- 2 Şubat 2025
- 634
- 1.481
- 28
- 26
- Konu Sahibi flytostayalive
-
Ufak bir miktarda destek olacağım. Ayrı eve çıkma düşüncem var ama onun için biraz daha para ayırmam gerek. Bazen sinirleniyorum diyorum şımarıklık yapma baba her istediğini alıyoruz yapıyoruz dışarı cıkarıyoruz. Sevgimizi üstünden eksik etmiyoruz. Sonra diyor ki yük oluyorum öleyim de kurtulun benden falan diyor :) Benim hatam benim duygumu sömürüyor, yazdıklarınız iyi geldi bundan sonra sınırını ben de o da bilecek. Kardeşimle konustum aksam babamla bir konuşma yapacagız tahminen etmediği beddua kalmayacak ama alışacak.siz kendi canınıza değer vermiyorsunuz.
evi kardeşinizle geçindiriyorsanız ve kardeşinizin çekeceği krediye destek olacak kadar gücünüz varsa minik bir daire tutup kendi evinize neden çıkmıyorsunuz da kendinizi bu sefil duruma koyuyorsunuz.
ayrıca neden babanızın karısıymış gibi davranıyorsunuz ve babanızın da aynen bu muameleyi uygulamasına izin veriyorsunuz?
Ufak bir miktarda destek olacağım. Ayrı eve çıkma düşüncem var ama onun için biraz daha para ayırmam gerek. Bazen sinirleniyorum diyorum şımarıklık yapma baba her istediğini alıyoruz yapıyoruz dışarı cıkarıyoruz. Sevgimizi üstünden eksik etmiyoruz. Sonra diyor ki yük oluyorum öleyim de kurtulun benden falan diyor :) Benim hatam benim duygumu sömürüyor, yazdıklarınız iyi geldi bundan sonra sınırını ben de o da bilecek. Kardeşimle konustum aksam babamla bir konuşma yapacagız tahminen etmediği beddua kalmayacak ama alışacak.
O kadar haklısın ki :)etsin yahu. onun bedduası mı sizi bu hayatta batıracak? kendisi baba olsun da evi geçindirmenin yolunu bulsun bütün gün sığır gibi yatacağına. siz de sadec ekendi işinizi görün bu saatten sonra. kazık kadar adama analık yapmaya bu denli meraklıysanız evlenin. en azından tebdil-i mekanda ferahlık vardır.
Tekrar evlenmeyi düşünmez mi ya da siz sıcak bakar mısınız böyle bir şeye?Ufak bir miktarda destek olacağım. Ayrı eve çıkma düşüncem var ama onun için biraz daha para ayırmam gerek. Bazen sinirleniyorum diyorum şımarıklık yapma baba her istediğini alıyoruz yapıyoruz dışarı cıkarıyoruz. Sevgimizi üstünden eksik etmiyoruz. Sonra diyor ki yük oluyorum öleyim de kurtulun benden falan diyor :) Benim hatam benim duygumu sömürüyor, yazdıklarınız iyi geldi bundan sonra sınırını ben de o da bilecek. Kardeşimle konustum aksam babamla bir konuşma yapacagız tahminen etmediği beddua kalmayacak ama alışacak.
Bencil olmana gerek yok ki. Çok verici olmayacaksın o kadar. Önce ben demek bencillik değil.Kesin benim babam da ayılıp bayılır :) Haklısın biraz ben de bencil olmalıyım
Evlenmek istiyor aslında sürekli imalarda ben de kardeşim de karşı değiliz evlensin istiyoruz. 3. evliliği olur bu arada evlenirse :) ama problem değil. Çok zor bir adam. Gidip dışarı sosyalleşmiyor sosyalleşse belki biriyle tanışır.Tekrar evlenmeyi düşünmez mi ya da siz sıcak bakar mısınız böyle bir şeye?
Eninde sonunda ikiniz de kendi hayatınızı kuracaksınız. Erkeklerin çoğu belli bir yaştan sonra yalnız yaşamayı beceremiyor. Yine aklınız kalacak, yine size yük olacak. Yanına bir can yoldaşı olsa siz de rahat edersiniz o da sanki.
Nasıl kendimi bastırıldıysam bencillik gibi geliyor bana haklısınBencil olmana gerek yok ki. Çok verici olmayacaksın o kadar. Önce ben demek bencillik değil.
Belli bir yaştan sonra o işler sosyalleşerek, birini bularak olmuyor sanki ya. Birileri aracı oluyor tanıştırıyor falan.Evlenmek istiyor aslında sürekli imalarda ben de kardeşim de karşı değiliz evlensin istiyoruz. 3. evliliği olur bu arada evlenirse :) ama problem değil. Çok zor bir adam. Gidip dışarı sosyalleşmiyor sosyalleşse belki biriyle tanışır.
