Kızlar Allah rızasi için testime bakarmisniz

Merhaba canim.. Senin onceki konunu görmüştüm gününün geçtiğini yazmistin ne yaptin test yaptırdın mi?

Kızlar şaka gibi dayanamıyorum hastaneye gidiyrm çünkü neler yaşadığımi bir ben bi Allah bilir inşallah hamileyizdir sonucu hemen siz kardeşlerine yazıcam yine ilk olarak

Paylaş bizde tatlım ama betahcg yüksek cikicak

Merhaba canim.. Senin onceki konunu görmüştüm gününün geçtiğini yazmistin ne yaptin test yaptırdın mi?
regl oldum ama çok az az oldum. İdrar testi yaptıım. Sonuçta regl olduğum için kan testine gerek duymuyorum ama içimde şüphe de var. Ama hamile olsam idrarda çıkardı değil mi? Sonucta adet oldum

galiba hamilesiniz ama biran oncede kan testi yaptirin dahada emin olursunuz

regl oldum ama çok az az oldum. İdrar testi yaptıım. Sonuçta regl olduğum için kan testine gerek duymuyorum ama içimde şüphe de var. Ama hamile olsam idrarda çıkardı değil mi? Sonucta adet oldum
Valla adetin normalden farkliysa suphen de varsa kan testi yaptirmanda fayda var bence.. Bazi kisilerde idrar testinde hic çıkmıyo..

Adasim benim az çok tahmin ediyorum zor şeyler atlatmışsın süpriz yumurtan gelmiş ama güzel günler çok yakın
varlığı bile yetiyor inan allah tamamını erdirir kucağına alıp koklamayi nasip eder inşallah.
Ve bu arada isteyen herkeze verir inşallah :)

Valla adetin normalden farkliysa suphen de varsa kan testi yaptirmanda fayda var bence.. Bazi kisilerde idrar testinde hic çıkmıyo..
Öyle mi diyorsunuz? Mesela gece 1 damla geldi. Ertesi gün o kadar yürümeme rağmen hiç gelmedi gece yine bir iki damla geldi ama sabaha kadar aşırı sancım vardı. Çok fenaydım. Sonraki günler de hep az az geldi. Ama kan rengiydi yani. En iyisi ben test yaptırayım ya cidden.. Pek umudum yok ama olsun. Hayırlısı. Gerçi sağ kasığıma ara ara ağrı atıyor ve vücudumda değişiklikler var. Baş dönmesi, sık idrara çıkma ve çok afedersin idrarı tutamama.. Baş ağrısı, kalp çarpıntısı. Anlamadım ki valla..

Bence de bi test yaptir en azindan kafan rahatlamış olur.. Kimi kadin 9 ay boyunca adet gormeye de devam edebiliyo sonucta hic belli olmaz.. Hamile degilsen de en kisa zamanda nasip eder insallah rabbim

Allah razı olsun canm güzel dileklerin için mevlam. Sanada hayırlısıyla bebişini kucağına almayi nasip etsin onlar sağlık sıhhatli olsun gerisi boş

Bence de bi test yaptir en azindan kafan rahatlamış olur.. Kimi kadin 9 ay boyunca adet gormeye de devam edebiliyo sonucta hic belli olmaz.. Hamile degilsen de en kisa zamanda nasip eder insallah rabbim
Aminn, Allah razı olsun çok sağolun yaaa. En iyisi yarın bi yaptırayım Allah nasip ederse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…