- 20 Ocak 2010
- 47.997
- 182.050
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Ayşe tatilde ayşe okula gidiyor ayşe aşık oldu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafanda cinsellik kodları kötü, o yüzden yargılanıyorum sanıyorsun. Kuruyup gideceksin kız böyle çoğüzülüyom sana.Evet yargılanıyorum.ama adam cevap yazdı.sanirim ilgileniyo
Ne yazdı? Ar yu kola?Evet yargılanıyorum.ama adam cevap yazdı.sanirim ilgileniyo
Tayini nisan da isticemSiz en son tayin isteyecektiniz sanırım?
Adam tanıdıkmış iş yerindekilerin kulağına giderse bir de onun üzerinden gelir sıkıştırırlar sizi. Kimseye bulaşmadan karışmadan gidin o şehirden yeni bir başlangıç yapın. Sizinki bence aşk değil, boşluk hissi.. O boşluğu “olsun da öylesine de olsa biri olsun” kafasıyla doldurmaya çalışmak yanlış olur. Bunun yerine kurslar, kulüpler, spor vs. var onlara katılmayı düşündünüz mü hiç ? Değişik bir çevreniz belki iyi anlaşacağınız insanlar olur.
Tenis gibi ben soruyorum o cevaplıyor. Başka hiçbişi sormuyorNe yazdı? Ar yu kola?
Yani siz bilirsiniz tabi ama küçük yerlerde laf,dedikodu çok oluyor biliyorsunuz. Siz zaten bir de ekstradan göz önündesiniz. Adamla da belki çocuklarla ortak bir etkinlik vs. muhabbeti ile bir şeyler kurabilirsiniz.Tayini nisan da isticem
Sen niye sormuyon? Adam ne var yok alıyo ağzından .Tenis gibi ben soruyorum o cevaplıyor. Başka hiçbişi sormuyor
Adam seninle yazışmak, görüşmek istemiyor, adam seni istemiyor. Senin sorunlu biri olduğunu selam verdiğin herkes anlıyor. Sen kendi kafanda düşündüklerine inanan ve insanlara saran birisin. Senin sorunun kendinle. Konuların bile ciddi değil, sadece zaman geçirip yorum yapan insanlarla eğlenmek için yazıyorsun.Tenis gibi ben soruyorum o cevaplıyor. Başka hiçbişi sormuyor
Adı min çıkmasından korksam da artık 40 yaşına gelmişsin istediğini de yapamayacaksan ne zaman kendime ne zaman yapacaksinYani siz bilirsiniz tabi ama küçük yerlerde laf,dedikodu çok oluyor biliyorsunuz. Siz zaten bir de ekstradan göz önündesiniz. Adamla da belki çocuklarla ortak bir etkinlik vs. muhabbeti ile bir şeyler kurabilirsiniz.
Soracam adama ama nasilsorsamAdam seninle yazışmak, görüşmek istemiyor, adam seni istemiyor. Senin sorunlu biri olduğunu selam verdiğin herkes anlıyor. Sen kendi kafanda düşündüklerine inanan ve insanlara saran birisin. Senin sorunun kendinle. Konuların bile ciddi değil, sadece zaman geçirip yorum yapan insanlarla eğlenmek için yazıyorsun.
Mesela sizi kimsenin tanımadığı, sizle uğraşmak üzerinize gelmek için fırsat arayan insanların olmadığı bir şehirde böyle bir risk var mıdır sizce ?Adı min çıkmasından korksam da artık 40 yaşına gelmişsin istediğini de yapamayacaksan ne zaman kendime ne zaman yapacaksin
Ben sana adama sor mu dedim de bana sor mu dedim de sen bana soracam ama nasıl soracam diyorsun. Rahat bırak adamı, işyerinde milletin canına olduğun yetmiyor gibi dışarıdaki insanlara bulaşma bir de.Soracam adama ama nasilsorsam
Sordum adama numaranı silmemi istiyorsan diliyim.cok tutuk konuşuyor.cekemem.biri de benim dikkatini çekmeye calissinBen sana adama sor mu dedim de bana sor mu dedim de sen bana soracam ama nasıl soracam diyorsun. Rahat bırak adamı, işyerinde milletin canına olduğun yetmiyor gibi dışarıdaki insanlara bulaşma bir de.
Almanyada büyümüş ben bile bu kadar bozuk yazamam sanırım gözüm kanadıSakin gülmeyin kızlar ama aşık oldum ben ya.1 günde.baktim çok yalnızım aile yok iş arkadaşı yok komşu yok.ve ben bu durumu nasıl çözebilirim diye bir online dating sitesine girdim.uzun zamandır üyeydim ama girmiyordum.dun akşam biri mesaj attı ve burası küçük yer ve ben atan kişiyi tanıyorum.
Mesaj gönderen kişi de memur 48 yasinda.3 çocuğu var ve en küçük kızı benim oğlumun sınıfında.
Geçen sene bu beyefendinin çalıştığı kurumda bir isim olmuştu.kendisi telefonda yardımcı oldu.hatta whatsuptan da bana yardımcı olmuştu.adamla sadece telefonda konuşmuştum.sonra face de öneri olarak gelnisti.onu beğenmiştim ve sesinden de etkilenmiştim ama sonuçta adama mesaj atmadım 1.5 yıl önce.burasi küçük yer.adamin face profilinden evli olmadığını anlamıştım ama sadece 1 2 dakka telefon görüştüğüm adamın üzerine gitmedim.adam samsunlu.benim memleketlim.kizi ile de oğlum arkadas ve çok iyi anlaşıyorlar.
Fotografimi gönderdikten sonra adam bana mesafeli davrandı.begenmedi sanırım. Çünkü 104 kıl oyum.tel numarasını vermişti.whatupstan günaydın yazdım.kizlar cok heyecanliyim.eger bir aşk olursa benin için çok iyi olur.ama ciddi anlamda düşünmüyorum.3 çocuk var.kimbilir ne kadatlr nafaka ödüyor.eski karisi da çalıştığı kurumda burda çalışıyor.veli toplantısında da görmüştüm.
Benim amacım cinsellik vs değil ama viŕlikte cikariz bisiler iceriz sinemaya gideriz.klasik dating.sormak istediğim bu adamla ben olur muyuz.bu flirt bu küçücük ilçede doğru olur mu.adama haksızlık mi.bir de eski eşimle bir kavgalı bir barışık görüşüyoruz.simdi ben onu aldatıyor oluyor muyum.sizce bu doğru mu
Bazıları evliyken aldatır karısı yakalar.Olmazsiniz.
Eski esi aldatmak nasil bir kafanin urunu.
Allaammm bayilazaaam.
Adam seni istemiyorum demeye utanıyor sen hala yapışıyorsun. Sen gerçekten çekilmez birisin, seni yolda görse yolunu değiştirir adam. Bir işte yardımcı oldu diye can sıkıntısından yapışıp kaldın. İşyerinde neden sorun yaşadığın belli, insanlara yapışıp kalıyorsun, 40 yaşında kadın değil de bebek gibi davranıyorsun. İnsanlarla uğraşıp dengelerini bozmayı seviyorsun. Sen bir narsistsin.Sordum adama numaranı silmemi istiyorsan diliyim.cok tutuk konuşuyor.cekemem.biri de benim dikkatini çekmeye calissin
Gıcık ol ve adamın yakasından düş.Silmemi isteseymiş söylermiş aman da aman.gicik oldum