Kızlar Allah rızasi için testime bakarmisniz

Dogru soyluyorsun aslind aoule olumsuz dusunen biride degilim ama korku iste karin dontora gidecegim kesemizi gormeye cnm

Adetime daha 10 gün kadar var ama rahatsıx eden hafif bel kasık agrısı ve 2 gündür rekli yaşadığım bir atma var kasıkta. Anlam veremedim. Bu ay çocuk için uğraşımız olmadı çok canımız istediğinde ilişki yaşandı ama bu atma bana bi acaba dedirtti. Biraz anlatırmısınız rica etsem :) umutlandım şimdi..

canım bendede aynı oldu kasıgımda seğirme gıbı tıtreme oluyodu bel kasık agrısı arada kasıgıma ıgne batar gıbı bısey oluyodu ani hareketlerde çok üşüyodum hıc ısınamıyodum ozellıkle ayaklarım ınsallah hamılesındır canım

Evet dünden beri ısıtamadığım ayaklarım ve ellerim var. Eşim çok şaşırdı demir gibiydim resmen o kadar patiğe rağmen.. İnşallah o seğirmeyi hala daha yaşıyorum ama pko olduğum için umutlanmak da istemiyorum.. Cevapladığın için teşekkür ederim :) dua et lütfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…