- 22 Aralık 2014
- 94
- 27
- 48
- Konu Sahibi hayatyasam1212
-
allah bagisladin saglik mutluluk huzur versin insallah.Insallah canim benim ikinci olucak rabbim nasip ederse 11yasinda bir oglum varr inşallah srn bunda acemiligi atarsin ikinci bebisin ikiz olurr Rabbim gonlune gore versin saglicakla kal hayatim
Cok sevindim cnm saglikli sekilde kucagina al insallah sekerleriEvet canim dun dr geldim cok sukur ikisinin de kalp atisini duyduk bi sorun yok internetim olmadindan yazamamistim pazartesiye kadar da bi daha yazamam geralde evde degilim net yok o nedenleee kendine iyi vak tesekkür ederim
Hosgeldin :)Slm ben geldim
dr aradım ızınlıymıs bır ıgne verdı her ıhtımale karsı dusuk onleyıcı baska bı doktora yonlendırdı aynı hastanede olan benı beklıyor dr gıdeceGım sımdıTatlim hemen dr ara yafa git erteleme sakin Allah korusunnn
cok uzgunum bebegimin kalbi atmiyor yarin sabah operasyonla alacaklarini soyledilerHadi Allah yardimcin olsun bi sikinti olmasin insallahhh
Nadil yaa ama nedennnmisss suana kadar iyiydi peki digeri iyimiymis cok uzuldum canim benimmmcok uzgunum bebegimin kalbi atmiyor yarin sabah operasyonla alacaklarini soylediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?