kızlar alyansınızı mı öne takarsınız yoksa tektaşınızı mı

Bu dediğinize hiç mi hiç katılmıyorum.
Maddi imkanı iyi olmayan kadınlar, neden tektaş kullanamasın?
Sadece zenginlere has bir şey midir?
İmitasyonu tercih edip etmemek kişinin kendi bileceği iş fakat, ayağa düştü yorumu oldukça kırıcı olmuş.
Bu ülkede birçok insanımız bir yüzüğe 4 5 sıfırlı ücretler verecek durumda değilken hem de...

Ben de bunu anlamiyorum iste
Pirlantadan yapilmis birsey o bahsedilen tek taslar ,3-5 veya 7 taslar, onun imitasyonunun yapilmasi ve kullanilmasi sadece orjinalini kullananlara haksizlik bana gore. Unlu markalarin cantalarini kapalicarsida 500-600e satiyorlar, daha ucuzlari da pazarda 50-100 lira, simdi onlari kullananlara ne diyelim, yazik gunah paralari yok diye cakmasini kullaniyorlar mi diyelim? Markaya saygisizlik olmuyor mu? Tektasla zirkon arasindaki ayrim da bu iste
Altin mucevher isi para isidir, ekmek degil su degil, herkes takmak zorunda da degil, insanlar da biraz hazimli olsun buna ben de dahilim

O marka cantalarin patenti var ama 5 tas yuzugun iskeletine sadece pirlanta montur edilir diye ne bir kural nede bi firmanin patenti var.cantalarin cakmalarini gene ayni firma uretmiyo ama 5 tasin atom taslisini kuyumcu imal ediyo.
Ustelik kuyumcularin cogu bile ciplak gozle anlamazken pirlantayi siz nerden anliyosunuz milletin parmagindakileri merak ettim :)

Plastik gibi duruyor ordan anliyoruz genelde
Hele hele artik kocaman tasli olanlari var bijuteri isi, masallah kasikci elmasi buyuklugunde, sanki her evlenende olmak zorundaymis gibi, tektas dedigin pirlantadir yani herkes almak zorunda degil bana gore, tabii kendine yakistiran taksin ama benim fikrim son derece banal oldugu

Kocaman olanlara lafim yokta plastik gibi duranini hic gormedim.Bu isin bi kanunu yok o zaman tasli hic birsey takmiyosunuzdur umarim.

o kadar alengirli konularda taşlanmadım ama bu konuda kesin taşlanacağım :)

ya çok kötü duruyor ya, takmayın ikisini birden.
bence ya tektaş takın ya alyans.
Bence de alyansla güzelmdurmuyor. Gerçi bazı alyanslar uyumlu ama çoğuyla olmuyır. En iyisi tek takmak ya da daha da iyisi varsa beştaşla ya da tamturla takmak

Dert ettiğin şeye bak :)) mutlu olda öncesi sonrası ne fark eder Allah daima takmayı daim etsin

Tektasim yok la.
Sabah 7'de sezaryenim var. Aklima bunu taktim kitapsiz nimissizlar..
Allah bir avazda kurtarsın inşallah cancağızım. Sen pırlantaların en büyüğünü alacaksın yarın kucağına. Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin. Bizim için de kokla süt kokulu gıdışından

Kocaman olanlara lafim yokta plastik gibi duranini hic gormedim.Bu isin bi kanunu yok o zaman tasli hic birsey takmiyosunuzdur umarim.
Yok valla takmiyorum, neye param yetiyorsa onu aliyorum sahtesine gerek duymuyorum valla

Eger tek tas veya baska bi yuzuk takacaksam diger elin yuzuk parmagina takarim. Alyansimi da sag sol sıkıldıkca degistiririm.

Bu nasil bir dert anlamadim :)

Allahım tek derdimin alyansımı mı öne taksam tektaşımı mı olduğu zamanlara fırlayabilir miyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…