- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.570
- 598
- Konu Sahibi bitanesininannesi
-
Bu resmen saygısızlık istemiyorsa doktora gitsin gitmiyorsa borsanın.gizliden cayina ilac katma tecavüzden farkı yok bence.onun bedeni sizin bunu yapmaya hakkınız yokSelam kizlar simdiden kusura bakmayin lütfen cinsellik bolumune acamadim konu uzun zamandir aktif değildim. Esimle bazi sorunlarimiz oldu sıkıntılı dönemden geçtik son 1 senedir cinsellik 0. E bende istenilmek istiyorum ;( mavi haplardan aldim ama corbaya cayina felan katilirmi kullanan varmi gizli vericem tabiki. Icecegine kattim ama iki saat sonra ictigi icin sanirim ise yaramadi yardimci olun bu kardeşinize lutfen kendisi doktora felan da asla gitmez baya stresli donemdeyiz şuan onuda belirtmek istiyorum :) simdiden teşekkürler
Bi hastaligi yok cok sukur canım o yuzden aldim zaten
İnsanlara (Akıl hastası olmadığı, doktor bilgisi dahilinde hasta olduğu halde ilaç kullanmayı reddeden biri değil ise vb.) bilgisi dışında hap vb. şeyler vermek suç, biliyorsunuz değil mi? Yapmayın, riskli işler bunlar. Belki eşiniz başka bir ilaca başlar başka bir sorundan, haberiniz olmaz, siz de bu ilacı verince ereksiyon halinde hık mık gider adam öteki tarafa. Size yar olmaz, hurilere kalır temelli aman ha.
Bu konuyu terapist ile, ürologlar ile halletmelisiniz.
Ya da ciddi bir cinsel perhize girin. Siz kendinizi tatmin edin onun yanında, onu umursamayın. Tepkilerini gözlemleyin.
Olabilir bilmiyorumYani şimdi bu yorumuma kızabilirsiniz ama belki eşinizin isteksizliği size artık ilgi duymamasından kaynaklıdır.hangi hap bunu değiştirebilirki
Selam kizlar simdiden kusura bakmayin lütfen cinsellik bolumune acamadim konu uzun zamandir aktif değildim. Esimle bazi sorunlarimiz oldu sıkıntılı dönemden geçtik son 1 senedir cinsellik 0. E bende istenilmek istiyorum ;( mavi haplardan aldim ama corbaya cayina felan katilirmi kullanan varmi gizli vericem tabiki. Icecegine kattim ama iki saat sonra ictigi icin sanirim ise yaramadi yardimci olun bu kardeşinize lutfen kendisi doktora felan da asla gitmez baya stresli donemdeyiz şuan onuda belirtmek istiyorum :) simdiden teşekkürler
Sanırım soğumuş senden daha detaylı anlatılsa belki arkadaşlar yararli yorumlar yazarlar ...Canim aslinda konustuk oda benden bekledigini bazi seyleri soyledi ama ben yanassam da bahane buluyor bi kac sefer olunca bende yanasmadim..
Ustte yazdigimi okursan sevinirim.Siz ne hakla nasıl bir cesaretle esinize gizli gizli hap icirirsiniz bu nasıl bir dusuncesizlik inanamiyorum. ....eşiniz hap içtiğini bilmeden içki içse ya da başka bir hap kullansa ne olucak çok cahilce bir davranış çok.....eşiniz adına çok ama çok üzüldüm. ..bu arada o haplar eşinize zarar verse ilerde bişey olsa gizlice olumune sabebiyet vermekten senelerce hapislerde curursunuz bravo size....
En bastan beri boyle evetNe olacak sana diyeyim, adam Allah korusun mezara sen de kasten adam öldürmeden hapse!
Böyle saçma sapan işler yapmayın. Demekki kocanda başka sorun var, hapla olacak şey değil. En baştan beri böyle miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?