- Konu Sahibi capricorn93
-
dudaklarında estetik var mı
Bende Dr Ayşegül Hanıma bu hafta Salı günü hem burun hem de meme estetiği oldum.Ameliyatım 5 saat sürdü.Ameliyattan sonra önemli bir agrım sızım olmadı şükür.Ameliyat sonrası 3. günüm gözaltlarımda hafif morluk var sadece .doktorum 1 haftada geçeceginmi söyledi. benimde senin gibi kemerli ve düşük bi burnum vardı. 1-2 hafta sonra şişliklerim inince resimlerimi mutlaka paylaşacagım. bu arada doktorum evlendiği için soyadı degişmiş Dr Ayşegül YAVUZ
Bende Dr Ayşegül Hanıma bu hafta Salı günü hem burun hem de meme estetiği oldum.Ameliyatım 5 saat sürdü.Ameliyattan sonra önemli bir agrım sızım olmadı şükür.Ameliyat sonrası 3. günüm gözaltlarımda hafif morluk var sadece .doktorum 1 haftada geçeceginmi söyledi. benimde senin gibi kemerli ve düşük bi burnum vardı. 1-2 hafta sonra şişliklerim inince resimlerimi mutlaka paylaşacagım. bu arada doktorum evlendiği için soyadı degişmiş Dr Ayşegül YAVUZ
Harika gorunuyo darisi basimaa canim bnm 😄😘
Gercekten güzel olmuş ödemlerin tamamen inince daha güzel olacak belli :) bende 22. Gunumdeyim bakalım 2.ayimda ne halde olacak burnum :))
Tesekkur ederim bende doğal olsun istiyordum tam istediğim burun oldu doktorum Aysegül YAVUZ istediğim burunun tıpkısının aynısını yaptı:))
canım ameliyat tamponlu muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?