kizlar akila ihtiyacim var

schmetterling89

Kelebek
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
847
12
118
merhaba
öncelikle gecen hafta bi konu acmistim orda biraz bahsetmistim neyse simdiki sorunum
iliskim
neredeyse 9 aylik iliskim var ayni yerde calisiyoruz orda tanistik daha dogrusu o beni orda tanidi bi zaman sonra yakinlastik ve cikmaya basladik hergünümüz birilikte geciyor ve sadece ikimiz oldugumuzda mutluyuz onunda mutlu olduguna inaniyorum, lakin ben problemim benim gecmisim.
benim gecmisim dedigim genel evinden falan cikmadim erkeklerle normal arkadaslik yaptigim oldu ve kücük biryerde oturdugumuz icin bunlar konusuldu ve yaklasik neredeyse 10 yil önceki seyler cocukluk ergenlik dönemi seyler
sevgilim gerci dünden beri sevgilim degil benim gecmisim icin istemiyor
kiz kardesi benim hakkimda sevgilime o kiz iyi degil bizim okula geliyordu erkeklerle arkadasti falan demis
ve sevgilim bana diyorki evlenemeyiz ama hic birseyi düsünmeleyelim devam birlikte olalim mutlu olalim ! ben böyle birseyi nasil kabul ederim !
bana kurdugu cümle su. seni istemeye geldigimizde kim oldugun ortaya cikacak :100: sanki beni gelenevinden veya sokaktan topladi. ailesine seviyorum diyecek kadarda yürekli olamiyor ailem beni de seni de afetmez diyor.
seviyorum gercekten daha önce birini kaybettim ve cok zor toparlandim onu da kaybetmek istemiyorum ama böyle birseyi asla kabul edemem.
dün geceden beri ne bir mesaj ne bir telefon yani tamamen bitti
eger beni gercekten seviyorsa gelir beni ister diye düsünüyorum eger sevmiyorsa böyle kalir
benim düsüncelerim bunlar kizlar lütfen sizde bi akil verin yanlis düsünüyorsam söyleyin hata yapmak istemiyorum tekrar
sevmek sevilmek mutlu olmak istiyorum
kendimle ilgili problemlerim vardi o problemlerimi asmama cok yardimci oldu hep yanimda oldu hayallerimin bi kismini gerceklestirmeme yardimci oldu ve bunlar icin ne yapsam hakkini ödeyemem
ama bu konuda olmuyor benmi yanlisim o mu yanlis bilemiyorum kafam allak bullak
lütfen biraz akil verin kizlar

Bu kadar dışlanacağın ne yaşamış olabilirsin ki merak ettim....

Eğer yaşadıkların normal şeylerse ona rağman sevgilin arkanda durmuyorsa inan hiç bir zaman durmaz arkanda...UNutmaya çalış...

bende öyle düsünüyorum kimse kendi cöpüne bakmiyor baskalarini elestiriyor malesef

biraz zaman gecsin istiyorum biraz düsünsün tasinsin eger hersey bi hafta icinde ayni olursa mecburen unutmaya calisacagim

Bu kadar dışlanacağın ne yaşamış olabilirsin ki merak ettim....

Eğer yaşadıkların normal şeylerse ona rağman sevgilin arkanda durmuyorsa inan hiç bir zaman durmaz arkanda...UNutmaya çalış...

sizin için biçok şey yapmış olabılır ama sizi gercekten sevseydı yanınızda olur arkanızda dururdu bence bu yapıdakı bı ınsandan uzaklaşın cok gec olmadan

yaşadıklarınız sadece okula erkek arkadaşlarınızla gitmekse bunda bişi yok diye düşünüyorum sizi yaptıklarınızdan dolayı yargılayamaz kimse

sana yardımcı olmuş böyle demişsin ama kendisinden çok fedakarlık ederek mi yaptı bunu.bence o sevgisi uğruna fedakarlık yapacak biri değil.yapacak olsa bekleyelim ben ailemle konuşup kabul ettirip senle evlenicem der senle gezip eğlenip senin de zamanını almasın.ailesiartık evlenmesini istediğinde ne yapacak ailesinin istediği biriyle evlenecek sen kendini daha kötü hissedeceksin

beni gecmisim icin yargilamasinida hos bulmuyorum sonucta onunlayken yanlis birsey yapmadim ben beni sokaklardan toplamadim genelevinden cikarmadi zoruma gidiyor bunlar
birazcik olsun yürekliyse ve beni gercekten seviyorsa insallah yanimda olur

evet ayneeeen öyle
sadece bana yardimci oldu bazen maddi yardimlarida dokundu nekadar istemesemde
ama manevi olarak bir fedakarlik yapamiyor sizinde dediginiz gibi bekleyelim ailemle konusayim ikna edeyim diyebilir ama yok dedi sey sadece önümüze bakalim mutlu olalim ama asla evlenmicem ben seninle böyle bi ömür yasarim e benimde ailem var ben nasil yaparim bunu aileme

istemeye geldiğimizde kim olduğun ortaya çıkıcak ne demek ya
ayrıca ne olursan ol (ki abes birsey yok dıosun) kabul etmeli etmıyorsada sevgısınden şüphe ederm ben onun bide ahlaksız teklif gibi evlenemem ama göruslm bu ne

diyorum sevmedin sen beni diye millet sevdigi icin neler yapiyo bumu sevgi benim degerim bumu kendi kardesine sevgilisi böyle dese acaba o ne yapar

sseni sen gibi kabul etmeyi beceremiyorsa bunu ayrılın ilerde ısınıp ısınıp önüne gelecek bunlar seni kabul etse bile..böyle birşey yaşamana gerek yok bence

Adam diyeceğini demiş zaten, siz onu kaybetmekten korkuyorum
diyorsunuzda o zaten evleneceği kızı bulunca sizi bırakacak.

Bence unutun gitsin, ondan size hayır gelmez.

tamam belki yipraniyo olabilir zamana ihtiyaci olabilir bi taraftan onuda düsünüyorum ama bu kadarda olmaz ama seven bir insan sevdiginin arkasinda durur ona sahip cikar

Bence sevgiliniz çok abartmış sözleriyle bu anlaşılıyor zaten yani alt tarafı erkeklerle arkadaşlık etmişiniz bu farklı yorumlanmış.
Her şeye rağmen arkanızda durması gerekiyor diye düşünüyorum.

sanirim bu gidiste ailesinin buldugu bir kizla evlenecek bende unutmaya calisacagim ne yapim elimden gercektende birsey gelmez
eger bana bu konuyla gelirse, ya aileni yolla yada gelme diyecegim

görende erkeklerle yattın kalktın sanacak bırak böyle adamdan hayır gelmez keşke baştan söyleseydin geçmişi neyse bence çiftler birbirinin geçmişini bilmeli sonradan sorun olacağına baştan bilmek en iyisi

Durum su ki bu cocuk bu saatten sonra seninle gönül eğlendirmek istiyo. Evlilik düşünmeyen biri olsa ben evlilik düşünmüyorum ama ılerde evlenecegim insan sen olacaksın derdi. Aklımı kullan canım unut onu böyle demesi kolay geliyo ama şimdi unutmazsan daha çok acı çekeceksin benden tavsiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…