Kızlar arkadaşımın derdi eşcinsel koca lütfen akıl verin. ..

Kusura bakmayın da bu konu çok saçma yani
Eşcinsel olmak sapık olmakla aynı şey değil bu devirde bu zihniyet pes.
Benim de eşcinsel arkadaşlarım var ama kadın bedenine hiç ilgi duymuyorlar.
O adam eşcinselse karısının fotolarını niye internette paylaşıyo hiç anlamadım.

Bulmuş saf kızı tabi ohhh

Kadın nasl fark etmez uygunsuz fotosunu çektiğinin yada nie izin verir... Ortaya döküp sonuna kendi karar versn derim

Ben sandım ki siz kendinizden bahsediyorsunuz,Sizde hamile siniz

Bunca saçmalığın içinde. Neyapmasi lazımmı,?enteresansınız.

Son düzenleme:
Yani burda bi kaç konuya fake olsun diye dua edip üzülmüştüm ama bu konu birinci sırada walla
Ne demek giderse bidaha gelemez ne güzel işte ailesi böyle bi pisliğe geri göndermeyecek bi aileymiş
Yahu adam erkeklerle birlikte olmuş Nası midesi alacak bundan sonra
Hala erkeklere ilgisi var herşeyden belli,kalsa çocuk olacak öyle bi babasımı olsun ki adam çocuğunu istemiyo
Yatağa 3. Şahıs istemek
Fotoğraflarını nette paylaşmak....adamın gözünde 5 kuruş değerin yok bee
Neymiş çocuğun psikolojisiymiş!!! Asıl böyle adi adam çocuğun psikolojisini bozar üstelik istenmeyen bebe
Dert sahibi kalk silkelen o pisliği işinden et rezil et boşa hiçte üzülme adi herife bahanelere sıgınma

Tepki çekilmek üzere açılmış bir konu bu. Herşey ortada daha neyi kurcalıyorsunuz. Nasıl bir mide var neyi bekliyorsunuz boşayın derhal.

Konu fake.

Olay eşcinselliği de geçmiş! Ne demek karısının resimlerini paylaşmak! Bu ne cüret , ne haysiyetsizlik!

Tabiki boşanacak ama önce ne kadar resmi videosu varsa alsın adamın elinden silsin hepsini...

Asker polis diye genelleme yapma.her yerde var çürük elmalar...

aileme anlatırsam geri dönüşü olmaz diyor canım biz burda yalnızız doğu görevindeyiz ve sadece ben varım arkadaşlık yapabildiği

Pardon geri donmeyi mi bekliyor? Geri donusu olmaz ne demek? Allah senin arkadasina akil ihsan etsin. Hem de oyle bir akil versin ki kendine saatlerce tokat atsin ve neden bu adamdan ayrilmadigina hayret etsin!
Gitsin sikayet etsin ben bile delirdim burda bu nasil bir genislik? Yapmayin ya yapmayin!

Arkadasim cocugunu dusunuyor diyorsun. Bir de adamda ensest iliski de var diyorsun. Bu adam yarin dogan cocuguna da hallenecek.
Allah kahretsin boylelerinin ustune bir lanet indirsin artik. Rezil insanlar. Arkadasina da yaziklar olsun onun yerine ben utandim onun bebeginden, ben!
Annesi boyle bir adami hala bosamadigi icin ben utandim anliyor musun?!
Pes!

igrenc konular ama cok var maalesef beni etrafimda ilk sasirdan kuzenim kocasiydi sözde örfüne adetine bagli herkes tarafindan sevilen sayilan adamin sapik cikmasiydi (öz yigenine ...) net de ilginc ilginc sex yazismalari vs kanit icin kuzenimle beraber topladigimizda yazilari en son kusmustum ....gay oldugunu bildigim arkadasimin gidip tr den evlenmesi onun sayesinde cogu ummadigim aile babalarinin gay olduklarini ögrenmem, hepsinin özellik noktalari suydu - cemiyet icinde en cok uygunsuz iliskilere laf edenler ,daha agresiv tavir almalari homofobik ligin suyunu cikaranlar vs....yani yanginda kül birakmayanlardan korkun!

Böyle bir adamın yanında çocuk büyütülmez ne yapıcağı belli değil. Boşansın direkt adamın eşcinsel olduğunu düşünmüyorum cinsel sapkın sapık bu adam

Ay yorumları okudum pes hayret ötesi ne demek aileme anlatsam geri dönüşü olmaz mı demiş geri donus derdinde hanfendi rezil rusva etsin kadında piskopat aaaay.... dünyanın en sansiz bebegi ne olur aileden mantıklı biri alsın bebeği yada devlet alsın bu adam yargilanmali teshircilikten üstüne tazminat ağır akabinde tek celse boşanma başka çözümü var mı kii allah askina affederseniz ama bi B.k yapmicaksa arkadaşınız lütfen ruhsal sağlığımizla oynayıp böyle konular yazmayın allah akıl fikir versin kocanizi kendinizi uzak tutun her yerde camera vardır bunlar da... inş mesleginden de olur orayı haketmiyor aşağılık herif ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Akıla ihtiyaç varmı böyle bir durumda?Tamamen duyguları ile bile verebilir bu kararı. Ayrılmaktan baska care yok değilmi?Öyle iğrenç bir adama koca diyebilecekmi arkadaşınız?
Tüm yazışma ve resimleri kopyalayıp mahkemeye versin bitsin gitsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…