- 7 Temmuz 2015
- 225
- 139
- 103
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
arkadaşın kendi kocasına ses çıkartamıyor ama beddua etmeyi çok güzel biliyor. olur olmadık durumlara beddua edilmez yoksa o beddua kendini bulur. Arkadaşının da psikolojisi bozulmuş aileme anlatırsam geri dönüşü olmaz diyor, eşinin fotoğraflarını paylaşmış, üçlü bile teklif etmiş daha ne? doğacak çocuğa üzüldüm sadece..Arkadaşlar arkadaşım kesinlikle boşanmaya karar vermiş iyi ki sormusuz düşünceleri karar vermemde etkili oldu diyor. sanırım cesarete ihtiyacı vardi benimde amacım buydu başarılı olduk. yalnız özellikle yazmami istedi öyle bir babanın çocuğu da kansız olur yazan bir ruh sağlığı bozuk biri vardı onun için ömür boyu hasret olduğu şeye hasret kalmasi için dua edeceğim dedi .benden bu kadar gerisi beni ilgilendirmiyor konunun kapanmasını ümit ediyorum. Çok teşekkür ederiz herkese .
gözlerim açıldı orda yemin ederim gerçek mi buOha oha. Hamile eşinin uygunsuz fotoğraflarını paylaşmış ne demek ya? Mahkemeye versin hemen boşasın o sapığı.
Daha neler okuyacağız yaa
Söylenmeyecek sözleri eden arkadaşlarımız var böylesi yorum yapmaktansa hiç yorum yapmamak daha mantıklı geliyor bana açıkcası.. kimin ne yaşayacağını hiçbirimiz bilemeyiz çünkü.. bunu yazan kişininde başına ne gelicek bilinmez. Bence daha özenli şeyler yazalım beddua hiç güzel bişey değil. Ama o kadının normal bi psikolojisi olduğunu hiç sanmıyorum canım.Kim yapmış o yorumu bilmiyorum ama o bu hataya düştü diye neden sizde düşüyorsunuz? İnsanların neye hasret olduklarını bilemezsiniz beddua etmeyin. Üyenin yorumu gerçekten hadsiz olmuş ama arkadaşınızda eşine gösteremediği öfkeyi başkalarına beddua ederek göstermesin. O üyeden ne farkı kaldı beddua edince?
O üye yakın bir zamanda çocuğunu kaybetmiş.belli ki normal düşünemiyor,normal sözler çıkaramıyor.Kim yapmış o yorumu bilmiyorum ama o bu hataya düştü diye neden sizde düşüyorsunuz? İnsanların neye hasret olduklarını bilemezsiniz beddua etmeyin. Üyenin yorumu gerçekten hadsiz olmuş ama arkadaşınızda eşine gösteremediği öfkeyi başkalarına beddua ederek göstermesin. O üyeden ne farkı kaldı beddua edince?
Canım o üye yakın zamanda çocuğunu kaybetmisse bu kızcağız da hamile haliyle neler yaşadı neler öğrendi ona söylediği reva görülebilirse bu kız çok daha ağır şeyler yaşadı empati yapalım bile diyemiyorum dilim varıp korkunç seyler gördüğü yaşadığı şeyler o zaman bu kıza da canın yandıgi için öyle söylemen normal diyebiliriz.O üye yakın bir zamanda çocuğunu kaybetmiş.belli ki normal düşünemiyor,normal sözler çıkaramıyor.
Zaten o yorumu okuduktan sonra gelen tepki mesajlarını haklı bulan biriyim ancak kadının yaşadığı travmayi bile nile hala anlamsizca eleştirmek bana göre değil.Canım o üye yakın zamanda çocuğunu kaybetmisse bu kızcağız da hamile haliyle neler yaşadı neler öğrendi ona söylediği reva görülebilirse bu kız çok daha ağır şeyler yaşadı empati yapalım bile diyemiyorum dilim varıp korkunç seyler gördüğü yaşadığı şeyler o zaman bu kıza da canın yandıgi için öyle söylemen normal diyebiliriz.
+111111ya adam iğrenç onu anladık da eşcinsellik başka bişey pedofili ve ensest başka bişey.
Evlat acısı ötesi varmiysa onun kaybettiği nasıl evlatsa bu kızın taşıdığı da evlat .hiçbir Annenin Anne adayının şu şekilde konuşmaya hakkı yok .evet biraz insaflı olmak lazım küçücük çocuğa hakaret eden birine değil de Anne karnında ki bebeğe insaflı olmak lazım.Zaten o yorumu okuduktan sonra gelen tepki mesajlarını haklı bulan biriyim ancak kadının yaşadığı travmayi bile nile hala anlamsizca eleştirmek bana göre değil.
Burada onun acısı daha çok öbürünün az yarisina girmeyin,evlat acısı diyorum ötesi var mı?
Elbette bu yaşadığı şey o iğrenç cümlesini haklı çıkarmaz ama azıcık da insaflı olmak lazım.
Hala acı yatıştırmaya devam ediyorsun ya.Evlat acısı ötesi varmiysa onun kaybettiği nasıl evlatsa bu kızın taşıdığı da evlat .hiçbir Annenin Anne adayının şu şekilde konuşmaya hakkı yok .evet biraz insaflı olmak lazım küçücük çocuğa hakaret eden birine değil de Anne karnında ki bebeğe insaflı olmak lazım.
Acı yarıştırmiyorum arkadaşım doğmamış bir çocuğa hakaret edildi diyorum acısı var diyorsun yahu doğmamış anne karnında olan çocugun ne suçu var? Acısi var diye senin çocuğuna da kansız desin benimkine de neyi savunuyorsun? Anne karnında olan bir melege söylenileni reva görüp acısı var demek ne saçma ?otursun acısını yaşasın o zaman kimse kimsenin çocuğuna hakaret edemez. Ne sadist düşünceleriniz var kadın bebeğe hakaret etmiş gelmiş ay aman acısı var söylemiş olabilir bebek diyorum bebek! Sana bana değil doğmamış bir bebeğe hakaret etmiş ne acısı ne diyorsunuz. iyi günler sana da.Hala acı yatıştırmaya devam ediyorsun ya.
O üye ve senin şu muhabbetin arasında inan fark yok şu an.ikisi de acımasızlık.
İyi günler.
S*d*k yarıştırır gibisiniz. Hiç bir konunuza inanmadım, inanmıyorumda.Acı yarıştırmiyorum arkadaşım doğmamış bir çocuğa hakaret edildi diyorum acısı var diyorsun yahu doğmamış anne karnında olan çocugun ne suçu var? Acısi var diye senin çocuğuna da kansız desin benimkine de neyi savunuyorsun? Anne karnında olan bir melege söylenileni reva görüp acısı var demek ne saçma ?otursun acısını yaşasın o zaman kimse kimsenin çocuğuna hakaret edemez. Ne sadist düşünceleriniz var kadın bebeğe hakaret etmiş gelmiş ay aman acısı var söylemiş olabilir bebek diyorum bebek! Sana bana değil doğmamış bir bebeğe hakaret etmiş ne acısı ne diyorsunuz. iyi günler sana da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?