• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar asik oldum.

Mutlu olmak istiyorsunuz anlıyoruz ama sizin çok ağır psikolojik sorunlarınız var hatta anlamakta güçlük çekiyor da olabilirsiniz. Bütün yorumlara bakıyorum cevaplarınız sorudan bağımsız gibi. Lütfen kendiniz ve o çocuk için önce tedavi olup doğru ve yanlışı öğrenin. Sonra mutlu olursunuz. O çocuk sizi örnek alıyor yapmayın bunu ona

Tanışma sitesinden tanışıyoruz amacım evlilik değil dedi benim de dedim.benden beklentin ne dedi.yordun beni.uymuyoruz birbirimize bye bye dedom
Kendinizi nasıl durumlara düşürüyosunuz böyle? Bir kadın olarak hemcinsimden utandım.

Pamuk bu işin sonunda "kadın aranıyor, yakamdan düşmüyor" diye çıkacak adın. Yapma
Zaten istediği polemik yaratmak, kavga çıkartmak, kendisinden söz ettirmek. Hayat enerjisini kavgadan alıyor, başka amacı yok

Zaten istediği polemik yaratmak, kavga çıkartmak, kendisinden söz ettirmek. Hayat enerjisini kavgadan alıyor, başka amacı yok
Yooo.yasamadigim hiçbişiye yazmadım burda.bu polemik mi bu kavga mi.olmadi adamla.sicak davransaydı inan cikacaktim

Back
X