Kızlar Allah rızasi için testime bakarmisniz

elifay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
804
305
123
Kızlar testi şimdi yaptım ve ilk defa böyle goruyrm umutlanip üzülmek istemiyorum Regl im 4 gün geçti ne olur yorumlayın sizce hamilemiyim

benm testimin aynısı,benımkıde boyleydı

hayırı olsunn hmilesinnnn :)))

canııım çook bariz belli çift çizgi sen yarın direkt kanda baktır hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşAllah

gözünüz aydın hamişsiniz
Allah kucagınıza almayı nasip eder inş.

tebrik ederim test pozitif hamilesiniz

Kızlar gerçektenmi eminmisn iz 1.5 senden beri kullanmadıgim ilaç kalmadı yine üzülmek istemiyrm kan testi yaptırmadan inanamayacagim galiba ama karnim cok ağrıyor sürekli lavabodayim

eminiiiizzzz :)

yarın kan testı yaptır

demkkı hayırlı zamn gelmişkı olmuş cnm

benim yaşadıklarımı yaşyorsun wc den çıkamıyordum kasık ağrısından çiş yapınca az geçiyordu

rahmın genişliyor

Kızlar gerçektenmi eminmisn iz 1.5 senden beri kullanmadıgim ilaç kalmadı yine üzülmek istemiyrm kan testi yaptırmadan inanamayacagim galiba ama karnim cok ağrıyor sürekli lavabodayim
Hayırlı olsun arkadasım :)
Karın ağrın bebeğin rahime yerleşmesinden dolayı oluyor..
Kan testi yaptır hemen :)

kan testi sonucunu yaz cnm buraya da.

inşallah hayırlısıyla hamilelğin güzel geçer,kendne çok dikkat et...

Çok güzel bir şey ya. Ben de şu çift çizgiyi göreceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum resmen..
Hayırlı uğurlu olsun. Lütfen ağır işler yapmayın. Dinlenin bol bol. Rabbim kucağınıza hayırlısıyla almanızı da nasip eder inşallah.
Sevincinizi, heyecanınızı tahmin edebiliyorum inanın ki.. Ne mutlu size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…