Kızlar Allah rızasi için testime bakarmisniz

Canım ya sen adetten önce renkli akıntı falan gördün mü ya. Benim 5 gün kaldı . Hiç leke fslsn yok. Sınır oldum gene olmadi sanirsam
yok canım hiç leke falan olmadı sadece regl olack gibi karın ağrısı halada devam ediyor sürekli lavaboya gidiyrm bişi geldimi diye yaklaşık 7-8 gündür böyleydi

yok canım hiç leke falan olmadı sadece regl olack gibi karın ağrısı halada devam ediyor sürekli lavaboya gidiyrm bişi geldimi diye yaklaşık 7-8 gündür böyleydi
Cevap için teşekkürler canım. Bat 9 nisan benim 8 de olabilir. Beklemek çok sıkıcı. 2 gun once test yaptım belki silik de olsa çıkar diye. Tek çıktı tabi. Dua eder misin bana. Deli gibi belirti arıyorum. Tik yok.

Gazman olarak dolasiyorummm resmen kanama hic olamdi vende

Etmemmi canim mevlam en hayırlı zamanda sana bi bebis nasip eder ınsallah

kızlar adete 4 gün gibi bişi kaldı. hiç belirti yok . adete yakın çıkan sivilcemden başka. geçen adette de böle olmuştu. çok canım sıkkın .. uffffff bu ay da olmıcak gibi . ben ne yapcam yaaaaaaaaa

Etmemmi canim mevlam en hayırlı zamanda sana bi bebis nasip eder ınsallah
Bizim dogum gunleride ayni son funlerde sanki kasik agrilarim azaldi gibi senin ?
kızlar adete 4 gün gibi bişi kaldı. hiç belirti yok . adete yakın çıkan sivilcemden başka. geçen adette de böle olmuştu. çok canım sıkkın .. uffffff bu ay da olmıcak gibi . ben ne yapcam yaaaaaaaaa
yaww sen agzinla olumsuzlugu cekip cekip duruyonnnnn yapma yae ... bugun nasilsin demeye korkuyom

Acaip moral verdin ya ben sabah gerildim uyaninca yatakta ondan bile cok korktum
ınsallah oyledır ya cok korkuyorum bıse olcak dıye

Adete 3 kala az önce test yaptim tertemiz tek çizgi. .. gel de sıkma . Neyse gelecek aya diyelim inşallah o ay gelir bebeğim. 4 mayis ı beklemeye başlıyorm artık

Canım hayırlı olsunn :) hamilesin benimdr aynı böyledi 4 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim:)

Ayy böyle yazıları gördükçe kendim hamileymişim gibi seviniyorum . suratımda şapşik şapşik gülümsemee İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağınızada alırsınız . Darısı bizlere artık

Adete 3 kala az önce test yaptim tertemiz tek çizgi. .. gel de sıkma . Neyse gelecek aya diyelim inşallah o ay gelir bebeğim. 4 mayis ı beklemeye başlıyorm artık
Seninki adetin gectiginde velli.olcak belki.ne bilionnnn

rahat olll, inan 4 sene önce ben ve 2011 mayıs annelerinin tamamı acaip endişeliydi.. 1 kişi bile sorun yaşamadan bebeğine kavuştu

Inşallah canm duam sizlerlr

bugun benımde agrım yok cok sukur

rahat olll, inan 4 sene önce ben ve 2011 mayıs annelerinin tamamı acaip endişeliydi.. 1 kişi bile sorun yaşamadan bebeğine kavuştu
amin cnm insallah bizde aralik anneleri olarak sorunsuz bir srkilde bebislerimizi kucagimiza aliriz sadece insanilk bebek olunca ve yasim 34 benim kiymetli geliyor herkesin oyledir ama korku sarmisti ya olmazsa diye

bugun benımde agrım yok cok sukur
ayni gidiyoruz desene arada bir bicak saplanmasi oluyor bende

aynen canım bide acıktıgım zaman bulantım oluyo

benim de 31 :) 2. bebeğim bu. 4 yaşında bal bir oğlum var.. merak etme bu günler geçiyor. yani olumsuz düşünmek olumsuz şeyler getiriyor insanın başına. kötü şeyleri çekmeyelim, enerjimiz hep yüksek kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…