--------------------------------------------------------------------------------
Kategori : ÇOCUK PSİKOLOJİSİ
25 aylık bir kız bir erkek ikizlerim var. Kızımız doğduğu zamandan beri uyku problemi çekiyor. Ancak şu aralar doruğa tırmandı. Uykuya oldukça geç dalıyor ve yattıktan birkaç saat sonra bir ağlamayla uyanıyor, evde çığlık çığlığa bağırıyor, kucağına alan kişiyi itiyor, tekmeliyor, ne yaptığını bilmiyor, çok agresif davranışlar içinde. Uzun süre de tekrar uyumuyor, yanımıza alıyoruz yatmıyor yoksa. Gündüz de çok sinirli yemeğini yemiyor, herşeyi eliyle itiyor, sakinleştiremiyoruz. Onun bu halini gören oğlumuz da normalde çok uslu bir çocukken onun yaptıklarının aynısını yapmaya başlıyor, çok perişan oluyoruz. Atarax vermemizin bir sakıncası olur mu? Ne kadar verebiliriz? Ve ya başka ne yapabiliriz? Yanıtınız çok önemli, Şimdiden teşekkür ederiz
Cevaplayan: Uzm.Dr. Osman YAĞMUR Tarih: 23.01.2008 1517
Cevap:
atarax bir kaç gün deneyin ama çocuk psikiyatrisi desteği almanız iyi olacaktır
bakın netten buna benzer bir soruya dokdorun verdiği cevabakafamçokkarıştı
a.s.a.s.bebegım 7 haftalıkken cok agır oksurukle bırlıkte 1 hafta grıp gecırdım ama ne oksuruktu gece 3 de kalkıp agrıdan oksurukten hungur hungur agladıgımı bılıyorum
dr um mınoset verdı banamısın demedı 2 gun kullandım gecmedı
tekrar aradım mıkrobun bebege gecmesınden korkuyorum dedı amoklavın verdı onuda 2 gun kullandım bırde perebron surup kullandım amoklavınle bırlıkte zar zor gectı
hastalıktan 10 gun sonra fılan hafıf lekelenmelerım oldu hemen gıttım meger bebegımın 8 bucuk haftalıkken kalbı durmus yaklasık 10 gun falan hıcbısey hıssetmeden kalmıs ıcımde ve aldılar kurtajla
sımdı 2 dusuk oldugu ıcın test yapcaz onu beklıyorum
bebegım hengı sebepten kalbı durdu bılemıyorum
ama hastalıgım cok sıddetlıydı ona baglıyorum.antibiyotık olmasada o mıkrop muhakkaka bebegıme gecer bır sekılde kalbı dururdu dıyorum cunku yasadıgımı kendım bılıyorum
allah sıfa versın dıyorum son olaraksenağlama
canlarım hepinize cok cok gecmiş olsun..ben 10, haftamda ağır gribe yakalnmıstım..boğaz ağrsı öksürük,ve halszliğin hat safhaya cıktığı bir gripti.ilaçsız gecrirmeye calıstıkca dahada şiddetlendii..ömrümde bi daha ööle bir grip gecirmem heralde..en son doktorcuma gittim..augmentin 1000mg verdi..bana cok ağır geldi ilaç..kullanmasam dedim?kullanmazsan bebeğe enfeksiyon gecer bu da kötü sonuc demek dedi..allaha emanet diip içitim antibiyotiği..normal zamandan yine uzun sürdü gecmesi ama allaha şükür..doktorunuz verdiyse kullanın derim ben..onşarın tek istediği ateş olmasın..üstüne basa basa bunu sordu doktorcum..en cok 38 olmustu..bunu sakın gecirme dedi..sizde allaha emanet diip doktorunuz ne dediyse ve güveniyorsanız ona yapın..
yha benimde idrarımda kan warmış kızlar we eğer bi haftaya geçmesse mecburen antibiyotik wereceğini söyledi idrarda kan bulunması nedir??
ÇOK ACİLL CEVAP BEKLİYORUM ARKADAŞLAR LÜTFEN!!
Ben şuan 9 haftalık hamileyim doktorumun istediği testler sonucunda idrar enfeksiyonu çıktıdoktorum aksef 500 mg antibiyotik verdi.İnternetten araştırdım kimi zararlı kimi zararsız diyo ama ben ilaç ya korkuyorum gelişimi durur yada dişlerini etkiler diye ama enfeksiyon bebeğe geçer diye düşününce daha çok üzülüyorum çok iyi gidiyodu her şey anne olduğumu şimdi anladım kahroldum kararsızlıktan iki tane içtim ama bide bana sorun kullanan kimse var mı yada bilgisi olan öle kötü hissediyorum ki anlatamam bu durum hamilelikte sık karşılaşılırmış ilk üç ay çok riskli değil mi antibiyotik içinn nolurrr cevap verinn kızlar!!!!!!!!!!
ÇOK ACİLL CEVAP BEKLİYORUM ARKADAŞLAR LÜTFEN!!
Ben şuan 9 haftalık hamileyim doktorumun istediği testler sonucunda idrar enfeksiyonu çıktıdoktorum aksef 500 mg antibiyotik verdi.İnternetten araştırdım kimi zararlı kimi zararsız diyo ama ben ilaç ya korkuyorum gelişimi durur yada dişlerini etkiler diye ama enfeksiyon bebeğe geçer diye düşününce daha çok üzülüyorum çok iyi gidiyodu her şey anne olduğumu şimdi anladım kahroldum kararsızlıktan iki tane içtim ama bide bana sorun kullanan kimse var mı yada bilgisi olan öle kötü hissediyorum ki anlatamam bu durum hamilelikte sık karşılaşılırmış ilk üç ay çok riskli değil mi antibiyotik içinn nolurrr cevap verinn kızlar!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?