Gelinlik Modelleri kızlar azıcık bakar mısınız :)

erva147

Bekle beni YAZ =)
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
2.224
429
123
Kızlar benim düğünüme 8 ay var. ama gelinlik bakmaya ve almaya başlamalı mıyım sizce ? kış mevsiminde olduğumuz için ucuz olur fiyatları diye düşünüyorum. birde bir tek bu modeli beğendim beğendim ben netten. nasıl sizce ??
model_2158_141204193630.webp

Eklentiler

• model_2158_141204193630.webp
    model_2158_141204193630.webp
    35 KB · Görüntüleme: 105
Aynisini yapanini kalitesini tutturabilenini bulursan guzel ama tutturamazlarsa cok basit elbise gibi durur.
Bence 8 ay cok erken kim ole kim kala. Bunun Allah korusun ayriligi var kilo almasi var baska begenip ay bu benimkinden daha guzelmis demesi var filan gerek yok bence simdiden

saol canm diktirmeyi dşünmüyorum, konuları okudum diktiren herkes sorun yaşamış. bu yada buna çook benzer bişey düşünüyorum. haklısın erken ama bnm nişanım temmz 30 daydı şubatta almıştım ben şubat 10 gbi. bunda da böyle yapsam mı diye düşündüm ama bilemedim :(

Yani gelinlik kesinlikle cok guzel, ayni kalitede dikilmesi mutlaka zordur.. benzerini falan bulursan da ucuz veya ortalama olmayacaktir, butcen varsa tabi ki cok güzel bir gelinlik.

Son 2 ay kala bakmaya basla cok erken suanda bakman gelinlik bu birkere giyecen ve insan cok ac gozlu oluyo erkena alinca baska modelleri gorunce bu daha guzelmis onun orasi boleymis su soleymis önunde bisuru ay var zaten bu surecte karar vermis olursun gozun hep vitirinlere takilacak zaten bisuru fikir uretirsin o zamana kadar.acele etme bence derim simdiden mutluluklar...

Ben 15 gun kala ayarladm iki gun once aldm yinede kafamda 40 soru vardi surekli baska begendm dugune kadar

Back
X