- 22 Aralık 2014
- 94
- 27
- 48
- Konu Sahibi hayatyasam1212
-
cok tesekkur ederim cvbin icin benim icimde bir umut ikinci bebegi gorecegim diye geciyordu hep ama kendimi inandirmak istemedim buna uzulurum daha sonra diye.ilgilendigin icin cok tesekkur ederim en azindan yuzum guldu :)Benim ilk basta bu sekildeydi dr bana da ikincisi kan pihtisi olabilir dedi.iki hafta sonra gittigimde kucuk kesedede bebek ve kalp atisi vardi.o yuzden beklemek lazm.foto benzer old.icin attim.bebekte olabilir pihtida
Allah saglikli sekilde sorunsuz sekilde kucagina almayi nasip eder insallah arkadasim.cok sevindim senin adina
Aralarinda cok fark var demisti 6 haftalikken duyduk gecen hafta gittigimde küçüğünün kalbini duyamadik böyle durumda olan var miKizlar benimde en son bu görüntüdeydi kalbi duyulmadi:-(
cnm cok uzuldum ya cok kotu bir duygu moralini bizmamaya calis bak cok sukur diger bebegin seninle sen uzulunce o da uzuluyor simdi onun icin cabalamalisin genelde sagliksiz bebek duser derler.Kizlar benimde en son bu görüntüdeydi kalbi duyulmadi:-(
cnm iyiki geldin hosgeldin cok tesekkur ederim boyle yorumlar mutlu ediyor destek veriyor bana 10 gun yatmam lazim 5 gun oldu ama yatmaktan moralim cok bozuktu iyi geldiniz :)bilgim, tecrübem yok ama
inşallah 2 tanedir minikleriniz... demek için geldim
benim de hayalimdir hep ikizlere anne olmak
kalbiniz ne söylüyorsa öyle olsun inşallah ...sağlıkla da alın kucağınıza dilerim
bir yerde okumustum ben de bu durumda olan birini arasinda cok fark oldugu icin kalbi durdugunu gelismedigini soylemis dr sagliksizmis ve beslenememis.Aralarinda cok fark var demisti 6 haftalikken duyduk gecen hafta gittigimde küçüğünün kalbini duyamadik böyle durumda olan var mi
Seni eski bir konuda etiketledim bir goz at istersen ayni durumu yasayanlar var.Aralarinda cok fark var demisti 6 haftalikken duyduk gecen hafta gittigimde küçüğünün kalbini duyamadik böyle durumda olan var mi
Canim nasil görecem o konuyu pek anlamiyorum da tesekkür ederim bu aradaSeni eski bir konuda etiketledim bir goz at istersen ayni durumu yasayanlar var.
Canim ben 4+2 de gittim tek kese 5+2 de oldu iki kese ve birinde kalp atışı sonra 7+5 te gittim.iki kese iki bebek iki kalp Dr bana da küçük olan için net konuşmayalım 3 ay dolmadan kaybolabilirler dedi çünkü aralarında 1 hafta fark vardi ama şükür iki bebişte icerde kocaman oldular hala aralarında ki fark 1 haftaAralarinda cok fark var demisti 6 haftalikken duyduk gecen hafta gittigimde küçüğünün kalbini duyamadik böyle durumda olan var mi
icim kipir kipir oldu ya cok tesekkur ederim cok istiyorum ve senindediklerin cok cok mutlu etti insallah allahin izniyle kucaklarimiza aliriz :)Canım benimde öyleydi iki kese gözüktü.Biri kanama alanı olabilir dedi doktorum.1 hafta sonra gittim kesenin birinde bebişim oluşmuş kalbi atıyordu,diğer kese büyümüş ama boştu.1 hafta sonra yine gittiğimizde o kesede dolmuş kalbi atıyordu minik yaramazımın hamd olsun Rabbime :) 10 gün sonra gittiğinde miniğin sürprizini görürsün inşaAllah :)
Ben de tam bilmiyorum ama etiketledim adini yazdim bildirimlerine bak orda gorursun sanirimCanim nasil görecem o konuyu pek anlamiyorum da tesekkür ederim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?