- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Kabul etmiyor zaten kız Anadolu kızı sen ben olsak sonuna kadar hakkımızı ararız ama kızcağız öyle biri değil eşi tövbe ettim bir daha asla olmayacak demiş görseniz eşini öyle düzgün bir insan ki ben çok şaşkınım açıkçası bu adamın evime girmiş olduğunu düşünmek bile beni utandırdı .facebooku sordu şimdi kız ağlatarak şifresini kaybettim fotoğrafları sildim kac gündür giremiyorum demiş .
Kabul etmiyor zaten kız Anadolu kızı sen ben olsak sonuna kadar hakkımızı ararız ama kızcağız öyle biri değil eşi tövbe ettim bir daha asla olmayacak demiş görseniz eşini öyle düzgün bir insan ki ben çok şaşkınım açıkçası bu adamın evime girmiş olduğunu düşünmek bile beni utandırdı .facebooku sordu şimdi kız ağlatarak şifresini kaybettim fotoğrafları sildim kac gündür giremiyorum demiş .
Öyle değil internet kullanmasını bilmiyor dünyadan haberi yok hakkını arayabilecek birisi değil elinden telefonunu bile almis ailesi ile bile konusmasini kisitlamis abla kocam ne derse o dedim razi oldum diyor lütfen yanlış değerlendirme kötü anlamda söylemedim bu kadar aglayip kötü olacağını bilseydim zaten sormazdım da bende çok üzüldüm şuan hepimizin düşünceleri aynı inşallah o da farkında olur sayenizdeanadolu kızıymış. biz ne kızıyız? ne alaka yani.
şuan arkadaşım abla keşke dövse idi ama şunlari görmeseydim diyor siz beni çok yanlış anladınız ben ayrılmayacağım diye tutturmuş değil sadece eşi tövbe ettim demiş ve inanmış bende ayrılması gerektiğini söyledim ikna olsun diye sordum benim de ciddi sıkıntılarım oldu çok şükür düzeldi ama bu durumun düzelmeyecegini düşünüyorum ben .aynı şekilde düşünüyor ve anlatıyorum fikirlerinizde yardımcı olacaktır diye düşünüyorum birazdan eşi almaya gelecek umarım doğru olana karar verir.Siz de boşanmazsınız.Kocaniz sizi hamile halinizle dövdü boşandınız mı?
Hiç anadolu kadını deyip o insanları hafife almayın bu düşünmeyi gerektirecek bi durum değil.Anadolu insanı namusu şerefi için yaşar, zaten hangi kadın uygunsuz fotoğraflarını paylaşan adamla yatağa girmeyi düşünür ya bırakın allah aşkına.İnsanın sinirlerini bozuyorsunuz yok çocuğunu düşünüyormuş yok hakkını arayamazmış.İyi kocasına ayak uydursun o zaman ne diyelim başka
O cocuga nasil bir hayat hazirliyor o arkadasin farkinda mi?Öyle değil internet kullanmasını bilmiyor dünyadan haberi yok hakkını arayabilecek birisi değil elinden telefonunu bile almis ailesi ile bile konusmasini kisitlamis abla kocam ne derse o dedim razi oldum diyor lütfen yanlış değerlendirme kötü anlamda söylemedim bu kadar aglayip kötü olacağını bilseydim zaten sormazdım da bende çok üzüldüm şuan hepimizin düşünceleri aynı inşallah o da farkında olur sayenizde
Aslında en büyük korkusu da bu abisinin nisanına gidecek eşi olduğumuz ilde gay aramis internette yani öyle gruplara üye olmuş meraktan demiş adam ayrılmak istemiyor değil tövbe ettim demiş yeminler etmiş ağlamış vs benim Anne Guvenlik olarak hepinizle aynı fikirde olduğuma inanın sadece arkadaşıma daha fazla zarar vermeden biran önce nasıl ikna ederim düzelmeyecegine diye burda sormak istedim. Bizler Anne oluyoruz artık çocuklarimiz için yaşamak zorundayız ve böyle bir adamın çocuğunun babasız büyümesi onun için en hayırlısı olur .O cocuga nasil bir hayat hazirliyor o arkadasin farkinda mi?
Birakin ya saf masum temiz kizimiz yatagina 3. Kisiyi davet etmek isteyen kocasini affedecek.
Interneti kullanmayi bilip bilmemek ne alaka ya adam resmen demis diyecegini.
Ya o arkadasina soyle adam 3 5 ay sonra yine yapar.
Psikolojim bozuktu tovbe bitti der.
Aradan 1 ay gecer arkadasin eve bi gelir gelmez olaydim der...
Ya da daha kotusu adam o igrenc fantazilerini zorla gerceklestirirse.
Bunlari da dusunuyor mu arkadasin?
Her cocuk anne babayla buyumuyor merak etmesin zaten o evde buyuyecegine babasiz buyusun daha iyi.
Arkadasini kendine getir ya
Ay banlanacak olmasam arkadaşına bi şey diyecektim ama susuyorum.şuan arkadaşım abla keşke dövse idi ama şunlari görmeseydim diyor siz beni çok yanlış anladınız ben ayrılmayacağım diye tutturmuş değil sadece eşi tövbe ettim demiş ve inanmış bende ayrılması gerektiğini söyledim ikna olsun diye sordum benim de ciddi sıkıntılarım oldu çok şükür düzeldi ama bu durumun düzelmeyecegini düşünüyorum ben .aynı şekilde düşünüyor ve anlatıyorum fikirlerinizde yardımcı olacaktır diye düşünüyorum birazdan eşi almaya gelecek umarım doğru olana karar verir.
şuan arkadaşım abla keşke dövse idi ama şunlari görmeseydim diyor siz beni çok yanlış anladınız ben ayrılmayacağım diye tutturmuş değil sadece eşi tövbe ettim demiş ve inanmış bende ayrılması gerektiğini söyledim ikna olsun diye sordum benim de ciddi sıkıntılarım oldu çok şükür düzeldi ama bu durumun düzelmeyecegini düşünüyorum ben .aynı şekilde düşünüyor ve anlatıyorum fikirlerinizde yardımcı olacaktır diye düşünüyorum birazdan eşi almaya gelecek umarım doğru olana karar verir.
Geri dönüşü olmaz derken ? Yani hala bişeylerin düzelebilecegini falan düşünüyor heralde. Bunu okuduktan sonra sizi geçtim o karnınızdaki yavruya acıdım. Yazık o yavruya. Allah ' ım inşallah konu fakediraileme anlatırsam geri dönüşü olmaz diyor canım biz burda yalnızız doğu görevindeyiz ve sadece ben varım arkadaşlık yapabildiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?