- 28 Kasım 2010
- 42.514
- 141.210
- 798
Ademcigim saglikla kucagina al insallahAmin ins. Cok tesekkur ederim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ademcigim saglikla kucagina al insallahAmin ins. Cok tesekkur ederim.
onu da yapmışlığım vardırBen cikolatanin kagidindan yapardim parlak parlak![]()
sonunda doğruları yazan biri çıktı valla tam uzmansınız bu konuda tebriklerGelmiş yine benim ilgi alanımın konusu.
Şimdi tektaşa bir açıklık getirelim.
Tek taş hiçbir zaman bir alyans değildir, anlamı da özelliği de farklıdır.
Başka kültürlerden ülkemize geldiğini düşünürsek, söz yüzüğüne tekabül eder.
Her tektaş takan kadın evli, nişanlı vs olmak zorunda değildir.
Belki hayat arkadaşıdır, belki sevgilisidir ama zaten bu yüzüğün anlamı dünyadaki tek oluşundan ibarettir.
Wedding band denilen olay ise alyanstır, evliliğin simgesidir.
Bu beştaş olabilir, normal bir alyans olabilir, tamtur pırlanta olabilir.
Ama şu bilinsin ki; 5 taş ya da 7 taş hiçbir zaman tek takılmaz, onun takımı olan tektaşla birlikte kullanılır.
Çorabın birini giyip, birini giymemeye benzer ayrı takmak.
Tamturda ise olay farklıdır, sadece bu yüzük kullanılabilir ister tektaşla kombine edilir.
Gelelim tektaş ile normal altın alyans kullanımına.
Ben şahsen tercih etmiyorum, gözüme hoş gelmiyor.
Çünkü bir pırlantanın yanına ancak diğer pırlanta yakışır.
Altın sarısı kolye takıp beyaz altın bileklik takmıyorsak, 2 farklı metaryeli kombinlemek zevkten uzak benim için.
Mücevher delisi olduğum da doğrudur.![]()
Aaaa bende yazmistim aynilarinisonunda doğruları yazan biri çıktı valla tam uzmansınız bu konuda tebrikler
akıllara zarar konulardan iyi bence soft konu bu pembe dizi gibi etkisi bir günlük ha ha11 sayfa fazla değil mi böyle lüzumsuz ve BDV ile ilgisiz bi konu için.
Şükür ki zihnimi bu konularla yormuyom.
Aferin ben.
Aferin ivo gulduk eglendik bdv lik olmadigi asikarda napalim el birligiyle tasiyalimmi :)11 sayfa fazla değil mi böyle lüzumsuz ve BDV ile ilgisiz bi konu için.
Şükür ki zihnimi bu tarz konularla yormuyom.
Aferin ben.
Pırlanta tasarımcılarının camlarına yapışık yaşıyan çöpçü balığı gibiyim.sonunda doğruları yazan biri çıktı valla tam uzmansınız bu konuda tebrikler
kedi ve ciğer meselesi sanırımPırlanta tasarımcıların camlarına yapışık yaşıyan çöpçü balığı gibiyim.
Bir ev parasını gerdanlığa yatırmayı göze alır, barakada yaşarım.
O derece özel hobim, dolayısıyla didikledikçe ne nedir öğreniyorsunuz.
Ama maalesef, çoğu insan orda burda görmeyle, anlamını bilmeden hareket ediyor.
Üzücü kısım bu, hele de görgüsüzlükle suçlanmak...
Ben hiç normal alyans ve zincir kolye takan birinin görgüsüzlükle suçlandığını görmedim ama iş pırlantaya gelince öyle deniyor.
Benim de öyle bilekliklerim, kolyelerim mevcut.ben avm ye giderken elmas sette takıyorum ama elmasları minik ve modern tasarımlı vayyyy ne görgüsüzüm kezbanım ben tü tüüü bana
benim çevremde herkeste çok daha iyileri var gösteriş yapma şansım sıfır zatenBenim de öyle bilekliklerim, kolyelerim mevcut.
Kimse bugüne kadar gerçek olduğunu düşünmedi, bijuteri işi gibi modern şeyler almaya özen gösteriyorum günlük kullanım için.
Ama spora, yüzmeye dahi gitsem kimse parmağımdan benim alyansımı çıkartamaz, hep söylemişimdir 'kesip alırlar ancak' diye.
Bunun sebebi, manevi anlam yüklemekten.
Kimse gösteriş yapıyor olabiliriz ki acaba?
Alyans öne , tektaş arkaya cnm :))Ben tektaşı tek takmayı seviorum ama eşim ikisini tak diyo siz hangisini ilk takıp üstüne hangisini takıosunuz