Kizlar bakarmisin +18 bolumune konu açamadım

Bahsettiginiz v harfi ile baslayan hap mi? Kör falan ediyormus insani haberlerde okumustum o sekilde, deger mi buna ? Yani biraz konulu film izleyin taktik falan alin baska ne yapabilirsiniz ki

bu iş entrikalarla sizin tek tarafınızla çözüme uğraşacak bir şey değil. kaldı ki Allah muhafaza ilacın yan etkisi falan olur kötü sonuçlanabilir durum. bir arkadaşım ve eşi gidiyordu doktora. dr kontrolünde ilaç almasına rağmen adam ölüyordu. yan etkisi ağır olmuştu. kalp krizi geçiriyordu. aman dikkat edin.

Bahsettiginiz v harfi ile baslayan hap mi? Kör falan ediyormus insani haberlerde okumustum o sekilde, deger mi buna ? Yani biraz konulu film izleyin taktik falan alin baska ne yapabilirsiniz ki
Yok o degil baska istek arttirici siye gecitor ama vermiyicem tabiki bu kadar kotu seylere yol actigini bilmiyordum

Aramizdaki sorunlar daha cok esimin arkadas cevresiyle alakali bizle degil hallolmasi zor e adamada yansiyor ister istemez
1- Hicbir erkek, arkadas cevresindeki sorunlar yuzunden 1 sene boyunca karisiyla sevismemezlik yapmaz

2- birisine gizlice ilac vermek suc. Onceden onun niyeti vardi vs sizi masum yapmaz. Adam istese alirdi, aklina gelmiyor diyeceksiniz yine.

O zaman size bir soru, 1 senedir sevismeyen bir erkek sizce sevismek istemez mi? Fiziksel sorunu varsa ilaci kosa kosa alirdi. Bence sorununuz psikolojik, konusarak halletmeye calisin. Olmuyorsa uzmana gidin

Genel olarak kadınlara düşkün demissiniz o zaman vermeyin zaten. Sanki bir tek şey onda var. Bulunmaz hint kumaşı ya. Yazık.
Sinirlendim

Baya baya kocanızı hapladınız yani!?

Bu konuyu buradan sildirtir misiniz naparsınız bilmem ama yaptığınız şey suç, pes!

Ben anlamadım demedim ki ama şu mesajın ne kadar saçma bi düşünsen anlarsın. Test yapcakmis adama bakalım Bana mı gelcek başkasına mi gitcek
Baskasinami gidecek değil anlatamiyorum eger istek gelipre bana gelmez gidip 31 cekerse diyorum ya tamam bosverin yasamayan anlamaz durumu o yuzden boşverin

Baya baya kocanızı hapladınız yani!?

Bu konuyu buradan sildirtir misiniz naparsınız bilmem ama yaptığınız şey suç, pes!
Allah askina dogru okurmusunuz verdim mi yazdim! Kullanan varmi yazdim arkadas biraz dikkat ve ustume gelmeyin onceki sayfalarda da herkese tesekkur ettim vermeyecegimi yazdim bu kadar etki gösterdiğini bilmiyorum yazdim hala bu ustume gelme cabasi nedir ?

Lutfen konumu kapatabilirmisiniz adminlerden ricam. Ustteki sayfalarda okursaniz herkese yorumlari icin cok cok tesekkur etrim ve bilmedigimi vermeyecegimi soyledim hala ustume geliniyor

Çok yanlış okumuşum evet

...Icecegine kattim ama iki saat sonra ictigi icin sanirim ise yaramadi yardimci olun bu kardeşinize lutfen...

Ya canım ya adamla ilişkiye girersin de, ama ne bileyim kalp krızi yada başka bir sorun olursa dr a giderseniz tahlillerde çıkar.
Senin yaptığını eşin anlar. Daha büyük sorun olur. Kaş yapayım derken göz çıkarma.
Anlıyorum seni ama, bu çözüm seçenekler arasında bile olmamalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…