj olmam gerekmedi ama adet düzensizliğim olacağı söylendi ama kistim olunca ilaç verdiler adet görmem için sonra da düzene girdi....ama buna rağmen ilk aylarda gecikmem oldu 2 gün kadar....çok normal bunlar çünkü düşük ya da kürtaj rahmin fizyolojisini değiştiriyor....yakında adet olursun güzelim...ben 3 yıl prezervatifle korundum inan hamile kalsam çoktan kalırdım çünkü ceketi atsan kalan tiplerdenim:))))

yani bende bunun olacağına pek ihtimal vermiyordum aynısı bende de var ceketini atsa hamile kalcak potansiyele sahibim. Üstelik kürtaj olduğum gebelikte öyleydi korunuyorduk umarım birşey yoktur. 14 aylık bir oğlum var hamilelik kilolarını daha yeni verdim o derece yani ama ne zaman adet olacağım diye beklemekten de gına geldi ateşim bir iniyor bir çıkıyor kasıklar desen fena bilemedim işte ne olacağını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…