kizlar akila ihtiyacim var

Canım sevgilinin tam olarak kafasına taktığı hazmedemediği şey ne?
Sonuçta herkesin flörtleri oluyor bu sebep olamaz olmamalı
Daha önce cinsel birliktelik falan mı yaşadın?
Kim olduğun ortaya çıkar asla evlenmem demesi çok mülakatta bir cümle bize biraz daha açarmısın?
Ayrıca onu aramayı sakın düşünme bırak o adım atsın yoksa karşı koyamayıp
Belirsizlikler içinde devam eder olan giden zamanınıza olur
ve elinizde düğüm olmuş bir ilişki kalır...

canim bilmesi gerekleri ben zaten söyledim ama allah askina böyle birsey nerden gelsin aklima vallaha gülüyorumda kendi kendime sinirlerim iyice bozuldu bana problem yaptigi seye bak yaa ben ona hep dürüst oldum ondan saklamadim hic birsey bana dogrumu diye sordugunda yalnalamadimda evet dogru dedim ama bu kabullenemiyo bitürlü

seni istemeyni sen hiç isteme arkadasım bosver ya sanki onu nhıc kız arkadası olmamış mı neden sadece kızlar bu durumlarda kendini suclu hısseder ki. sen sen ol. o sen iistese de bundan sonra sen isteme. cok üzülürsün ben sana sımdıden soyleyeyım. hem o aılesıne dhaa sevıyorum bıle dıyememıs. hıc üzme kendını unutursun bence .

hazemedemedigi sey benim hakkimda konusulmasi konustuklari seylerde iste erkek arkadaslari vardi normal arkadaslarda dahil
biz kücük yerde yasiyoruz ve insanlar birbirinin hatasini bekliyo gibi tetikte dedikodu yapmak icin ama bu arkadasliklar gecmiste kaldi zamanla bende degistim ben onunla konusurken bile yüzü kizaran bi insanim asiri utangacim cekingenim
ailesi benim arastirdiginda böyle seyler duyarlar diye yapamam evlenemem diyor

aynen ben bukadarinida hak etmedim onun nasil gururu varsa benimde var
o gercekten sevmediyse zorlada sacindan sürükleyip kabullendirememki
ne diyim ozaman böyle devam etsin

gerçekten çok saçma.size afedersin nasıl bir muamele yapmış,eminim kendini çok kötü hissetmişsindir.üstelik haketmediğin halde.hayat böyle garip işte kimi bir sürü kimseyle yatar ama sonra mutlu bir evlilik yapar kimi de erkek arkadaşları olduğu için f..muamelesi görür.erkek arkadaşın çok mu terbiyeliymiş ki sana öyle bir şey teklif ediyor.ama iyi ki sana söylemiş hiç evlenmeyi düşünmeden yıllarça beraber de olabilirdiniz,sen evlilik niyetindeyken.ama bunu söylemesine sebep dürüstlüğü değil salaklığıdır.çünkü dürüst insan böyle kaypak davranmaz.

3 yil sonra evlenmeyi düsünüyorduk ve o gün kiz kardesiyle konustu ve olanlar oldu
sanirim böyle birsey bekliyordu isine geldi

Erkekler bu geçmiş olayını çok büyütüyor maalesef ama iyi düşün seven erkeğin her zaman arkanda durması gerekiyor ilerisi içinde öyle.

evet aynen öyle o yüzden ya arkamda duracak yada beni kaybedecek
bide bana diyoki
insallah karsima senin ikizin cikar ama gecmisi iyi olan allah askina güleyimmi aglayayammmi bilemedim lafa bak yaaa

tamam belki yipraniyo olabilir zamana ihtiyaci olabilir bi taraftan onuda düsünüyorum ama bu kadarda olmaz ama seven bir insan sevdiginin arkasinda durur ona sahip cikar

Erkekler bu geçmiş olayını çok büyütüyor maalesef ama iyi düşün seven erkeğin her zaman arkanda durması gerekiyor ilerisi içinde öyle.

bahane arıyor heralde . yani bu dediği sebep olamaz çünkü herkes herkesle konuşuyor. emin ol sizin dedikoduzu yapanlar da hergün erkeklerle konuşuyordur arkadaşça. tabi dedikoduyu siz sevgili manasında konuştunuz şeklinde yapıyorlardır da.

Son düzenleme:
evet ayrilmak icin bahanede olmus olabilir

dedigim gibi eger dediklerime uyarsa gelip isterse onun sevgisine yürekli olduguna inanacagim ama tersi olursa tamamen bitti
ayni yerde calisiyoruz ciikmak istiyordum onun icin duruyordum isede gitmedim bugün hastayim dedim cikmak istiyorum ordan cok yorucu hem okul hem is böyleliklede onu görmemis olurum ve nekadar kararli oldugumu anlar umarim

evet aynen öyle ama tabi bu zamanda saman altindan su yürütmek lazim ama yapamiyoruzki

canım geçmişinde yaşadıkların sadece seni ilgilendirir.. erkek arkadaşın seni seviyorsa ne olursa olsun yanında olur "olmalı"da zaten... sen üzülme seni geçmişinle yargıyalan birisi ile ne kadar beraber olabilirsin ki.. iyi düşün tatlım..

şimdi devam etseniz de ileri de başınıza dertler sorunlar çıkacaksa bence şimdiden acı çekmeye ve unutmaya razı olun.kimler unutulmuyor ki.
ama size belli belli haksızlık etmiş.
herkesin geçmişinde minik minik hatalar olabilir.
hem kardeşi de size şimdiden böyle diyorsa evlenince hiç anlaşamazsınız ki canım hakkında hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…