- 27 Haziran 2012
- 847
- 12
- 118
- Konu Sahibi schmetterling89
-
şimdi devam etseniz de ileri de başınıza dertler sorunlar çıkacaksa bence şimdiden acı çekmeye ve unutmaya razı olun.kimler unutulmuyor ki.
ama size belli belli haksızlık etmiş.
herkesin geçmişinde minik minik hatalar olabilir.
hem kardeşi de size şimdiden böyle diyorsa evlenince hiç anlaşamazsınız ki canım hakkında hayırlısı.
evet ayneeeen öyle
sadece bana yardimci oldu bazen maddi yardimlarida dokundu nekadar istemesemde
ama manevi olarak bir fedakarlik yapamiyor sizinde dediginiz gibi bekleyelim ailemle konusayim ikna edeyim diyebilir ama yok dedi sey sadece önümüze bakalim mutlu olalim ama asla evlenmicem ben seninle böyle bi ömür yasarime benimde ailem var ben nasil yaparim bunu aileme
evet aynen öyle o yüzden ya arkamda duracak yada beni kaybedecek
bide bana diyoki
insallah karsima senin ikizin cikar ama gecmisi iyi olanallah askina güleyimmi aglayayammmi bilemedim lafa bak yaaa
ve sevgilim bana diyorki evlenemeyiz ama hic birseyi düsünmeleyelim devam birlikte olalim mutlu olalim ! ben böyle birseyi nasil kabul ederim !
bana yardimci oldu bazen maddi yardimlarida dokundu nekadar istemesemde
ailesi benim arastirdiginda böyle seyler duyarlar diye yapamam evlenemem diyor
insallah karsima senin ikizin cikar ama gecmisi iyi olan
Evlenmeyelim ama ben seninle ömür boyu yaşarım mı?Bir ömür boyu bir kızla yaşamak..Anne baba sormayacak mı oğlum niye evlenmiyorsun?Köşe bucak ailesinde kaçarak mı ömür boyu yaşayacak senle?Seni hiç öğrenemeyecekler mi?Mantıksız değil mi sence bu laf?Bence şu anlama geliyor,senle iyiyiz böyle devam eder etceği yere kadar,ailem hem kendilerine hem bana uygun bir kız buldular mı ondan sonrası Allah kerim..Canım benim geçmişte ne yaptığının hiç bir önemi yok,seni seven içni de olmamalı.Hem ne yapmışsın ki sen?Sen kendini böyle ezik hissedersen başkası daha acımasız olur.Omzun dik,alnın ak olsun.Böyle bir şeyi sakın kabul etme.Sen restini çek evlenmeyi düşünmüyorsan ciddi düşünmüyorsan güle güle de.Bakalım neler yapacak.Biliyorum kolay değil,çok seviyorsun ama kendine de büyük haksızlık edip başkalarınına da aynı şeyi yaptırıyorsun..
Acaba bu erkeklerin geçmişi çokmu temiz çok merak ediyorum gerçekten bide büyütülcek bişey olsa anlıycam.
vallaha sasiriyorum sanirim benden susup he evet ok dememi bekledi sakinligimden yararlanmaya calisti galiba ama bukadari cok fazlaEvlenmeden sizinle, evlenip başkasıyla mutlu olacak... Bir eli yağda diğeri balda, çok akıllıymış...
aynen kim böyle birseyi kabul edebilirki sanirim seven bir erkek bile böyle birseyi kabul edemez ve bir bayanin bunu kabul etmesi imkansiz
Keşke istememekte ısrarlı olsaydınız da maddi yardımı dokunmasaydı, bunlar hakkınızda daha çok atıp tutmasına sebep olabilir...
maddi yardimlarini geri vermeye calistim hep para olarak kabul etmez o yüzden pahali hediyeler aldim eksiklenmemek icinbaska birseyde gelmezdi elimden
İleride evleneceği kızın da hayatında birileri olmuş olacak, ailesi bunu umursayıp vazgeçer mi? Hayır...
yok canim o melek olur ozaman
Ayrılmak için ailesini siper ettiğinden "sorun sende değil" klişesinin modifiye halini kullanmış... "Geçmişin olmasa seninle evlenirdim" diye teselli etmek için fazla zorlamış... Sizi "kendisiyle evlenmek şerefine nail edemediği" için üzülmüş... Ayrıca böyle söyleyerek, "Bak ailem sorun çıkarmasa seninle evlenirdim, seni ikizini isteyecek kadar çok seviyorum, madem evlenemiyoruz, hayatımda kal da takılalım" da diyebiliyor...
