S
sekreter18282
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sekreter18282
-
merhaba ben aralık annesiyim allah nasip ederse.
kasım annelerine göz atarken gördüm.
bende 1 haftadır gribim öksürük ateş sanki karda yatmışım.kafamçokkarıştı
buna rağmen ateş düşürücü bile içmedim.sakın içme canım.
meyve sularıylageçirmeye çalışıyorum
eeeeeee anne olmak kolay degilsırnaşık şey
Arkadaslar lutfen yanlış bilgi vermeyelim birbirimize oyle degil mi? Ne demek ilaç içme sen eni iyisi....
Hasta olan arkadasların bebege de aynı mikrobu gecirecegini dusunursek gerekli durumlarda antibiyotigin de faydalarını anlamıs olacagız.
Oncelikle kafadan ilaç tabii ki içemeyiz. Tabii ki bir KBB uzmanına gitmeli ve grip ile ilgili detayları incelemeliyiz. Bir bogaz kultur yaptırmali ve de kan tahlili yapilmali. Netrofil veCPA gibi degerler bakildiginda kanda mikrobik bir durum varsa bu bebege zarar vereceginden antibiyotigin zararları dusunulmez ve 2-3 adet zararsız antibiyotik kullanabilirler. (Ornegin: Alfasilin vs.)
oyle durumlarda muhakkak içtigimiz antibiyotigi de jinekologumuza danısarak içememizde de fayda vardır.
Hepinize sevgiler
kesinlikle sana katılıyorum.benim de idrar yolu iltihabım vardı.dr aksef adı bir antibiyotik verdi sabah akşam olmak üzere 5 günlük bir süreyle kullanmamı söyledi.önce tereddütte kaldım.ama sonra öğrendimki bu iltihap ilerleyip başka sorunlara yol açabiliyor.bu konularda dr umuza güvenmeliyiz bence.eğer antibiyotiği jinekoloğun verdiyse mutlaka kullan.ya da jinekoloğuna sorup kullan.sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebişler nasip etsin rabbim hepimizeeeee...a.s.
a.s.a.s.bebegım 7 haftalıkken cok agır oksurukle bırlıkte 1 hafta grıp gecırdım ama ne oksuruktu gece 3 de kalkıp agrıdan oksurukten hungur hungur agladıgımı bılıyorum
dr um mınoset verdı banamısın demedı 2 gun kullandım gecmedı
tekrar aradım mıkrobun bebege gecmesınden korkuyorum dedı amoklavın verdı onuda 2 gun kullandım bırde perebron surup kullandım amoklavınle bırlıkte zar zor gectı
hastalıktan 10 gun sonra fılan hafıf lekelenmelerım oldu hemen gıttım meger bebegımın 8 bucuk haftalıkken kalbı durmus yaklasık 10 gun falan hıcbısey hıssetmeden kalmıs ıcımde ve aldılar kurtajla
sımdı 2 dusuk oldugu ıcın test yapcaz onu beklıyorum
bebegım hengı sebepten kalbı durdu bılemıyorum
ama hastalıgım cok sıddetlıydı ona baglıyorum.antibiyotık olmasada o mıkrop muhakkaka bebegıme gecer bır sekılde kalbı dururdu dıyorum cunku yasadıgımı kendım bılıyorum
allah sıfa versın dıyorum son olaraksenağlama
antibiyotiği bırakın dokdor bir yakınımın 1 yaşındaki geceleri uyumayan bebişine atarax vermiş duyunca şok oldum sizler böyle bişey duydunuzmu ? bence sakıncalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?