- Konu Sahibi hayatyasam1212
-
İnsallah canım bana da dua eder misiniz üzülmemeye calisiyom ama elimde degilCanım benimde öyleydi iki kese gözüktü.Biri kanama alanı olabilir dedi doktorum.1 hafta sonra gittim kesenin birinde bebişim oluşmuş kalbi atıyordu,diğer kese büyümüş ama boştu.1 hafta sonra yine gittiğimizde o kesede dolmuş kalbi atıyordu minik yaramazımın hamd olsun Rabbime :) 10 gün sonra gittiğinde miniğin sürprizini görürsün inşaAllah :)
Canim dualarim seninle.Kalbini ferah tut,stres yapip bebisleri uzme :)İnsallah canım bana da dua eder misiniz üzülmemeye calisiyom ama elimde degil
seni anlayabiliyorum dualarim seninle kendime ve hamile olan herkese dua ediyorum insallah sagsaglim kucagimiza alacagiz merak etme iyi dusun iyi olsunİnsallah canım bana da dua eder misiniz üzülmemeye calisiyom ama elimde degil
fAllah gonlune gore.versin.bende oyleydim.3 ay boyunca.bir veya iki kucagin dolu olur insallah yuzun hep.gulsuncok tesekkur ederim cvbin icin benim icimde bir umut ikinci bebegi gorecegim diye geciyordu hep ama kendimi inandirmak istemedim buna uzulurum daha sonra diye.ilgilendigin icin cok tesekkur ederim en azindan yuzum guldu :)
amin insallah allah herkesin yuzunu guldursun kalbine gore versin :)fAllah gonlune gore.versin.bende oyleydim.3 ay boyunca.bir veya iki kucagin dolu olur insallah yuzun hep.gulsun
Sagolun kizlar tesekkur ederim herkese Allah bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder insallahamin insallah allah herkesin yuzunu guldursun kalbine gore versin :)
yaaaa supersiniz ya harika haberler bunlar ben boyle duyunca mutluboluyorm yoksa da verecek allah insallah hahaha:) hayirlisiyla saglikli cocuklarimiz olur ins.canım benimki de öyleydi doktor biri kan pıhtısı olabilir ümitlenmeyelim dedi ama 15 gün sonra küçüğümün de kalbi atıyordu Allah hayırlısı neyse onu versin inşallah digerinin de içi dolar:)
amin cnm insallah.ben de sali gunu yarin yani gidecegim ins. Kan pihtisi degil de ikinci bebegimdir o ben de her gun dua ediyorum uyiyamiyorum meraktan endiseden ins sag saglim mutlu haberler aliriz.Kizlar benimde ayni sekilde 6haftalikken gittigimde 2kese göründü birinin kalp atisi duyuldu digerininki duyulmadi dr erken olabilir 1,5HAFTA sonra gel tekrar bakalim dedi bende carsamva gunu tekrar gidecegim dua edin digerinin de kalbi atmis olsun 1haftadir dogru duzgun uyumadim cok tedirginimmm insallah digerininde kalbi atar ve Rabbim ikisini de saglicakla kucagima almayi nasip eder carsambayi heyecanla bwkliyorummm duaniza ihtiyacim varr Allah sizlerinde yar ve yardimcisi olsunnn hepimiz alalim saglicakla bebislerimzii inşallah
kesinlikle yazacagim sonucu seninkini de bekliyorum ins kalbimize gore verir allah :)Evet canim cok heyecanli brklemek cok zor sana dua eficem yarin haberini beklicem carsambada ben yazarim insallah Allah yardimcimiz olsun yuzumuzu guldursun
evet bu sekilde ikizi olan cok kisi var hatta 11.haftada hatta 3 ay sonra bile ikinci bebegi gorenler var ayrica bi sure sonra tek kesede 2.bebegi gorenler bile var.normal bir durum bu yani.kızlar 7 haftalık hamileyim hep tek keseydi son kontrolde bir kese daha çıktı böyle olupta ikiz olan varmıdır acaba
ins .hemen yazacagim :)Hayirli haberlerini bekliyoruz yarin
tesk ederim cnm insallah.once uzuldum ama ilk bebegim bu deneyimsizim tek bebekle bas etmek daha iyi olacak sanirim ikinciye artik :)Canim hayielisi olsun bebegininsaglikli olmasinaa cokk sevindimmm Allah kucagina almayi da nsip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?