• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakar misiniz?

Canım anlatsın ben anlatmasin demiyorum anlatmak istediğim şey çok farklı. Gerçeği anlatsın anladinmi tamam hasta hemfikiriz ama annemi arayıp sürekli ben bugun öleceğim ben yarı öleceğim demek çok saçma ve bunaltici geliyor .. haksizmiyim ya. Sana evladın arayıp ben bugun ölecem anne bugün değilse yarın dese ne yaparsın Kahrolursun demi ?? Allah korusun ama bu kız sürekli böyle herseyi abartıyor doktora gidelim yok bize gel yok senin için şunu yapalım yok şöyle yapalım yok insan bir noktadan sonra bunalima giriyor inan ki ben hasta olcam bunun bu abartmalari yüzünden. Felç edecek birgün annemi .
Annen bu durumdan rahatsiz olmaya
basladiysa artik yuzyuze konussun bu
durumunu seni aradiginda mesaj at ablana
telefonumun ahisesi bozuldu suya dustu
falan de bize gel de ve ablan artik sizle yasasin bu gidisle intihar etcek diye korktum yazdiklarindan

Annen bu durumdan rahatsiz olmaya
basladiysa artik yuzyuze konussun bu
durumunu seni aradiginda mesaj at ablana
telefonumun ahisesi bozuldu suya dustu
falan de bize gel de ve ablan artik sizle yasasin bu gidisle intihar etcek diye korktum yazdiklarindan
Intihar etmek mi ?? Hayatta öyle bişey yapmaz :))) Hepimiz den daha iyi bir psikolojiye sahip aslında tek amacı bizim psikojimizi bozmak annem tabi rahatsız durumdan kadının gecesi gündüzü belli değil. Ablam sadece bize böyle yanlış anlamayın kendi arkadaş çevresinde 10 numara akşam gezmeleri icmeleri ..

Intihar etmek mi ?? Hayatta öyle bişey yapmaz :))) Hepimiz den daha iyi bir psikolojiye sahip aslında tek amacı bizim psikojimizi bozmak annem tabi rahatsız durumdan kadının gecesi gündüzü belli değil. Ablam sadece bize böyle yanlış anlamayın kendi arkadaş çevresinde 10 numara akşam gezmeleri icmeleri ..
Ozaman tel bozuk diyeceksin ablani anlamamaya basladim cunku yine de yuzyuze oturup konusmaniz gerekiyor

Beni aramiyor ki zaten .. annemi ariyor sorun ben değil annem annemin psikolojisini bozdu kadını felç edecek.
Annen istemese acmaz tel.i bnm annem bilecok konusinca bu cok konustu alin su tel.i diye ablama verdi gecen 2hafta aramadim hic yine babam aradi ne yapiyorsun diye annr baba dayanamaz ablan aramasa da annen ablani arar bu kez

Annen istemese acmaz tel.i bnm annem bilecok konusinca bu cok konustu alin su tel.i diye ablama verdi gecen 2hafta aramadim hic yine babam aradi ne yapiyorsun diye annr baba dayanamaz ablan aramasa da annen ablani arar bu kez
Ya ben anlatamadim sanırım ben ya da annem yada diğer kardeşler aramasindan muzdarip değiliz tabiki arasin ama olayları çok abartıyor. Atıyorum bi tane sivrisinek gelip isirsin kolu sissin bu oluyor kurşun yarası çok farklı yani nasıl anlatayım kii. Çevresindeki insanlarla geziyor yiyor ıciyor soru yok hastalıkta yok bize gelince bir sürü sorun dert tasa her neyse ya amannnnn

Ya ben anlatamadim sanırım ben ya da annem yada diğer kardeşler aramasindan muzdarip değiliz tabiki arasin ama olayları çok abartıyor. Atıyorum bi tane sivrisinek gelip isirsin kolu sissin bu oluyor kurşun yarası çok farklı yani nasıl anlatayım kii. Çevresindeki insanlarla geziyor yiyor ıciyor soru yok hastalıkta yok bize gelince bir sürü sorun dert tasa her neyse ya amannnnn
Napcan yapacak birsey yok yani basta da dedigim gibi Allah sabir versin

Back
X