- Konu Sahibi schmetterling89
-
görende erkeklerle yattın kalktın sanacak bırak böyle adamdan hayır gelmez keşke baştan söyleseydin geçmişi neyse bence çiftler birbirinin geçmişini bilmeli sonradan sorun olacağına baştan bilmek en iyisi
Canım sevgilinin tam olarak kafasına taktığı hazmedemediği şey ne?
Sonuçta herkesin flörtleri oluyor bu sebep olamaz olmamalı
Daha önce cinsel birliktelik falan mı yaşadın?
Kim olduğun ortaya çıkar asla evlenmem demesi çok mülakatta bir cümle bize biraz daha açarmısın?
Ayrıca onu aramayı sakın düşünme bırak o adım atsın yoksa karşı koyamayıp
Belirsizlikler içinde devam eder olan giden zamanınıza olur
ve elinizde düğüm olmuş bir ilişki kalır...
seni istemeyni sen hiç isteme arkadasım bosver ya sanki onu nhıc kız arkadası olmamış mı neden sadece kızlar bu durumlarda kendini suclu hısseder ki. sen sen ol. o sen iistese de bundan sonra sen isteme. cok üzülürsün ben sana sımdıden soyleyeyım. hem o aılesıne dhaa sevıyorum bıle dıyememıs. hıc üzme kendını unutursun bence .
gerçekten çok saçma.size afedersin nasıl bir muamele yapmış,eminim kendini çok kötü hissetmişsindir.üstelik haketmediğin halde.hayat böyle garip işte kimi bir sürü kimseyle yatar ama sonra mutlu bir evlilik yapar kimi de erkek arkadaşları olduğu için f..muamelesi görür.erkek arkadaşın çok mu terbiyeliymiş ki sana öyle bir şey teklif ediyor.ama iyi ki sana söylemiş hiç evlenmeyi düşünmeden yıllarça beraber de olabilirdiniz,sen evlilik niyetindeyken.ama bunu söylemesine sebep dürüstlüğü değil salaklığıdır.çünkü dürüst insan böyle kaypak davranmaz.
Erkekler bu geçmiş olayını çok büyütüyor maalesef ama iyi düşün seven erkeğin her zaman arkanda durması gerekiyor ilerisi içinde öyle.
tamam belki yipraniyo olabilir zamana ihtiyaci olabilir bi taraftan onuda düsünüyorum ama bu kadarda olmaz ama seven bir insan sevdiginin arkasinda durur ona sahip cikar
once yok olmaz bu sartlarda seninle gorusup gonul eglendiremem dedikten sonra belki ilerde duzelir diyerek flort etmeye devam etmek mesela.
yok canim asla kaldiramam bunu seviyorsa yollar ailesini sevmiyorsada kendi bilir
Bekle biraz bence zamanla tepkisini gör ona göre davran derim.
bahane arıyor heralde . yani bu dediği sebep olamaz çünkü herkes herkesle konuşuyor. emin ol sizin dedikoduzu yapanlar da hergün erkeklerle konuşuyordur arkadaşça. tabi dedikoduyu siz sevgili manasında konuştunuz şeklinde yapıyorlardır da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?