- 1 Aralık 2015
- 349
- 97
- 98
- 33
- Konu Sahibi Songulipek
-
Canım 18 şubatta pik yapmış yumurtlaman olmuş olabilir bugün yaptın mı testKızlar bu ovulasyon testlerinden hiç birşey anlamıyorum ilk kez deniyorum tam olarak bi bilgim yok. Adetlerim düzensiz niye sürekli böyle C harfine yakın koyu çıkıyor ki acaba geç mi olacak? Kaç gün oldu oysa ki.. ayrıca iki gün boyunca kasık ağrılarım da oldu çatladı mı yoksa? Kafam allak bullak oldu lütfen bilen varsa yardımcı olun bana da
Pardon 2. Görseldeymiş dünle bugün yumurtlama çatlama olmuş teste göreCanım 18 şubatta pik yapmış yumurtlaman olmuş olabilir bugün yaptın mı test
Yaa öyle miii C kadar koyu değil diye olmadı sandım benPardon 2. Görseldeymiş dünle bugün yumurtlama çatlama olmuş teste göre
Benim adetlerimde düzensiz bizde biraz zor oluyor yumurtlama hesaplama günleri bende yapıyordum bir ara yumurtlama testlerinden git gide koyulaşıyor sonra silikleşmeye başlıyor canım baya koyu seninkide o yüzden yumurtlaman olabilir değerlendir bugünü önümüzdeki günleri bide kaç günde bir oluyor sun benimkide sürekli değiştiği için bıraktım artıkYaa öyle miii C kadar koyu değil diye olmadı sandım ben
Kontrol çizgisiya C o yüzden o hep koyu çıkıyor genelde ama yumurtlama olduğunda T çizgiside C kadar koyulaşıyorBenim adetlerimde düzensiz bizde biraz zor oluyor yumurtlama hesaplama günleri bende yapıyordum bir ara yumurtlama testlerinden git gide koyulaşıyor sonra silikleşmeye başlıyor canım baya koyu seninkide o yüzden yumurtlaman olabilir değerlendir bugünü önümüzdeki günleri bide kaç günde bir oluyor sun benimkide sürekli değiştiği için bıraktım artık
Offff eşim hasta olduğu için değerlendirebilir miyiz bilmiyorum canımBenim adetlerimde düzensiz bizde biraz zor oluyor yumurtlama hesaplama günleri bende yapıyordum bir ara yumurtlama testlerinden git gide koyulaşıyor sonra silikleşmeye başlıyor canım baya koyu seninkide o yüzden yumurtlaman olabilir değerlendir bugünü önümüzdeki günleri bide kaç günde bir oluyor sun benimkide sürekli değiştiği için bıraktım artıkAynen düzensiz adet olunca çok zor oluyormuş harbiden. benimki de değişiyor 2 aydır 40 günde bir oluyorum bazen daha geç bazen 35 günde çok karışık anlayacağın kafasına göre takılıyor
Sıvı alımına dikkat ettiysen yumurtlama olmamış görünüyor. Ama bugün yarın olur koyulaşmaya başlamışKızlar bu ovulasyon testlerinden hiç birşey anlamıyorum ilk kez deniyorum tam olarak bi bilgim yok. Adetlerim düzensiz niye sürekli böyle C harfine yakın koyu çıkıyor ki acaba geç mi olacak? Kaç gün oldu oysa ki.. ayrıca iki gün boyunca kasık ağrılarım da oldu çatladı mı yoksa? Kafam allak bullak oldu lütfen bilen varsa yardımcı olun bana da
Sıvı alımına dikkat ediyorum örneğin 1 de bırakıyorum 3 gibi yapıyorum doğru mu yapıyorum acaba?Sıvı alımına dikkat ettiysen yumurtlama olmamış görünüyor. Ama bugün yarın olur koyulaşmaya başlamış
Evet doğru yapıyorsunSıvı alımına dikkat ediyorum örneğin 1 de bırakıyorum 3 gibi yapıyorum doğru mu yapıyorum acaba?
Hmmm o zaman kopkoyu çıkana kadar devam edeyim ben en iyisi teşekkür ederim canımEvet doğru yapıyorsun
Testler bekledikçe siliniyor. 16 17 günler de 18 de olduğu gibi koyumuydu? Piko rahatsızlığınız var mı?.Kızlar bu ovulasyon testlerinden hiç birşey anlamıyorum ilk kez deniyorum tam olarak bi bilgim yok. Adetlerim düzensiz niye sürekli böyle C harfine yakın koyu çıkıyor ki acaba geç mi olacak? Kaç gün oldu oysa ki.. ayrıca iki gün boyunca kasık ağrılarım da oldu çatladı mı yoksa? Kafam allak bullak oldu lütfen bilen varsa yardımcı olun bana da
Testler bekledikçe siliniyor. 16 17 günler de 18 de olduğu gibi koyumuydu? Piko rahatsızlığınız var mı?.
Evet onlar da koyuydu. Pko değil de yumurta tembelliğim varTestler bekledikçe siliniyor. 16 17 günler de 18 de olduğu gibi koyumuydu? Piko rahatsızlığınız var mı?.
Bana sorarsanız doktorunuzla konuşun bu durumu Lh seviyeniz 2 günden fazla sürüyor. Benim de kafam karıştı açıkcasıEvet onlar da koyuydu. Pko değil de yumurta tembelliğim var
Ama C kadar koyu değil yumurtlama olduğunda C kadar koyu olmalı yada daha koyu olmalı yazıyor. Ayy valla bilemedim bırakıcam sanırım test işini.Bana sorarsanız doktorunuzla konuşun bu durumu Lh seviyeniz 2 günden fazla sürüyor. Benim de kafam karıştı açıkcası
Bilemiyorum benim testlerim de c kadar koyu cıkmadığının yarısı gün net cıkar. Ama oda tam bi c kadar olmaz rengi. 3. Gün de ise silikleşiyor. Yani herkeste tam c gibi cıkmayabiliyor. Bu yüzden doktora sormanızda fayda var diye düşünüyorum. Ya da Yumurta tembelliği ovülasyon testi başlığıyla bi daha konu açın. Aynı durumda olanlar daha iyi bilirlerAma C kadar koyu değil yumurtlama olduğunda C kadar koyu olmalı yada daha koyu olmalı yazıyor. Ayy valla bilemedim bırakıcam sanırım test işini.
Şuan doktora gidemiyorum maalesef o yüzden bende evde test yardımıyla yumurtlama günümü yakalamaya çalıyorum. Evet haklısınız bu başlık iyi bir fikir olabilir teşekkürlerBilemiyorum benim testlerim de c kadar koyu cıkmadığının yarısı gün net cıkar. Ama oda tam bi c kadar olmaz rengi. 3. Gün de ise silikleşiyor. Yani herkeste tam c gibi cıkmayabiliyor. Bu yüzden doktora sormanızda fayda var diye düşünüyorum. Ya da Yumurta tembelliği ovülasyon testi başlığıyla bi daha konu açın. Aynı durumda olanlar daha iyi bilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?