Kızlar arkadaşımın derdi eşcinsel koca lütfen akıl verin. ..

aileme anlatırsam geri dönüşü olmaz diyor canım biz burda yalnızız doğu görevindeyiz ve sadece ben varım arkadaşlık yapabildiği

Düzelir diye bekliyor yani.
Söylesin bari fotolarını kaldırsın netten, ayıp olmasın.

Son düzenleme:

he istese doğuracak mı yani? allah canımı alsın şu sitede hakaret etmekten ip adresimi bile yasaklayacaklar artık ama bu kadar da saçma olmayın yaa ölüm yok ucunda tövbe yarabbim tövbe boşanmayıp ne yapacak? ben size söyleyeyim EŞCİNSEL VEYA BİSEKSÜEL ALEMLERE MEZE OLACAK bunu mu istiyor? tövbeler tövbesi yarabbim kınamıyorum daha bekarım çoluğum çocuğum yok ama arkadaşına iki tokat atıp napıyon kızım iyi misin demelisin bence.
çocuğu da aldırsın.

Kazen Mune @Margarikotin
üsluptan engelleyebilirsiniz beni tşk.

bikac parca kiyafet alip ciksin gitsin o evden.
bosanma davasi acsin,zaten boyle bi nedeni one surdugu an tek celsede bosar mahkeme.
ne yapsin diye sormayin ne yapmasin diye sorun bence..
o adamla ayni evde onun soyadini tasiyarak yasamasin.
bebek konusuna gelince..
bilemedim..
aldirmak ya da dogurmak arkadasiniza kalmis..

Oha oha. Uygunsuz resimleri paylaşıyor bide ha. Ay Allah günah yazmasın ben bosanir çocuğu da ayrilirdim diye düşünüyorum. Böylesi babasi olcagina töbe estagfurullah

Ya soyle dusun bu adamin arkdasi gelecek eve nasil olsa esim kabul etti diye evde her halti rahatca yapacak. Arkadasin bunlari kaldirabilir mi?

O adamin yaninda gordugu herkese supeyle bakacak. Diken ustunde yasayacak.

Arkadasin soka girmis bence ona bi iyilik yap ve ailesine haber ver .
Ben olsam asla arkadasmin boyle igrenc bi evliligi devam etirmesine izin vermezdim.

Akıl tutulması yaşıyorum.
İçi rahat boşayabilir bu herifi.
Bebek için bir şey diyemem ama ben olsam.... Demek istemiyorum ama
böyle birini baba yapamazdım galiba.
Allah kolaylık versin.
Çok acı bir tecrübe ama maalesef boşanmaktan başka hayırlı yol görünmüyor.

Ailesine anlatsın bir ane evvel şikayet etsin, sapık adam yahu, herşeyden önce sapık .
Karısını kimlere gösterdi o şekilde , korkunç birşey.

Hâlâ "aileme anlatırsam geri dönüş olmaz" demek nasıl bir akıl tutulması , ben anlamıyorum burada okuduklarıma şaşırmıcam artık desem de her seferinde sözümü çiğnetiyorlar.
Geri dönüş mü bekliyor , neyin umudu bu.
Hamilelik olmasaymış da iyiymiş, çok erken olmuş.

aynı zamanda sapık yani.
arkadasın neyin kaygısını yaşıyor
giderse dönemezmiş, yahu onu orada bağlasalar durmaması lazım
ben hiç bir şey anlamadım arkadaşınızdan.
kurcalamasın o zaman mevzuyu
adam teklifini yapmış, ya kabul etsin ya çekip gitsin.
burada ne duymak istiyor ki?

Arkadasin kusura bakmasin ama su kadarini diyeyim sana.

Ne sevgilim ne esim bana ait değil uygunsuz fotografi paylaşmak uygun olan fotografimi bile izinsiz paylasamaz.

Alsin ekran goruntulerini adrese dair her ne varsa. Önce bilisim suclari icin savciliga basvursun hazir adliyeye gitmisken de bosanma davasini acsin.

