- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
sizce ne yapmalı
Kızlar merhaba arkadaşım yanımda ve beraber yazıyoruz doğuda yaşıyoruz biliyorsunuz eşim gibi Asker arkadaşımın eşi ve 3 aylık evli ve 4 haftalık hamile ama bazı şüpheleri vardı eşinin cinsel tercihi farklı galiba kızcağız farklı, absürt sitelere üye olduğunu farketmis eşinin .
Açıkça konuşmuş eşi daha önce erkeklerle cinsel hayatı olduğunu ama pisman olup tövbe ettiğini söylemiş. Ama hala farklı şeylere ilgisi var gibi diyor .yataklarına üçüncü insanları almayı ve daha çirkin şeyler teklif etmeye başlamış.sahte face hesabıni bulduk az önce hamile eşinin uygunsuz fotoğraflarını paylaşmış. İnternetten biraz araştırma yaptık eşcinsel bir çok insan evliliği paravan olarak kullaniyormus. Ailesine anlatamıyor ve tek arkadaşı benim burda sizlere sorabilecegimizi söyledim üyeligi olmadığı için benim üyeliğimle sorduk .sizce ne yapmalı bence ayrılmalı. işin iğrenç yani kocası eşimle birlikte çalışıyor ve ben kocasının eşimle arkadaş olmasını kaldiramiyorum. eşime de anlatamıyorum.
aileme anlatırsam geri dönüşü olmaz diyor canım biz burda yalnızız doğu görevindeyiz ve sadece ben varım arkadaşlık yapabildiğiAilesine neden anlatamıyor, ayrılmak mı istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?