• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar asik oldum.

Açtığın konunun başlığına bak kendin yazdığın şeyi inkar ediyorsun. Kendin söylüyorsun anlatıyorsun sonra da size ne sizin bu konuda konuşma hakkınız yön diyorsun. Sen gerçekten kafanda uydurup inanıyorsun, ciddi hastasın. Burada insanlar kendini paraladı sana yardımcı olmak için sen herkesle dalga geçtin. 40 yaşında kadınım diyorsun ya sen sadece dalga geçip zaman he itmeye çalışan birisin
O an adama çok yogun bisi hissettim.olay bu.oyun yok bisi yok.olmasini da çok istedim olmadi

O an adama çok yogun bisi hissettim.olay bu.oyun yok bisi yok.olmasini da çok istedim olmadi
Sen önce kendini toparla. İnsanlara bulaşmaktan vazgeç. Tv de gördüğün artiste aşık olmak gibi seninki. Kafanda kurduğun şeylere inanıyorsun. Adam senden etkilense peşini bırakmazdı, istemedi seni. Muhtemelen işyerindeki olumsuzluğunu duymuştur. Her tarafa olumsuzluk saçıyorsun. Negatif ve iticisin. Kendine gel 40 yaşındasın, yalnızsın ve sebebi sensin.

Sen önce kendini toparla. İnsanlara bulaşmaktan vazgeç. Tv de gördüğün artiste aşık olmak gibi seninki. Kafanda kurduğun şeylere inanıyorsun. Adam senden etkilense peşini bırakmazdı, istemedi seni. Muhtemelen işyerindeki olumsuzluğunu duymuştur. Her tarafa olumsuzluk saçıyorsun. Negatif ve iticisin. Kendine gel 40 yaşındasın, yalnızsın ve sebebi sensin.
Adam istemedi evet istemedi.cok da umrumda.en azından bunu söyleme özgüvenle sahibim.istemedi beni.istemedi

Sadece o adam deşil seni insanlar neden istemiyor bir düşün.
50 yasinda bir adamın fotosopla 40 yaşında görünen bir profil resmi var.resmen kandırıyor.ve ben istemiyorum.umrumda da değil.baskalati da istemesin.napiyim.sen şimdi benim canımı yaktığını mi düşünüyorsun ve bundan keyif mi alıyorsun.aci cekmiyorum

Kendinize niye böyle bir hayatı reva görüyorsunuz? Eski eşle görüşmeyi kesseniz, daha önce bilmediğiniz bir şehre tayin aldırsanız, orada güzel bir çevre edinip düzgün bir erkekle ciddi bir şekilde tanışsanız… Doğru yoldan gitmek böyle güzel ve netken sizi yanlış çıkmaz yollara sokan ne? Hiç az önce anlattığım şeylerin hayalini kurmuyor musunuz bunları gerçek yapmak sizin elinizde.

Back
X