kizlar bakabilir misiniz?

Evet canim dun dr geldim cok sukur ikisinin de kalp atisini duyduk bi sorun yok internetim olmadindan yazamamistim pazartesiye kadar da bi daha yazamam geralde evde degilim net yok o nedenleee kendine iyi vak tesekkür ederim

kızlar kanamam oldu acık kahverengımsi cok fazla degıl ama.3 haftadır progestan kullanıyordum dr kanama olabılır ıc kanamayı atmak ıcın demıstı 6 haftalıkken hıc kanamam olmadı su an 9 haftalıgım ve ılk defa kanamam oldu. Endıselıyım nedır bu boyle olan var mı

Kızlar once gıttıgımde bebek tek dıger esı yok olmus kanama alanı var dedıler sımdı de gerıde kalan tek bebegımın kalp atısını alamadık doktor baska bı doktordu yarın kendı doktorun baksın sana gerekenı ssoyoer dedı asıstan da sabah ac gel buyuk ıhtımal operasyon ve anestesıyle alırlar bebegı dedı kanama alanı baskı yapmıs sanırım ama hafıf kanamam oldu benım :-(

Yok yazmıstım eskı msjlarımı okursan bırınden alamadık kalp atısı demıstım dıgerı saglıklı demıstım kanama alanı var demıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…