Sonra eve gelip otursun adamin eline celb gelene kadar.
Adam escinsel ise zaten mesleginden atilir da ayağını kaydirmak zor değil böylesi bir pisligin

Yahu sizin bu arkadaş aklini peynir ekmekle mi yemis. Adamin uye oldugu siteler ya da sayfalar neyse ensest bilmem ne her halti iceriyor. Bu adam esinin uygunsuz fotoğraflarini paylasip iliskilerine bir ucuncu kisiyi dahil etmeyi bile dusunuyor. Ne malum bu manyagin pedofil olmadigi (escinsellike iliskilendirmiyorum kesinlikle yanlis anlasilmasin) dogarsa o bebek o adamla ayni cati altinda kesinlikle olmamali.

Ailesine soylerse geri dönusu yokmusmus. Boyle bi yasam biraz zorlasa icine sinecek demek ne diyeyim. Bebege cok uzuldum.

He hala oturup ağlıyor yani 3 aylık sapık kocasından çocuk yaparken cesareti var ama iş boşanmaya gelince bi anda gidiyor cesaret ailesi duyarsa iş ciddiye binecekmiş bak bak.

Ya var ya yemin ederim size degil o doğurup durduğunuz çocuklara üzülüyorum.Adam fotoğrafını paylaşmış kadının tek yaptığı ağlamak nasıl olabilir ya insan kendini geçer çocuğunu düşünür.

Saçma sapan fanteziler yaşamak gibi bi hevesi yoksa arkadaşının boşansın çocuğu da aldırsın.Böyle sapık bi adama çocuk emanet edilmez başına iş almasın.Tabi boşanırsa...

Arkadasiniz fotograflarinin gosterilmis olmasindan rahatsiz degil mi?

Ben anlamadim cidden

hangi erkek esinin fotograflarini baskalarina gosterir
Ve
Hangi kadin kabul eder?
Yarin neler yapmaz neler istemez o adam.
Konu fake falan olsun lutfen

Arkadaşlar aslında benim fikirlerim yetersiz geldiği ikna olmadığı için burda sormak istedim belki sizlerde olayın iğrençliğini söylediğinizde ikna olur diye düşündüm ama bu kadar ağlayacağını bilseydim sormazdım şuan çok kötü durumda..ben bu adamla nasıl aynı yatağa girerim abla artık çocuğuma ne derim diyor.ifşa edemeyeceğini bebegi dogup büyüdügünde çocuğunun psikolojisini düşünüyor .

çocuğun psikolojisini düşünüyosa boşansın. allah aşkına çok tutarsız bu konu. hiç bi kadın -isterse on çocuğu olsun- uygunsuz fotoğraflarını internette payaşan, yatağa bi yabancı almayı teklif eden adamla aynı çatı altında durmaz. inanmıyorum, benim mantığım almıyor.

Arkadasiniz fotograflarinin gosterilmis olmasindan rahatsiz degil mi?

Ben anlamadim cidden

hangi erkek esinin fotograflarini baskalarina gosterir
Ve
Hangi kadin kabul eder?
Yarin neler yapmaz neler istemez o adam.
Konu fake falan olsun lutfen
keşke konu sahte olsa ve doğmamış bir çocuğun hayatı daha Anne karnında mahvolmasa. yemin ederim duyduğum andan beri keşke yalan olsa diye bende dua ediyorum.

Ya ne yatağına girecek hala be.Arkadaşın adamı BO ŞA YA CAK başka yolu yok bunun.

Ne çocukmuş arkadaş aynı evde sapık babasıyla yaşarken bozulmayacak da bosanınca bozulacak psikolojisi.Vay be.

Ikna oluncak birşeyi yok bunun.Aklı başında her kadın bu durumda o adamı nasıl boşarım diye düşünür yatağına nasıl girerim diye değil.Arkadaşın hiç boşuna aglamasın

Kabul etmiyor zaten kız Anadolu kızı sen ben olsak sonuna kadar hakkımızı ararız ama kızcağız öyle biri değil eşi tövbe ettim bir daha asla olmayacak demiş görseniz eşini öyle düzgün bir insan ki ben çok şaşkınım açıkçası bu adamın evime girmiş olduğunu düşünmek bile beni utandırdı .facebooku sordu şimdi kız ağlatarak şifresini kaybettim fotoğrafları sildim kac gündür giremiyorum demiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…