- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.131
- 128
- 32
- Konu Sahibi bitanesininannesi
-
Demekki ya aseksüel ya da gay. En baştan beri böyle olan insana hap map sökmez. Oturup cinsel sorununu direk sorun.En bastan beri boyle evet
Yok o degil baska istek arttirici siye gecitor ama vermiyicem tabiki bu kadar kotu seylere yol actigini bilmiyordumBahsettiginiz v harfi ile baslayan hap mi? Kör falan ediyormus insani haberlerde okumustum o sekilde, deger mi buna ? Yani biraz konulu film izleyin taktik falan alin baska ne yapabilirsiniz ki
Oyle bisey değil esim gay olsa tabiki bilirdim kadinlarq fazlasıyla duskun sanirim bir bana değilDemekki ya aseksüel ya da gay. En baştan beri böyle olan insana hap map sökmez. Oturup cinsel sorununu direk sorun.
Bence leoparli tayt giyip gırgır kullanmaliBu arada kırmızı gecelik ve don tavsiyesi geldi mi?
1- Hicbir erkek, arkadas cevresindeki sorunlar yuzunden 1 sene boyunca karisiyla sevismemezlik yapmazAramizdaki sorunlar daha cok esimin arkadas cevresiyle alakali bizle degil hallolmasi zor e adamada yansiyor ister istemez
Cok komikmis. Umarim boyle birşey yasamazsinizBence leoparli tayt giyip gırgır kullanmali
Ben anlamadım demedim ki ama şu mesajın ne kadar saçma bi düşünsen anlarsın. Test yapcakmis adama bakalım Bana mı gelcek başkasına mi gitcekZaten icince bana gelmezse bende bosuna beklemem yada kendimi kandirmayi burakirim. Keske anlayabilseniz
Verme verme. Burda bir uye yazmisti vucut corabi diye bi sey varmis. Onu giyince esi dayanamiyormus. Onu bir dene istersenYok o degil baska istek arttirici siye gecitor ama vermiyicem tabiki bu kadar kotu seylere yol actigini bilmiyordum
Baskasinami gidecek değil anlatamiyorum eger istek gelipre bana gelmez gidip 31 cekerse diyorum ya tamam bosverin yasamayan anlamaz durumu o yuzden boşverinBen anlamadım demedim ki ama şu mesajın ne kadar saçma bi düşünsen anlarsın. Test yapcakmis adama bakalım Bana mı gelcek başkasına mi gitcek
Allah askina dogru okurmusunuz verdim mi yazdim! Kullanan varmi yazdim arkadas biraz dikkat ve ustume gelmeyin onceki sayfalarda da herkese tesekkur ettim vermeyecegimi yazdim bu kadar etki gösterdiğini bilmiyorum yazdim hala bu ustume gelme cabasi nedir ?Baya baya kocanızı hapladınız yani!?
Bu konuyu buradan sildirtir misiniz naparsınız bilmem ama yaptığınız şey suç, pes!
Allah askina dogru okurmusunuz verdim mi yazdim! Kullanan varmi yazdim arkadas biraz dikkat ve ustume gelmeyin onceki sayfalarda da herkese tesekkur ettim vermeyecegimi yazdim bu kadar etki gösterdiğini bilmiyorum yazdim hala bu ustume gelme cabasi nedir ?
...Icecegine kattim ama iki saat sonra ictigi icin sanirim ise yaramadi yardimci olun bu kardeşinize lutfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?