Kızlar Allah rızasi için testime bakarmisniz

oo ben uyurken neler olmuş burda yauu hayırlı olsun canım bu başlangıçtı Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşAllah

Hayirli ugurlu olsun cnm saglikla kucagina almayi nasip etsin allahim

Ayy ayy ayy hamilelik takvimini de eklemis:) mssallh nazar degmesin.Allh isteyen herkese nasip etsin.

Hayirli ugurlu olsun cnm saglikla kucagina almayi nasip etsin allahim
Canım ya sen adetten önce renkli akıntı falan gördün mü ya. Benim 5 gün kaldı . Hiç leke fslsn yok. Sınır oldum gene olmadi sanirsam

Canım ya sen adetten önce renkli akıntı falan gördün mü ya. Benim 5 gün kaldı . Hiç leke fslsn yok. Sınır oldum gene olmadi sanirsam
Hayir gormedim kuzum herkezde olmuyor o kendini digerleri ile kiyaslama ve moral bozma ne olur

Hayir gormedim kuzum herkezde olmuyor o kendini digerleri ile kiyaslama ve moral bozma ne olur
dün yerleşme günümdü. 6. günü. bekledim bi renk bişi olsun diye de ondan moralim bozuldu. ben de aşırı gaz oluyor ya afedersin . yemeklerden mi diyorum ama bilmiyorum . dün de yumurtlama da ki kasık batmaları yaşadım ara ara. belirti midir ki sen de oldu mu

Kızlar gerçektenmi eminmisn iz 1.5 senden beri kullanmadıgim ilaç kalmadı yine üzülmek istemiyrm kan testi yaptırmadan inanamayacagim galiba ama karnim cok ağrıyor sürekli lavabodayim
hayırlısı olsunnnn bencede hamilesinnnn,, o ağrılar normal zatenn rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahh

Tatlim buyuk ihtimal hamilesinn
Tebrikk ederim :)) darisi bana ve isteyen butun kadinlara

Tatlim buyuk ihtimal hamilesinn
Tebrikk ederim :)) darisi bana ve isteyen butun kadinlara
amin canım inşallah pes etmek yok inan bana geçirmediğim bu süreç içinde hastalık kalmadı psikolojik olmak üzere bağışıklık sistemi sıfırlanmış bir sürü hastalık geçirdim halada devam ediyor inşallah seninde olacak banada hep yazıyorlardı düşünme söyle yapma ama hep aklımdaydı hiç unutmuyordumki

oo ben uyurken neler olmuş burda yauu hayırlı olsun canım bu başlangıçtı Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşAllah
saol cnm inşallah sende aynı zamanlarda hamişiz sanırım beraber büyütürüz sağlkla inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…