Kızlar arkadaşımın derdi eşcinsel koca lütfen akıl verin. ..

anadolu kızıymış. biz ne kızıyız? ne alaka yani.

Siz de boşanmazsınız.Kocaniz sizi hamile halinizle dövdü boşandınız mı?

Hiç anadolu kadını deyip o insanları hafife almayın bu düşünmeyi gerektirecek bi durum değil.Anadolu insanı namusu şerefi için yaşar, zaten hangi kadın uygunsuz fotoğraflarını paylaşan adamla yatağa girmeyi düşünür ya bırakın allah aşkına.İnsanın sinirlerini bozuyorsunuz yok çocuğunu düşünüyormuş yok hakkını arayamazmış.İyi kocasına ayak uydursun o zaman ne diyelim başka

anadolu kızıymış. biz ne kızıyız? ne alaka yani.
Öyle değil internet kullanmasını bilmiyor dünyadan haberi yok hakkını arayabilecek birisi değil elinden telefonunu bile almis ailesi ile bile konusmasini kisitlamis abla kocam ne derse o dedim razi oldum diyor lütfen yanlış değerlendirme kötü anlamda söylemedim bu kadar aglayip kötü olacağını bilseydim zaten sormazdım da bende çok üzüldüm şuan hepimizin düşünceleri aynı inşallah o da farkında olur sayenizde

Bugün eşinin fotoğraflarını paylaşan yarın eşinide paylaşır. Zaten yatakta 3. kişiyi teklif etmiş diyorsunuz. Aklından zorumu var arkadaşınızın? Namusu söz konusu burada

Arkadaşınız boşanmaya ikna olmuyor öyle mi?
Cahil bir Anadolu kızı ve boşanmaya gücü yetmez hım?
Kocasının eşcinselliği kendini bağlar, evlenmiş yakmış kızı.
Ama bunun daha da ötesi var;
İzinsiz olarak kadının fotoğraflarını paylaşıyor, bu bir suç farkında mısınız?
Bugün karısının uygunsuz fotoğraflarını gay-ensest vb. gruplarda paylaşan, yarın öbür gün çocuğunun çıplak fotoğraflarını da paylaşır.Erkek çocuğu olur ona da hallenir, kız çocuğu olur fotoğrafları karşılığında erkek sevgili edinir vs vs... Daha bir ton senaryo yazılır. Kafanız mı güzel arkadaşım boşanmayıp, suç duyurusunda bulunmayıp ne yapacak arkadaşınız?

Konu fake midir nedir, şu halde boşansam mı boşanmasam mı daha diye düşünen insanın akıl sağlığından şüphe ederim.

şuan arkadaşım abla keşke dövse idi ama şunlari görmeseydim diyor siz beni çok yanlış anladınız ben ayrılmayacağım diye tutturmuş değil sadece eşi tövbe ettim demiş ve inanmış bende ayrılması gerektiğini söyledim ikna olsun diye sordum benim de ciddi sıkıntılarım oldu çok şükür düzeldi ama bu durumun düzelmeyecegini düşünüyorum ben .aynı şekilde düşünüyor ve anlatıyorum fikirlerinizde yardımcı olacaktır diye düşünüyorum birazdan eşi almaya gelecek umarım doğru olana karar verir.

O cocuga nasil bir hayat hazirliyor o arkadasin farkinda mi?

Birakin ya saf masum temiz kizimiz yatagina 3. Kisiyi davet etmek isteyen kocasini affedecek.

Interneti kullanmayi bilip bilmemek ne alaka ya adam resmen demis diyecegini.

Ya o arkadasina soyle adam 3 5 ay sonra yine yapar.
Psikolojim bozuktu tovbe bitti der.
Aradan 1 ay gecer arkadasin eve bi gelir gelmez olaydim der...
Ya da daha kotusu adam o igrenc fantazilerini zorla gerceklestirirse.
Bunlari da dusunuyor mu arkadasin?

Her cocuk anne babayla buyumuyor merak etmesin zaten o evde buyuyecegine babasiz buyusun daha iyi.
Arkadasini kendine getir ya

Aslında en büyük korkusu da bu abisinin nisanına gidecek eşi olduğumuz ilde gay aramis internette yani öyle gruplara üye olmuş meraktan demiş adam ayrılmak istemiyor değil tövbe ettim demiş yeminler etmiş ağlamış vs benim Anne Guvenlik olarak hepinizle aynı fikirde olduğuma inanın sadece arkadaşıma daha fazla zarar vermeden biran önce nasıl ikna ederim düzelmeyecegine diye burda sormak istedim. Bizler Anne oluyoruz artık çocuklarimiz için yaşamak zorundayız ve böyle bir adamın çocuğunun babasız büyümesi onun için en hayırlısı olur .

Ay banlanacak olmasam arkadaşına bi şey diyecektim ama susuyorum.

Dövmekle bunu nasıl kıyaslayabilir arkadaşın merak ediyorum.Hayır yaşanmasaydı da değil görmeseydim görünmese sorun yok çünkü.

Allah arkadaşının doğurup duracagı o çocuklara yardım etsin onları korusun inşallah.Arkadaşın da gitsin kocasıyla tabi döver de fotoğrafını da paylaşır yatağa birini almayı da teklif eder.Sorun yok başında dursun da kocası çocukların psikolojisi bozulmasın.

Benim arkadaşım da aynı konudan muzdaripti o da pişmanım tedavi olmak istiyorum falan dedi ama amacı oyalamaktı. Sakın inanmasın su an onların mahkemesi sürüyor adam kabul etmiyor çünkü. Bu adamla nasıl evlilik yürür Allah korusun ona da bir zarar verir

Dalga mı geçiyorsun arkadaşım sen?
"Kocası söz vermiş bi daaa yapmiycikmiş" diyorsun da eşcinsellik bir cinsel yönelim.
İnsan cinsel tercihini nasıl değiştirsin, siz söz verip kadınlardan hoşlanabilir misiniz mesela?
Akıl var mantık var, cahil misiniz, kötü bir şaka mı yapıyorsunuz ne çeşit bir saçmalıktır bu ya?

Dövmek ne demek..

Arkadaşlar eşlerimiz gelmek üzere arkadaşım evine gidecek benimde yemek hazırlamam gerekiyor eşim için arkadaşım teşekkür ediyor sizlere görüşmek üzere .tekrar dönüş yapacağım ilerleyen saatlerde ama arkadaşım ancak yarın gelebilir umarım kararini verir ve bir an önce bitirir bu evliliği. Allah a emanet olun

Karısının uygunsuz fotoğraflarını internette paylaşan adama koca denmez başka şey denir. Hiç bir anneye denmez ama bebeğini aldırma kararını bi gözden geçirip kesinlikle boşanmalı. Çok zor bi durum hem hamilelik hormonları hem böylesine çirkin şeyler.

Eşin için korkma onda eğilim yoksa öteki ilgilenmez bile, onlar kendileri gibi olanları buluyor genelde
Ya

aileme anlatırsam geri dönüşü olmaz diyor canım biz burda yalnızız doğu görevindeyiz ve sadece ben varım arkadaşlık yapabildiği
Geri dönüşü olmaz derken ? Yani hala bişeylerin düzelebilecegini falan düşünüyor heralde. Bunu okuduktan sonra sizi geçtim o karnınızdaki yavruya acıdım. Yazık o yavruya. Allah ' ım inşallah konu fakedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…