Kızlar arkadaşımın derdi eşcinsel koca lütfen akıl verin. ..

oglumherseyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
1.507
1.141
48
Kızlar merhaba arkadaşım yanımda ve beraber yazıyoruz doğuda yaşıyoruz biliyorsunuz eşim gibi Asker arkadaşımın eşi ve 3 aylık evli ve 4 haftalık hamile ama bazı şüpheleri vardı eşinin cinsel tercihi farklı galiba kızcağız farklı, absürt sitelere üye olduğunu farketmis eşinin .
Açıkça konuşmuş eşi daha önce erkeklerle cinsel hayatı olduğunu ama pisman olup tövbe ettiğini söylemiş. Ama hala farklı şeylere ilgisi var gibi diyor .yataklarına üçüncü insanları almayı ve daha çirkin şeyler teklif etmeye başlamış.sahte face hesabıni bulduk az önce hamile eşinin uygunsuz fotoğraflarını paylaşmış. İnternetten biraz araştırma yaptık eşcinsel bir çok insan evliliği paravan olarak kullaniyormus. Ailesine anlatamıyor ve tek arkadaşı benim burda sizlere sorabilecegimizi söyledim üyeligi olmadığı için benim üyeliğimle sorduk .sizce ne yapmalı bence ayrılmalı. işin iğrenç yani kocası eşimle birlikte çalışıyor ve ben kocasının eşimle arkadaş olmasını kaldiramiyorum. eşime de anlatamıyorum.
 
eğer konu gerçekse ve eşinin resimleri paylaşmışsa hemen belgelesin.
mesleğinden bile olabilir böyle bir durumda askerse. ve tabiki cinsel zorbalık özel hayatı ifşa ve evlilik kurumuna itaatsizlikten boşanıp donuna kadar alır.
ayrıca saldırmayın ama ben olsam çocuğu da aldırırdım.
yarın öbür gün hele ki oğlu olursa ona salça olmayacağı ne malum? cinsel yönelimi farklı olmasına saygı duyarım ama heleki asker bi adamın evliği paravan yapması, eşini ifşa etmesi ve grup sekse yönelmesi çok adice.
hem çocuğa ne diyecek senin baban gay di yavrum mu
 
Cidden dusunuyor mu ne yapayim diye

1. Yataga 3. Kisi teklif etmis
2. Uygunsuz foto paylasmis
3. Eskiden escinselmis
4. Simdi bunu devam ettiriyor %99

Anneni babani ara en hafif maddeyi soylemekle ise basla...
 
cinsel tercihi kendine kalmış ama evlenmek nedir, hadi evlendin hamile eşinin forografını paylaşmak nedir ya
yazıklar olsun
hemen savcılığa suç duyurusunda bulunun ve boşayın
 

Kesin boşanacak arkadaşınız,alacağı en güzel intikam cümle aleme rezil etmek olsun..
 
Arkadaşlar bende aynı tepkiyi verdim gercek mi dedim çok korkunc inanın şunu anladım ki Asker , polis diye temiz insandır zannedip evlenmeyin benim konularımi biliyorsunuz bende huzursuz bir evlilik yaşıyorum ama bu çok başka şimdi eşinin sahte profilini inceledik şaşırdım kaldım kızcağız çöktü resmen eşini paylaşanlar,ensest ler, eşcinseller ve olduğumuz il ve çevresinde gay bulunan gruplara dahil olmuş üstelik .kıza ya beni böyle kabul et isteklerime anlayış göster ya git demiş gidersem bir daha gelemem diyor çocuğunu düşürmek için uğraşmış adam .istemiyorum çocuğu diyormuş.
 
Eşcinselligi birak bir kenara ayriyeten sapik galiba bu adam musvettesinden ne baba ne koca olur bastan belli etmis kendini çocuk ici cok erken olmus imkani varsa hemen bosasin bence
 
Ben şu durumu hiç anlamıyorum:
"3 aylık evli 4 haftalık hamile"
Daha karşındaki insanı tanımamışsın hemen çocuk neden? Uzun ilişkisi vardır güvenir falan belki tamam ama kendinizde söylemizsiniz kendini gizlemek için evliliği kullandığını bütün delillerle birlikte açın davayı rezil edin! İnsan eşini internette rezil eder mi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…