Çok teşekkür ederim :)Tebrikleeerrr.
Hayırlı olsun sağlıkla kucagına almak nasip etsin rabbim.ayyy cok sevindimmm canım ilk fırsatta gidip muayne ol.akşam kızım yanımda yat dedi aklım burdaydı ama girip bakamadımVe sonuç 202.5 sanırım hamileyim:)
Tebrikler canım,biz de seninle birlikte sevindik.Ve sonuç 202.5 sanırım hamileyim:)
Ve sonuç 202.5 sanırım hamileyim:)
Canım ya sen adetten önce renkli akıntı falan gördün mü ya. Benim 5 gün kaldı . Hiç leke fslsn yok. Sınır oldum gene olmadi sanirsamHayirli ugurlu olsun cnm saglikla kucagina almayi nasip etsin allahim
Hayir gormedim kuzum herkezde olmuyor o kendini digerleri ile kiyaslama ve moral bozma ne olurCanım ya sen adetten önce renkli akıntı falan gördün mü ya. Benim 5 gün kaldı . Hiç leke fslsn yok. Sınır oldum gene olmadi sanirsam
dün yerleşme günümdü. 6. günü. bekledim bi renk bişi olsun diye de ondan moralim bozuldu. ben de aşırı gaz oluyor ya afedersin . yemeklerden mi diyorum ama bilmiyorum . dün de yumurtlama da ki kasık batmaları yaşadım ara ara. belirti midir ki sen de oldu muHayir gormedim kuzum herkezde olmuyor o kendini digerleri ile kiyaslama ve moral bozma ne olur
hayırlısı olsunnnn bencede hamilesinnnn,, o ağrılar normal zatenn rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahhKızlar gerçektenmi eminmisn iz 1.5 senden beri kullanmadıgim ilaç kalmadı yine üzülmek istemiyrm kan testi yaptırmadan inanamayacagim galiba ama karnim cok ağrıyor sürekli lavabodayim
çok saol canım Rabbime hep dua ediyorum kim istiyorsa kucağına boş bırakma en hayırlı zamanda nasip et inşallah Amin cuma günü hürmetinTebrikler canım,biz de seninle birlikte sevindik.
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
amin canım inşallah pes etmek yok inan bana geçirmediğim bu süreç içinde hastalık kalmadı psikolojik olmak üzere bağışıklık sistemi sıfırlanmış bir sürü hastalık geçirdim halada devam ediyor inşallah seninde olacak banada hep yazıyorlardı düşünme söyle yapma ama hep aklımdaydı hiç unutmuyordumkiTatlim buyuk ihtimal hamilesinn
Tebrikk ederim :)) darisi bana ve isteyen butun kadinlara
amin canım inşallah hep dua ediyorum inşallah olacak umudunuzu kaybetmeyin ben hiç beklemiyorudm aşılama tüp bebek başlayacaktı temmuzduhayirli olsun darisi bizim basimiza
saol cnm inşallah sende aynı zamanlarda hamişiz sanırım beraber büyütürüz sağlkla inşallah :)oo ben uyurken neler olmuş burda yauuhayırlı olsun canım bu başlangıçtı Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?