hic utanmadan sklmadan
Yazmışsınız zaten, "Ben evlenmeden de seninle ömür boyu yaşarım" diyormuş... O "çok namuslu" aile evlilik dışı yaşamanıza bir şey demeyeck de sizin geçmişinizi sorun edecek... Vay yarım akıllı vay...
merhaba
öncelikle gecen hafta bi konu acmistim orda biraz bahsetmistim neyse simdiki sorunum
iliskim
neredeyse 9 aylik iliskim var ayni yerde calisiyoruz orda tanistik daha dogrusu o beni orda tanidi bi zaman sonra yakinlastik ve cikmaya basladik hergünümüz birilikte geciyor ve sadece ikimiz oldugumuzda mutluyuz onunda mutlu olduguna inaniyorum, lakin ben problemim benim gecmisim.
benim gecmisim dedigim genel evinden falan cikmadim erkeklerle normal arkadaslik yaptigim oldu ve kücük biryerde oturdugumuz icin bunlar konusuldu ve yaklasik neredeyse 10 yil önceki seyler cocukluk ergenlik dönemi seyler
sevgilim gerci dünden beri sevgilim degil benim gecmisim icin istemiyor
kiz kardesi benim hakkimda sevgilime o kiz iyi degil bizim okula geliyordu erkeklerle arkadasti falan demis
ve sevgilim bana diyorki evlenemeyiz ama hic birseyi düsünmeleyelim devam birlikte olalim mutlu olalim ! ben böyle birseyi nasil kabul ederim !
bana kurdugu cümle su. seni istemeye geldigimizde kim oldugun ortaya cikacak :100: sanki beni gelenevinden veya sokaktan topladi. ailesine seviyorum diyecek kadarda yürekli olamiyor ailem beni de seni de afetmez diyor.
seviyorum gercekten daha önce birini kaybettim ve cok zor toparlandim onu da kaybetmek istemiyorum ama böyle birseyi asla kabul edemem.
dün geceden beri ne bir mesaj ne bir telefon yani tamamen bitti
eger beni gercekten seviyorsa gelir beni ister diye düsünüyorum eger sevmiyorsa böyle kalir
benim düsüncelerim bunlar kizlar lütfen sizde bi akil verin yanlis düsünüyorsam söyleyin hata yapmak istemiyorum tekrar
sevmek sevilmek mutlu olmak istiyorum
kendimle ilgili problemlerim vardi o problemlerimi asmama cok yardimci oldu hep yanimda oldu hayallerimin bi kismini gerceklestirmeme yardimci oldu ve bunlar icin ne yapsam hakkini ödeyemem
ama bu konuda olmuyor benmi yanlisim o mu yanlis bilemiyorum kafam allak bullak
lütfen biraz akil verin kizlar
Bu kadar dışlanacağın ne yaşamış olabilirsin ki merak ettim....
Eğer yaşadıkların normal şeylerse ona rağman sevgilin arkanda durmuyorsa inan hiç bir zaman durmaz arkanda...UNutmaya çalış...
Seninle evlenemem ama anı yaşayalım mıDaha ne desin..
Adam diyeceğini demiş zaten, siz onu kaybetmekten korkuyorum
diyorsunuzda o zaten evleneceği kızı bulunca sizi bırakacak.
Bence unutun gitsin, ondan size hayır gelmez.
vallaha kizlar yorumlariniz icin coooooooook tesekkür ederim ama sizde az cok biliyosunuz insan gönlüne cok zor söz geciriyor
daha öncede dedigim gibi böyle birseyi asla kabullenemem ve bana evlilik icin gelmicekse hic gelmesin
eger zaten arayip sormazsada kendi bilir kismet bizim icin bukadarmis nasip degilmis
allah hayirlilariyla karsilastirsin baska birsey diyemiyorum
simdilik beklicem eger durum ayni olursa yoluma devam edecegim
cok tesekkürler yorumlariniz icin sayenizde yanlis yapmadigimi dogru olani yaptigimada daha cok emin oldum artik bu gazla beni kimse tutamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?