kizlar bakabilir misiniz?

İnsallah canım bana da dua eder misiniz üzülmemeye calisiyom ama elimde degil

cok tesekkur ederim cvbin icin benim icimde bir umut ikinci bebegi gorecegim diye geciyordu hep ama kendimi inandirmak istemedim buna uzulurum daha sonra diye.ilgilendigin icin cok tesekkur ederim en azindan yuzum guldu :)
fAllah gonlune gore.versin.bende oyleydim.3 ay boyunca.bir veya iki kucagin dolu olur insallah yuzun hep.gulsun

canım benimki de öyleydi doktor biri kan pıhtısı olabilir ümitlenmeyelim dedi ama 15 gün sonra küçüğümün de kalbi atıyordu Allah hayırlısı neyse onu versin inşallah digerinin de içi dolar:)

canım benimki de öyleydi doktor biri kan pıhtısı olabilir ümitlenmeyelim dedi ama 15 gün sonra küçüğümün de kalbi atıyordu Allah hayırlısı neyse onu versin inşallah digerinin de içi dolar:)
yaaaa supersiniz ya harika haberler bunlar ben boyle duyunca mutluboluyorm yoksa da verecek allah insallah hahaha:) hayirlisiyla saglikli cocuklarimiz olur ins.

Kizlar benimde ayni sekilde 6haftalikken gittigimde 2kese göründü birinin kalp atisi duyuldu digerininki duyulmadi dr erken olabilir 1,5HAFTA sonra gel tekrar bakalim dedi bende carsamva gunu tekrar gidecegim dua edin digerinin de kalbi atmis olsun 1haftadir dogru duzgun uyumadim cok tedirginimmm insallah digerininde kalbi atar ve Rabbim ikisini de saglicakla kucagima almayi nasip eder carsambayi heyecanla bwkliyorummm duaniza ihtiyacim varr Allah sizlerinde yar ve yardimcisi olsunnn hepimiz alalim saglicakla bebislerimzii inşallah

amin cnm insallah.ben de sali gunu yarin yani gidecegim ins. Kan pihtisi degil de ikinci bebegimdir o ben de her gun dua ediyorum uyiyamiyorum meraktan endiseden ins sag saglim mutlu haberler aliriz.

kızlar 7 haftalık hamileyim hep tek keseydi son kontrolde bir kese daha çıktı böyle olupta ikiz olan varmıdır acaba

kızlar 7 haftalık hamileyim hep tek keseydi son kontrolde bir kese daha çıktı böyle olupta ikiz olan varmıdır acaba
evet bu sekilde ikizi olan cok kisi var hatta 11.haftada hatta 3 ay sonra bile ikinci bebegi gorenler var ayrica bi sure sonra tek kesede 2.bebegi gorenler bile var.normal bir durum bu yani.

Insallah canim benim ikinci olucak rabbim nasip ederse 11yasinda bir oglum varr inşallah srn bunda acemiligi atarsin ikinci bebisin ikiz olurr Rabbim gonlune gore versin saglicakla kal hayatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…