Aslında birkaç kişi var aslında sorabilirim var mı öyle cevrede diyeBelli bir yaştan sonra o işler sosyalleşerek, birini bularak olmuyor sanki ya. Birileri aracı oluyor tanıştırıyor falan.
Babanız niye çalışmıyorki.Annemi kaybettik. Ev kira öyle borcumuz falan yok çok sükür. Haftada bir çıksam gözüne batıyor ama insanım ben hep ev iş ev iş olmaz ki. Kardeşim daha net bir insandır ben ise yumuşak yüzlüyüm kıyamıyorum ama artık yapacağımı biliyorum. Benden kötüsü olmaz ama yapacak bir şey yok
Aslında çok uzun seneler çalıştı. Rahatsızlandı biz de çalışma artık dedik eve destek olursun dedik uzun zamandır evde. Geçenlerde artık sıkılıyordu evde. İşe gireyim dedi iş bulduk sonra vazgecti yapamam diyor. Aslında haftanın 4 günü çalışacaktı ama istemedi. Hem sıkıntısı gecer hem de maddi olarak biraz daha destek olabilirdi ama dediğim gibi gönlü yok çalışmaya artık. Sağlığında bir problem yok rutin kontrolu iyi çok sükür. Doktor da calısabilirsin hatta iyi olur dedi. Yorucu bir işte değildiBabanız niye çalışmıyorki.
Valla evlilikten bile korkuyorum ne yapacak diye. Babama kısmet aramaya başlıyorum en kısa zamanda :) Biz kardeşimle olsa gül gibi geçiniriz aslındaBaban evlensin, sen de kardeşinle ayrı eve çık. Bu böyle olmaz. Sen evlensen yine gözün arkada kalacak. Herkes kendi hayatını kursun. Bak çocukluğu geçmiş bari gençliğin bu şekilde geçmesin.
E siz evlenip ya da ayrı eve çıkarsanız babanız nasıl gecinecek fikri var mı. Çalışabilir durumdayken çalıssınki gerçekten yaslandığında siz bakabilin. Açık açık deyin ben yoruluyorum diye oturun konuşun. Yapmazsa da aç kalır. Hem bu şekilde yapmaya başlar belki kendine de meşgale olurAslında çok uzun seneler çalıştı. Rahatsızlandı biz de çalışma artık dedik eve destek olursun dedik uzun zamandır evde. Geçenlerde artık sıkılıyordu evde. İşe gireyim dedi iş bulduk sonra vazgecti yapamam diyor. Aslında haftanın 4 günü çalışacaktı ama istemedi. Hem sıkıntısı gecer hem de maddi olarak biraz daha destek olabilirdi ama dediğim gibi gönlü yok çalışmaya artık. Sağlığında bir problem yok rutin kontrolu iyi çok sükür. Doktor da calısabilirsin hatta iyi olur dedi. Yorucu bir işte değildi
Akşam kardeşim geldiğinde karşımıza alıp konusacagız kötü olacağız büyük ihtimal ama yapacak bir şey yok. Maddi manevi bittik onun isteklerine yetişelim diyeE siz evlenip ya da ayrı eve çıkarsanız babanız nasıl gecinecek fikri var mı. Çalışabilir durumdayken çalıssınki gerçekten yaslandığında siz bakabilin. Açık açık deyin ben yoruluyorum diye oturun konuşun. Yapmazsa da aç kalır. Hem bu şekilde yapmaya başlar belki kendine de meşgale olur
Kesinlikle konuşun . Yapacak birşey yokAkşam kardeşim geldiğinde karşımıza alıp konusacagız kötü olacağız büyük ihtimal ama yapacak bir şey yok. Maddi manevi bittik onun isteklerine yetişelim diye
Çok haklısınız ama işte yas ilerledikçe huysuzlaşıyor anne/babalar. İdare edin,üzülmeyin de bence. 3 günlük dünya,kalp kırmaya lüzum yok. Ben babamı 2004 senesinde kaybettim,annem de bazen babanız gibi zorluyor sınırlarımı,yaşlı deyip geçiyorum. Başka türlü katlanmak zor. Olduğu gibi kabullendim. Siz de öyle kabul edin,he deyin geçin.Çok teşekkür ederim. Aynen öyle her gün ertesi gunun yemeği bırakıyorum. Dışarı cıkmamız bile planlı. Yemek yapıp cıkıyoruz kardeşim ya da ben. Aslında babam da cok guzel yemek yapar ama tembel biraz işte :) Kendi halinde evet ama bir şeyi yapmadığımızda mesela öyle ağır konusuyor ki. Kalbimi paramparca ediyor
Maddi olarak geçimini sağlayamayan biri evlenince nasıl yaşayacak? İkisine de siz mi bakacaksınız?Aslında birkaç kişi var aslında sorabilirim var mı öyle cevrede diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?