- Konu Sahibi Pamukpamuk44
pamuk
dün seni daha iyi gördüm dediğime pişman etme beni

dün seni daha iyi gördüm dediğime pişman etme beni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatıma aldığım kişiden beklediğim sadakat :)Kız eski eş nasıl aldatılmış oluyor onu anlamadım ben.
Evlilik düşünmüyorum canım sadece duble dateEvlilik düşünmüyorum sadece yalnızlığımı gidersin.
Aaa canım basit kadın mı? Tabi ki de öyle olmazsın. Bir ağırlığın olduğu burdan belliUtanıyorum.bir de basit kadin olmak istemem.tanisma sitesinde buldu diye beni hafife almasin
Yazar illa ki ama ne yazar orası meçhul.Yoo bu adam yazacak bana.ben eminim.ama ne zaman?ama siteye girmesi hala arayışta olması.hos degio
Nasıl garip sorular pamukçum?Adamla olmadı kızlar bye bye dedim.ukalalik vardı.garip sorular.
Çok rahat çok profesyonelPara mara kaptırmam. Sen rahat ol. :))))
Ayıplamadım kız sende:)))) yaaaa...neden ayıpladım bwni
Kendisinden beklentimi sorduNasıl garip sorular pamukçum?
Tanışma sitesinden tanışıyoruz amacım evlilik değil dedi benim de dedim.benden beklentin ne dedi.yordun beni.uymuyoruz birbirimize bye bye dedomNasıl garip sorular pamukçum?
Niye tersledin ki adami simdiTanışma sitesinden tanışıyoruz amacım evlilik değil dedi benim de dedim.benden beklentin ne dedi.yordun beni.uymuyoruz birbirimize bye bye dedom
Adamın verilmiş sadakası varmış senden kurtulmuş. Yolda karşılaşsınız yolunu değiştirir adam, chucky gibisinAdamla olmadı kızlar bye bye dedim.ukalalik vardı.garip sorular.
Kendinizi nasıl durumlara düşürüyosunuz böyle? Bir kadın olarak hemcinsimden utandım.Tanışma sitesinden tanışıyoruz amacım evlilik değil dedi benim de dedim.benden beklentin ne dedi.yordun beni.uymuyoruz birbirimize bye bye dedom
Pamuk bu işin sonunda "kadın aranıyor, yakamdan düşmüyor" diye çıkacak adın. YapmaEvet yargılanıyorum.ama adam cevap yazdı.sanirim ilgileniyo
Zaten istediği polemik yaratmak, kavga çıkartmak, kendisinden söz ettirmek. Hayat enerjisini kavgadan alıyor, başka amacı yokPamuk bu işin sonunda "kadın aranıyor, yakamdan düşmüyor" diye çıkacak adın. Yapma
Sildim zaten.soguk nevalenin tekiydi.Pamuk bu işin sonunda "kadın aranıyor, yakamdan düşmüyor" diye çıkacak adın. Yapma
Ne duruma düşürmüşüm.evet evlenmek istemiyorumKendinizi nasıl durumlara düşürüyosunuz böyle? Bir kadın olarak hemcinsimden utandım.
Yooo.yasamadigim hiçbişiye yazmadım burda.bu polemik mi bu kavga mi.olmadi adamla.sicak davransaydı inan cikacaktimZaten istediği polemik yaratmak, kavga çıkartmak, kendisinden söz ettirmek. Hayat enerjisini kavgadan alıyor, başka amacı yok