Kızlar akıl verin

sunshine300

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
56
2
1
39
merhaba
Ben işimi bırakıp yeni bir işe başladım
Bu iş evime uzak ve yöneticim beni evime kadar bırakıyor arada zaten aynı guzergahda oturuyormuşuz
Mesela birgün gitti sandım ben çıkmadan 10 dk once çıktı ofisten
Ben de eve gitmek için dışarı çıktığımda yürürken bir baktım yanımda bitiverdi arabasıyla hadi sizide bırakıyım dedi ben halbuki gitti sanmıştım
Sadece yardımcımı oluyo bana yoksa bunda değişik bir anlam çıkarmalımıyım

Son düzenleme:
Bu sorunun cevabını bulursan bana da söyle. Benimde bi arkadasim var ben çıkarken hep hazırlanıyor beraber çıkıyoruz, bir yere gidilecekse ben gitmezsem gitmiyor, otobuse vb yanima oturuyor. Fesat olmak istemiyorum ama belirsizlik çok kötü bisey

Sizli bizli konusuyoruz gayet saygılı suphe duycak bi durum yok aslında

Sizli bizli konusuyoruz gayet saygılı suphe duycak bi durum yok aslında
Bence binmemelisin adam evli, eşi duysa hiç hoş karşılamaz benden demesi. Bunun senin bekar olusunla hiç alakası yok bunu da belirteym de yanlış anlama.. evli de olsan bekar da olsan evli bir adamla ise gidip gelmek bana göre ters...

Seni beğeniyor büyük ihtimal ama sen sakın binme daha mesafeni hiç bozma gerek yok de adam evli karısı duysa yıkılır bişey yokken adam karaktersiz belli
Ama taşkın bi hareketi yok işte saygılı konusmalarıda havadan sudan

siz evli oldugunuz zamnakar esiniz böyle birsey yapsa ne derdiniz

ben ne münasebet hadi yol üstü olsa da neyse eve 5dakkada olsa erkwn gel derdim
yani maksadı ne olursa olsun iyide olsa ne gerek var işe girerken yolu biliyordunuz evli biradam
ve adamada hayır ben rahat edemiyorum öyle yol üstüde degil.baskasını bırakıyormu.karısı duysa neder
bide kusura bakmayın ben öyle düsünmem ama bazı erkekler bosanmıs bayanlarla bekarlara göredaha rahat görüaebileceklerini düüsnüyor .

siz evli oldugunuz zamnakar esiniz böyle birsey yapsa ne derdiniz

ben ne münasebet hadi yol üstü olsa da neyse eve 5dakkada olsa erkwn gel derdim
yani maksadı ne olursa olsun iyide olsa ne gerek var işe girerken yolu biliyordunuz evli biradam
ve adamada hayır ben rahat edemiyorum öyle yol üstüde degil.baskasını bırakıyormu.karısı duysa neder
bide kusura bakmayın ben öyle düsünmem ama bazı erkekler bosanmıs bayanlarla bekarlara göredaha rahat görüaebileceklerini düüsnüyor .
Bosandık diye herkesin malı değiliz

Son düzenleme:
Back
X