• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakar mısınız kuruma çizgisi mi (laboquik marka)

kesinizmirliSin

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2025
54
28
3
29
Merhaba pkos var bende adet döngüm 3.5 -4 ayı buluyor en son 25 mart adet oldum . Test yaptım 1. Testi iki gün önce sabah 2. ve diğerini dün sabah ve akşam yaptım silik cizgiler o an oluştu yarında tekrarlayıp duruma göre kan vercem. Böyle silik çizgi çıkan oldu mu sonuç ne oldu adet olcakmıs gibi karın agrısı yaşıyorum ara ara

Eklentiler

• 1000001212.webp
    1000001212.webp
    21 KB · Görüntüleme: 121
Merhaba pkos var bende adet döngüm 3.5 -4 ayı buluyor en son 25 mart adet oldum . Test yaptım 1. Testi iki gün önce sabah 2. ve diğerini dün sabah ve akşam yaptım silik cizgiler o an oluştu yarında tekrarlayıp duruma göre kan vercem. Böyle silik çizgi çıkan oldu mu sonuç ne oldu adet olcakmıs gibi karın agrısı yaşıyorum ara ara
Merhabalar inşallah hamilesinizdir 2de pek göremedim ama 1 ve 3te ben de çizgi görüyorum 💖

Silik çizgileri gördüm belirginlesmis en son

bence var gibi. zaten son adet tarihini bilmediği için keseye göre bebeğin haftasını belirliyorlar benim de 45 güne kadar uzuyordu döngüm doktor sata göre değil keseye göre güncelledi ancak gecikmenin 15.gününde böyle silik görmüştüm hayırlı olsun

bence var gibi. zaten son adet tarihini bilmediği için keseye göre bebeğin haftasını belirliyorlar benim de 45 güne kadar uzuyordu döngüm doktor sata göre değil keseye göre güncelledi ancak gecikmenin 15.gününde böyle silik görmüştüm hayırlı olsun
Bende son adetim 25 mart olduğu için karısık yani, gidip kan vereceğim gün için de bana da dua edin hayırlı haberler alayım 😍

Back
X