Ben sadece şekil olarak gösterdim o kadar incelemedim sekerim bilemiyorum herkesin kendi fikri benim alyansimda altın ortası beyaz yanları sarı tek tasimda aynen öyle zevk meselesi sonuçta herkesinki bir degilKırmızı oje + altın yüzük kombinasyonu yeterince korkunç değilmiş gibi, garibim tektaş da alakasız stil ve rengiyle orda yetim gibi kalmış.
Ne dokusu, ne rengi ne de yapısı... hepsi birbirinden uyumsuz olunca ortaya kabus gibi bi şey çıkıyo ne yazık ki.Allah Allah herkes düz alyansla tek taşı beraber takmayın demiş, nedense benim gözümü hiç rahatsız etmedi o görüntü.
Etrafımdaki hemen herkes öyle kullanır, bence hoş duruyor.
bencede..hatta ben biraz daha ileri gideyim 'çok kıroca'o kadar alengirli konularda taşlanmadım ama bu konuda kesin taşlanacağım :)
ya çok kötü duruyor ya, takmayın ikisini birden.
bence ya tektaş takın ya alyans.
Benim solda alyansim sagda pirlanta tektas ve bes tas takiyorumBen tektaşı tek takmayı seviorum ama eşim ikisini tak diyo siz hangisini ilk takıp üstüne hangisini takıosunuz
Maalesef yan yana iki pırlanta takmak görgüsüzlük olarak yorumlanıyor. :)Gelmiş yine benim ilgi alanımın konusu.
Şimdi tektaşa bir açıklık getirelim.
Tek taş hiçbir zaman bir alyans değildir, anlamı da özelliği de farklıdır.
Başka kültürlerden ülkemize geldiğini düşünürsek, söz yüzüğüne tekabül eder.
Her tektaş takan kadın evli, nişanlı vs olmak zorunda değildir.
Belki hayat arkadaşıdır, belki sevgilisidir ama zaten bu yüzüğün anlamı dünyadaki tek oluşundan ibarettir.
Wedding band denilen olay ise alyanstır, evliliğin simgesidir.
Bu beştaş olabilir, normal bir alyans olabilir, tamtur pırlanta olabilir.
Ama şu bilinsin ki; 5 taş ya da 7 taş hiçbir zaman tek takılmaz, onun takımı olan tektaşla birlikte kullanılır.
Çorabın birini giyip, birini giymemeye benzer ayrı takmak.
Tamturda ise olay farklıdır, sadece bu yüzük kullanılabilir ister tektaşla kombine edilir.
Gelelim tektaş ile normal altın alyans kullanımına.
Ben şahsen tercih etmiyorum, gözüme hoş gelmiyor.
Çünkü bir pırlantanın yanına ancak diğer pırlanta yakışır.
Altın sarısı kolye takıp beyaz altın bileklik takmıyorsak, 2 farklı metaryeli kombinlemek zevkten uzak benim için.
Mücevher delisi olduğum da doğrudur.
Asıl sizin dediğiniz göze hoş gelmiyor. Ne o öyle görmemişler gibi pırlanta üstüne pırlanta.. Ben görmemiş diyorum öyle yapanlara..Gelmiş yine benim ilgi alanımın konusu.
Şimdi tektaşa bir açıklık getirelim.
Tek taş hiçbir zaman bir alyans değildir, anlamı da özelliği de farklıdır.
Başka kültürlerden ülkemize geldiğini düşünürsek, söz yüzüğüne tekabül eder.
Her tektaş takan kadın evli, nişanlı vs olmak zorunda değildir.
Belki hayat arkadaşıdır, belki sevgilisidir ama zaten bu yüzüğün anlamı dünyadaki tek oluşundan ibarettir.
Wedding band denilen olay ise alyanstır, evliliğin simgesidir.
Bu beştaş olabilir, normal bir alyans olabilir, tamtur pırlanta olabilir.
Ama şu bilinsin ki; 5 taş ya da 7 taş hiçbir zaman tek takılmaz, onun takımı olan tektaşla birlikte kullanılır.
Çorabın birini giyip, birini giymemeye benzer ayrı takmak.
Tamturda ise olay farklıdır, sadece bu yüzük kullanılabilir ister tektaşla kombine edilir.
Gelelim tektaş ile normal altın alyans kullanımına.
Ben şahsen tercih etmiyorum, gözüme hoş gelmiyor.
Çünkü bir pırlantanın yanına ancak diğer pırlanta yakışır.
Altın sarısı kolye takıp beyaz altın bileklik takmıyorsak, 2 farklı metaryeli kombinlemek zevkten uzak benim için.
Mücevher delisi olduğum da doğrudur.
Bu yorumu ancak, mücevherle yakından uzaktan alakası olmayan insanlar yapabilir.Maalesef yan yana iki pırlanta takmak görgüsüzlük olarak yorumlanıyor. :)
Ozellikle de alyans gayet kalin ve de islemeli desenliyse :)Tek taşla alyansi birlikte takan bir bayan gorsem, kesin yeni gelindir diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?