- 20 Ağustos 2015
- 6.549
- 15.774
- 448
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Ne geri dönüşü pardonaileme anlatırsam geri dönüşü olmaz diyor canım biz burda yalnızız doğu görevindeyiz ve sadece ben varım arkadaşlık yapabildiği
Bulmuş saf kızı tabi ohhhÖyle değil internet kullanmasını bilmiyor dünyadan haberi yok hakkını arayabilecek birisi değil elinden telefonunu bile almis ailesi ile bile konusmasini kisitlamis abla kocam ne derse o dedim razi oldum diyor lütfen yanlış değerlendirme kötü anlamda söylemedim bu kadar aglayip kötü olacağını bilseydim zaten sormazdım da bende çok üzüldüm şuan hepimizin düşünceleri aynı inşallah o da farkında olur sayenizde
Konu fake.Arkadaşınız boşanmaya ikna olmuyor öyle mi?
Cahil bir Anadolu kızı ve boşanmaya gücü yetmez hım?
Kocasının eşcinselliği kendini bağlar, evlenmiş yakmış kızı.
Ama bunun daha da ötesi var;
İzinsiz olarak kadının fotoğraflarını paylaşıyor, bu bir suç farkında mısınız?
Bugün karısının uygunsuz fotoğraflarını gay-ensest vb. gruplarda paylaşan, yarın öbür gün çocuğunun çıplak fotoğraflarını da paylaşır.Erkek çocuğu olur ona da hallenir, kız çocuğu olur fotoğrafları karşılığında erkek sevgili edinir vs vs... Daha bir ton senaryo yazılır. Kafanız mı güzel arkadaşım boşanmayıp, suç duyurusunda bulunmayıp ne yapacak arkadaşınız?
Konu fake midir nedir, şu halde boşansam mı boşanmasam mı daha diye düşünen insanın akıl sağlığından şüphe ederim.
Asker polis diye genelleme yapma.her yerde var çürük elmalar...Arkadaşlar bende aynı tepkiyi verdim gercek mi dedim çok korkunc inanın şunu anladım ki Asker , polis diye temiz insandır zannedip evlenmeyin benim konularımi biliyorsunuz bende huzursuz bir evlilik yaşıyorum ama bu çok başka şimdi eşinin sahte profilini inceledik şaşırdım kaldım kızcağız çöktü resmen eşini paylaşanlar,ensest ler, eşcinseller ve olduğumuz il ve çevresinde gay bulunan gruplara dahil olmuş üstelik .kıza ya beni böyle kabul et isteklerime anlayış göster ya git demiş gidersem bir daha gelemem diyor çocuğunu düşürmek için uğraşmış adam .istemiyorum çocuğu diyormuş.
aileme anlatırsam geri dönüşü olmaz diyor canım biz burda yalnızız doğu görevindeyiz ve sadece ben varım arkadaşlık yapabildiği
Geri dönmeyi mi düşünüyor? Ağzım açık okuyorum. Ne diyelim biz?aileme anlatırsam geri dönüşü olmaz diyor canım biz burda yalnızız doğu görevindeyiz ve sadece ben varım arkadaşlık yapabildiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?