kizlar bakabilir misiniz?

canım msjıon okudum çok üzüldüm aynı şey benim de başım dan geçti işallah bebeyin varmı ne oldu durum
cnm malesef 9 ocakta kurtaj oldum bebegim alindi bir de miyom vardi rahmin icine dogru buyuyor alinmasi lazim ameliyat olunmasi lazim yoksa bebek ya tutunamaz ya da yer bulamaz dedi su an istanbula geldim bu durum icin bi dr buldum yarin muayene edecek ona gore ameliyat sonra da hemen istiyorum bebek allah izin verirse.sen ne yaptin peki?

benim ikiz dediler sonra kalp atışı yok diyerin de 1 hafta sonra ikiz kay bolmuş dediler tek gebelik onun da kalp durmuş dediler rahim beslememiş kürtaj oldum ben de aradan 6 ay sonra tekrar gebe kaldım korunmayı bıraktık çok şükür 10 aylık kızm var canım kontrollerişne git ne olmasıgerek se ol canım ben de hep gittim canım folik asit kullandım rahmi besliyormuş

allah bagislasin cnm ins ben de her turlu engeli yok edip yeniden calismalara baslayacagim folik asit de kullanacagim tabiki operasyondan sonra hemen baslayacagim 3 ay korunma suremiz var o sure boyunca folik kullanacagim

allah bagislasin cnm ins ben de her turlu engeli yok edip yeniden calismalara baslayacagim folik asit de kullanacagim tabiki operasyondan sonra hemen baslayacagim 3 ay korunma suremiz var o sure boyunca folik kullanacagim
korunur ken de folik asit kullana bilirsin ben öyle yaptım hamile değil ken doktorum yumurtlama gününü hesapla hamile kalman daha yüksek oluyormuş canım

Canım gelmiş geçmiş olsun sıkıntı yapma benimde bundan önce benimde bir düşüğüm oldu iki ay korumadan sonra tekrar hamile kaldım.allah öncelikle sana sağlık versin gerisini hiç düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…