• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bakarmisin +18 bolumune konu açamadım

Ya canım ya adamla ilişkiye girersin de, ama ne bileyim kalp krızi yada başka bir sorun olursa dr a giderseniz tahlillerde çıkar.
Senin yaptığını eşin anlar. Daha büyük sorun olur. Kaş yapayım derken göz çıkarma.
Anlıyorum seni ama, bu çözüm seçenekler arasında bile olmamalı..
Tabiki anladim bazi arkadaslar da sizin gibi soylesr keske tabiki vermiyicem o kendisi aldigi icin bende bu cesarette bulundum aslinda

Allah askina dogru okurmusunuz verdim mi yazdim! Kullanan varmi yazdim arkadas biraz dikkat ve ustume gelmeyin onceki sayfalarda da herkese tesekkur ettim vermeyecegimi yazdim bu kadar etki gösterdiğini bilmiyorum yazdim hala bu ustume gelme cabasi nedir ?
Verdim yazdınız evet. Bu kadar insan okuduğunu anlayamayacak kadar aptal olamaz... Bence siz eşinizle güzelce konuşun, belki sağlık sorunu var psikolojisi de iyi olmayabilir... Ya da gidin macun alın yedirin...

Verdim yazdınız evet. Bu kadar insan okuduğunu anlayamayacak kadar aptal olamaz... Bence siz eşinizle güzelce konuşun, belki sağlık sorunu var psikolojisi de iyi olmayabilir... Ya da gidin macun alın yedirin...
Ya gercekten o kendisi ilac aldiği icin bu cesarette bulundum yoksa yapmam boyle biseyi

O onun kendisi kullanmasi icin aldiği ilacti ben baska aldim onun için okursaniz zaten kendisi kullanmak icin ilac aldi ve kullanmadi yazdim

Bilemeyeceğim artık kendisi alıp kullanmasa bile yaptığınız suç
Zaten ilk mesajda da kendisi aldı dememişsiniz sonradan demişsiniz ben hikayenin doğrusu ne bilmiyorum ama
Böyle bir şey fark etse şikayet etse hakkı var adamın
Başınıza bela almayın bence

Sonradan uyduracak halim yok adamin sorunu varki almis ilac kendine ama sonra kullanmadi bende kulkanmayacagim tabiki çöpe gidecek

O kendi tamam diyip doktora gitmeden bu sorun çözülmez. Erkekler bunu bir ihtiyaç gbi görüyorsa kadınında ihtiyacıdır. Bence sen eşini al karsına bu mevzuyu konuş. Bu bir boşanma sebebi ztn.. inş çözersin aktarlarda bitkisel şeyler var bide onları dene. Keçi boynuzu fındık fıstık filan

Allah askina dogru okurmusunuz verdim mi yazdim! Kullanan varmi yazdim arkadas biraz dikkat ve ustume gelmeyin onceki sayfalarda da herkese tesekkur ettim vermeyecegimi yazdim bu kadar etki gösterdiğini bilmiyorum yazdim hala bu ustume gelme cabasi nedir ?
Bir tane verdim saat geçtiği için etki etmedi diye yazmışsınız ?

kullanan varmi gizli vericem tabiki. Icecegine kattim ama iki saat sonra ictigi icin sanirim ise yaramadi yardimci olun bu kardeşinize

Buda size ait yazı ?

Back
X