- 8 Ocak 2017
- 1.021
- 1.572
- 48
- 32
- Konu Sahibi bitanesininannesi
Şöyle bir konunuza bakarsaniz gercekten tirajikomik.Cok komikmis. Umarim boyle birşey yasamazsiniz
Adamin sagligini dusunmeden hapla kendini tatmin etme niyetindesin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şöyle bir konunuza bakarsaniz gercekten tirajikomik.Cok komikmis. Umarim boyle birşey yasamazsiniz
O onun kendisi kullanmasi icin aldiği ilacti ben baska aldim onun için okursaniz zaten kendisi kullanmak icin ilac aldi ve kullanmadi yazdimÇok yanlış okumuşum evet![]()
Tabiki anladim bazi arkadaslar da sizin gibi soylesr keske tabiki vermiyicem o kendisi aldigi icin bende bu cesarette bulundum aslindaYa canım ya adamla ilişkiye girersin de, ama ne bileyim kalp krızi yada başka bir sorun olursa dr a giderseniz tahlillerde çıkar.
Senin yaptığını eşin anlar. Daha büyük sorun olur. Kaş yapayım derken göz çıkarma.
Anlıyorum seni ama, bu çözüm seçenekler arasında bile olmamalı..
Verdim yazdınız evet. Bu kadar insan okuduğunu anlayamayacak kadar aptal olamaz... Bence siz eşinizle güzelce konuşun, belki sağlık sorunu var psikolojisi de iyi olmayabilir... Ya da gidin macun alın yedirin...Allah askina dogru okurmusunuz verdim mi yazdim! Kullanan varmi yazdim arkadas biraz dikkat ve ustume gelmeyin onceki sayfalarda da herkese tesekkur ettim vermeyecegimi yazdim bu kadar etki gösterdiğini bilmiyorum yazdim hala bu ustume gelme cabasi nedir ?
Ya gercekten o kendisi ilac aldiği icin bu cesarette bulundum yoksa yapmam boyle biseyiVerdim yazdınız evet. Bu kadar insan okuduğunu anlayamayacak kadar aptal olamaz... Bence siz eşinizle güzelce konuşun, belki sağlık sorunu var psikolojisi de iyi olmayabilir... Ya da gidin macun alın yedirin...
O onun kendisi kullanmasi icin aldiği ilacti ben baska aldim onun için okursaniz zaten kendisi kullanmak icin ilac aldi ve kullanmadi yazdim
Bitkisel şeyler yedir içir bari, keçiboynuzu vs. En azından ziyanı olmazTabiki anladim bazi arkadaslar da sizin gibi soylesr keske tabiki vermiyicem o kendisi aldigi icin bende bu cesarette bulundum aslinda
Gmm etkili birseymi :) arastiracagim tesekkur ederimAri sutu polen bal karisimi kullanabilir.
Etkili. Eger sorunu sizle ilgili degilse hormonlarla ilgiliyse ise yarar umarim.Gmm etkili birseymi :) arastiracagim tesekkur ederim
Bir tane verdim saat geçtiği için etki etmedi diye yazmışsınız ?Allah askina dogru okurmusunuz verdim mi yazdim! Kullanan varmi yazdim arkadas biraz dikkat ve ustume gelmeyin onceki sayfalarda da herkese tesekkur ettim vermeyecegimi yazdim bu kadar etki gösterdiğini bilmiyorum yazdim hala bu ustume gelme cabasi nedir ?
Tamam ustte aciklamasini yaptim zaten okursunuz :)kullanan varmi gizli vericem tabiki. Icecegine kattim ama iki saat sonra ictigi icin sanirim ise yaramadi yardimci olun bu kardeşinize
Buda size ait yazı ?
Dikkat lütfen :) hersey düzelir ama giden can geri gelmez. Esinizle konuşarak halledebilirsiniz inşallah. Birde 2 bebekden dolayı da olabilir. Kendinize zaman ayırınTamam ustte aciklamasini yaptim zaten okursunuz :)