- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.439
- 548
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
aileme anlatırsam geri dönüşü olmaz diyor canım biz burda yalnızız doğu görevindeyiz ve sadece ben varım arkadaşlık yapabildiği
Arkadaşlar bende aynı tepkiyi verdim gercek mi dedim çok korkunc inanın şunu anladım ki Asker , polis diye temiz insandır zannedip evlenmeyin benim konularımi biliyorsunuz bende huzursuz bir evlilik yaşıyorum ama bu çok başka şimdi eşinin sahte profilini inceledik şaşırdım kaldım kızcağız çöktü resmen eşini paylaşanlar,ensest ler, eşcinseller ve olduğumuz il ve çevresinde gay bulunan gruplara dahil olmuş üstelik .kıza ya beni böyle kabul et isteklerime anlayış göster ya git demiş gidersem bir daha gelemem diyor çocuğunu düşürmek için uğraşmış adam .istemiyorum çocuğu diyormuş.
Arkadaşlar bende aynı tepkiyi verdim gercek mi dedim çok korkunc inanın şunu anladım ki Asker , polis diye temiz insandır zannedip evlenmeyin benim konularımi biliyorsunuz bende huzursuz bir evlilik yaşıyorum ama bu çok başka şimdi eşinin sahte profilini inceledik şaşırdım kaldım kızcağız çöktü resmen eşini paylaşanlar,ensest ler, eşcinseller ve olduğumuz il ve çevresinde gay bulunan gruplara dahil olmuş üstelik .kıza ya beni böyle kabul et isteklerime anlayış göster ya git demiş gidersem bir daha gelemem diyor çocuğunu düşürmek için uğraşmış adam .istemiyorum çocuğu diyormuş.
he istese doğuracak mı yani? allah canımı alsın şu sitede hakaret etmekten ip adresimi bile yasaklayacaklar artık ama bu kadar da saçma olmayın yaa ölüm yok ucunda tövbe yarabbim tövbe boşanmayıp ne yapacak? ben size söyleyeyim EŞCİNSEL VEYA BİSEKSÜEL ALEMLERE MEZE OLACAK bunu mu istiyor? tövbeler tövbesi yarabbim kınamıyorum daha bekarım çoluğum çocuğum yok ama arkadaşına iki tokat atıp napıyon kızım iyi misin demelisin bence.
çocuğu da aldırsın.
Kazen Mune @Margarikotin
Üslubunda bir sıkıntı yok aynı şeyleri bende söylüyorum ama dediğim gibi bizler burda kimsesiziz ailelerimizden çok uzağız ve hamile arkadaşım bende hamileyim hassas davranmaya çalışıyorum çünkü karşısında ki adam mide bulandırıcı ve söylediğim gibi tek arkadaşı benim çok sert konuşmak istemiyorum çünkü bu olayda kurban arkadaşım.benim fikirlerim yetersiz geldiği için burda sormayı teklif ettim farklı birileri de durumun vahametini söylerse ikna olur dedim ve ağlayarak okuyor şuan.
Arkadaşlar aslında benim fikirlerim yetersiz geldiği ikna olmadığı için burda sormak istedim belki sizlerde olayın iğrençliğini söylediğinizde ikna olur diye düşündüm ama bu kadar ağlayacağını bilseydim sormazdım şuan çok kötü durumda..ben bu adamla nasıl aynı yatağa girerim abla artık çocuğuma ne derim diyor.ifşa edemeyeceğini bebegi dogup büyüdügünde çocuğunun psikolojisini düşünüyor .
keşke konu sahte olsa ve doğmamış bir çocuğun hayatı daha Anne karnında mahvolmasa. yemin ederim duyduğum andan beri keşke yalan olsa diye bende dua ediyorum.Arkadasiniz fotograflarinin gosterilmis olmasindan rahatsiz degil mi?
Ben anlamadim cidden
hangi erkek esinin fotograflarini baskalarina gosterir
Ve
Hangi kadin kabul eder?
Yarin neler yapmaz neler istemez o adam.
Konu fake falan olsun lutfen
Arkadaşlar aslında benim fikirlerim yetersiz geldiği ikna olmadığı için burda sormak istedim belki sizlerde olayın iğrençliğini söylediğinizde ikna olur diye düşündüm ama bu kadar ağlayacağını bilseydim sormazdım şuan çok kötü durumda..ben bu adamla nasıl aynı yatağa girerim abla artık çocuğuma ne derim diyor.ifşa edemeyeceğini bebegi dogup büyüdügünde çocuğunun psikolojisini düşünüyor .
Kabul etmiyor zaten kız Anadolu kızı sen ben olsak sonuna kadar hakkımızı ararız ama kızcağız öyle biri değil eşi tövbe ettim bir daha asla olmayacak demiş görseniz eşini öyle düzgün bir insan ki ben çok şaşkınım açıkçası bu adamın evime girmiş olduğunu düşünmek bile beni utandırdı .facebooku sordu şimdi kız ağlatarak şifresini kaybettim fotoğrafları sildim kac gündür giremiyorum demiş .çocuğun psikolojisini düşünüyosa boşansın. allah aşkına çok tutarsız bu konu. hiç bi kadın -isterse on çocuğu olsun- uygunsuz fotoğraflarını internette payaşan, yatağa bi yabancı almayı teklif eden adamla aynı çatı altında durmaz. inanmıyorum, benim mantığım almıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?