- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
- 108
Merhaba canim.. Senin onceki konunu görmüştüm gününün geçtiğini yazmistin ne yaptin test yaptırdın mi?Çok güzel bir şey ya. Ben de şu çift çizgiyi göreceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum resmen..
Hayırlı uğurlu olsun. Lütfen ağır işler yapmayın. Dinlenin bol bol. Rabbim kucağınıza hayırlısıyla almanızı da nasip eder inşallah.
Sevincinizi, heyecanınızı tahmin edebiliyorum inanın ki.. Ne mutlu size..
Kızlar şaka gibi dayanamıyorum hastaneye gidiyrm çünkü neler yaşadığımi bir ben bi Allah bilir inşallah hamileyizdir sonucu hemen siz kardeşlerine yazıcam yine ilk olarak
regl oldum ama çok az az oldum. İdrar testi yaptıım. Sonuçta regl olduğum için kan testine gerek duymuyorum ama içimde şüphe de var. Ama hamile olsam idrarda çıkardı değil mi? Sonucta adet oldumMerhaba canim.. Senin onceki konunu görmüştüm gününün geçtiğini yazmistin ne yaptin test yaptırdın mi?
Inşallah canm inancı hala inanamıyorum stresten gül hastalığına yakalandim psikolojim bozuldu ilaçlar kullandım inşallah hamileyimdir mevlam a hep Duacı olacağım tüm isteyenlere inşallah nasip eder ınsallahPaylaş bizde tatlım ama betahcg yüksek cikicak
Valla adetin normalden farkliysa suphen de varsa kan testi yaptirmanda fayda var bence.. Bazi kisilerde idrar testinde hic çıkmıyo..regl oldum ama çok az az oldum. İdrar testi yaptıım. Sonuçta regl olduğum için kan testine gerek duymuyorum ama içimde şüphe de var. Ama hamile olsam idrarda çıkardı değil mi? Sonucta adet oldum
Yaptrdim canm 1 saat sonra alicamgaliba hamilesiniz ama biran oncede kan testi yaptirin dahada emin olursunuz
Beklıyorum vallaYaptrdim canm 1 saat sonra alicam
Inşallah canm inancı hala inanamıyorum stresten gül hastalığına yakalandim psikolojim bozuldu ilaçlar kullandım inşallah hamileyimdir mevlam a hep Duacı olacağım tüm isteyenlere inşallah nasip eder ınsallah
Öyle mi diyorsunuz? Mesela gece 1 damla geldi. Ertesi gün o kadar yürümeme rağmen hiç gelmedi gece yine bir iki damla geldi ama sabaha kadar aşırı sancım vardı. Çok fenaydım. Sonraki günler de hep az az geldi. Ama kan rengiydi yani. En iyisi ben test yaptırayım ya cidden.. Pek umudum yok ama olsun. Hayırlısı. Gerçi sağ kasığıma ara ara ağrı atıyor ve vücudumda değişiklikler var. Baş dönmesi, sık idrara çıkma ve çok afedersin idrarı tutamama.. Baş ağrısı, kalp çarpıntısı. Anlamadım ki valla..Valla adetin normalden farkliysa suphen de varsa kan testi yaptirmanda fayda var bence.. Bazi kisilerde idrar testinde hic çıkmıyo..
Bence de bi test yaptir en azindan kafan rahatlamış olur.. Kimi kadin 9 ay boyunca adet gormeye de devam edebiliyo sonucta hic belli olmaz.. Hamile degilsen de en kisa zamanda nasip eder insallah rabbimÖyle mi diyorsunuz? Mesela gece 1 damla geldi. Ertesi gün o kadar yürümeme rağmen hiç gelmedi gece yine bir iki damla geldi ama sabaha kadar aşırı sancım vardı. Çok fenaydım. Sonraki günler de hep az az geldi. Ama kan rengiydi yani. En iyisi ben test yaptırayım ya cidden.. Pek umudum yok ama olsun. Hayırlısı. Gerçi sağ kasığıma ara ara ağrı atıyor ve vücudumda değişiklikler var. Baş dönmesi, sık idrara çıkma ve çok afedersin idrarı tutamama.. Baş ağrısı, kalp çarpıntısı. Anlamadım ki valla..
Allah razı olsun canm güzel dileklerin için mevlam. Sanada hayırlısıyla bebişini kucağına almayi nasip etsin onlar sağlık sıhhatli olsun gerisi boşAdasim benim az çok tahmin ediyorum zor şeyler atlatmışsın süpriz yumurtan gelmiş ama güzel günler çok yakın
varlığı bile yetiyor inan allah tamamını erdirir kucağına alıp koklamayi nasip eder inşallah.
Ve bu arada isteyen herkeze verir inşallah :)
Saolun kızlar heyecanimi paylaştığınız için sabah is Var ama uykum gelmiyrkiBen de heyecan yaptım bekliyorum.
Aminn, Allah razı olsun çok sağolun yaaa. En iyisi yarın bi yaptırayım Allah nasip ederse..Bence de bi test yaptir en azindan kafan rahatlamış olur.. Kimi kadin 9 ay boyunca adet gormeye de devam edebiliyo sonucta hic belli olmaz.. Hamile degilsen de en kisa zamanda nasip eder insallah rabbim
Yaptrdim canm 1 saat sonra alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?