Kızlar arkadaşımın derdi eşcinsel koca lütfen akıl verin. ..

arkadaşın kendi kocasına ses çıkartamıyor ama beddua etmeyi çok güzel biliyor. olur olmadık durumlara beddua edilmez yoksa o beddua kendini bulur. Arkadaşının da psikolojisi bozulmuş aileme anlatırsam geri dönüşü olmaz diyor, eşinin fotoğraflarını paylaşmış, üçlü bile teklif etmiş daha ne? doğacak çocuğa üzüldüm sadece..

eşinin uygunsuz fotosu neden var adamda diyesim geldi ne tür fantazileriniz var arkadaş :S

Esinin uygunsuz resimlerini paylasmak ne be? benim esim whatsaapa tek resmimi bile koydurmuyo sapık adamdan bide kızı olursa kızınıda paylaşır HAYVAN.

Yuhh diyorum. Eşcinsel koca ve uygunsuz teklifler... nereye kadar sürdürecek, beş çocukla da olsa haklarımı alır boşanirdım.

Söylenmeyecek sözleri eden arkadaşlarımız var böylesi yorum yapmaktansa hiç yorum yapmamak daha mantıklı geliyor bana açıkcası.. kimin ne yaşayacağını hiçbirimiz bilemeyiz çünkü.. bunu yazan kişininde başına ne gelicek bilinmez. Bence daha özenli şeyler yazalım beddua hiç güzel bişey değil. Ama o kadının normal bi psikolojisi olduğunu hiç sanmıyorum canım.
Onu savunduğumdan değil yorumum sadece kadın zaten acizlik hissediyor bide bebeğine yapılan yorum hoş değil açıkcası

Taşlanacağım ama ben olsam doğurmazdım da.
Bu pislikle bütün bağlarımı bir bıçak gibi keserdim.
Tüylerim ürperdi ne demek karısının fotoğrafını paylaşmak

Hem eşcinsel hem de Hamile eşinin uygunsuz fotolarını mı paylaşmış
Boşansın tabii ki de siz de eşinize söyleyin, böyle bir adamla arkadaşlık etmesin.

Normalde kürtaja şiddetle karşı olan biri olarak, bu bebeği kesinlikle aldırırdım. Yarın öbür gün bebeğiniz doğup büyüdüğünde size yaptığı pislikleri ona yapmaya kalkmayacağı ne malum ayyy midem bulandı.
Bence konu sahibide normal değil hala böyle bir pislikle evli. Geçmişte eşimin ne yaşadığı beni ilgilendirmez ama böyle sapıkça şeyleri geçmişte yaptığını bilsem direk boşanırım

O üye yakın bir zamanda çocuğunu kaybetmiş.belli ki normal düşünemiyor,normal sözler çıkaramıyor.

Allah aşkına ne saçma şeyleri savunuyorsunuz bazen ve ne çok uzatıyorsunuz bir ruh hastası cocugunuza hakaret edince ay canım mi diyorsunuz ? kıza cesaret olsun diye açtım konuyu ruh hastasının biri doğmamış bir çocuğa hakaret ediyor neden beddua ediyor diyorsunuz eder efendim bende hamileyim benimde içim yandı o cümle ile ayrıca zaten evliliğinin sonunun olmadığıni bilen eşinin yaptığı igrenclikler için kavga eden ama uygulanan psikolojik baskı yüzünden gidemeyen birine cesaret verdiniz bu o kadar güzel bişey ki nasıl bir iyilik yaptık hep beraber ama daha doğmamış bir bebeğe kimse hakaret edemez .nerede kaldı annelik duygulariniz.evlat Söz konusu olunca akan sular durur ve herkes sitem eder böyle ruh hastalarına ailesinin evine dönüyor ve benim bizim görevimiz burda bitti. Teşekkür ederim

O üye yakın bir zamanda çocuğunu kaybetmiş.belli ki normal düşünemiyor,normal sözler çıkaramıyor.
Canım o üye yakın zamanda çocuğunu kaybetmisse bu kızcağız da hamile haliyle neler yaşadı neler öğrendi ona söylediği reva görülebilirse bu kız çok daha ağır şeyler yaşadı empati yapalım bile diyemiyorum dilim varıp korkunç seyler gördüğü yaşadığı şeyler o zaman bu kıza da canın yandıgi için öyle söylemen normal diyebiliriz.

Zaten o yorumu okuduktan sonra gelen tepki mesajlarını haklı bulan biriyim ancak kadının yaşadığı travmayi bile nile hala anlamsizca eleştirmek bana göre değil.

Burada onun acısı daha çok öbürünün az yarisina girmeyin,evlat acısı diyorum ötesi var mı?

Elbette bu yaşadığı şey o iğrenç cümlesini haklı çıkarmaz ama azıcık da insaflı olmak lazım.

Evlat acısı ötesi varmiysa onun kaybettiği nasıl evlatsa bu kızın taşıdığı da evlat .hiçbir Annenin Anne adayının şu şekilde konuşmaya hakkı yok .evet biraz insaflı olmak lazım küçücük çocuğa hakaret eden birine değil de Anne karnında ki bebeğe insaflı olmak lazım.

Hala acı yatıştırmaya devam ediyorsun ya.

O üye ve senin şu muhabbetin arasında inan fark yok şu an.ikisi de acımasızlık.

İyi günler.

Hala acı yatıştırmaya devam ediyorsun ya.

O üye ve senin şu muhabbetin arasında inan fark yok şu an.ikisi de acımasızlık.

İyi günler.
Acı yarıştırmiyorum arkadaşım doğmamış bir çocuğa hakaret edildi diyorum acısı var diyorsun yahu doğmamış anne karnında olan çocugun ne suçu var? Acısi var diye senin çocuğuna da kansız desin benimkine de neyi savunuyorsun? Anne karnında olan bir melege söylenileni reva görüp acısı var demek ne saçma ?otursun acısını yaşasın o zaman kimse kimsenin çocuğuna hakaret edemez. Ne sadist düşünceleriniz var kadın bebeğe hakaret etmiş gelmiş ay aman acısı var söylemiş olabilir bebek diyorum bebek! Sana bana değil doğmamış bir bebeğe hakaret etmiş ne acısı ne diyorsunuz. iyi günler sana da.

S*d*k yarıştırır gibisiniz. Hiç bir konunuza inanmadım, inanmıyorumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…