Kızlar bakarmısınız ? Ev düzme

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
kızlar daha önce konu actım okuyan okumuştur . Merak ettıgım ev düzme ne kadar olur ? Az ve öz eşya alırım buyuk ihtimal inşAllah . Mutfak eşyası harcı herseyı alırım . Mobılya yatak odası perde halı beyaz eşya . Orta kalitede almayı düşünüyorum . Ortalama ne kadar gider

Mutfak haric dersen
Ortalama kalitede herseyiyle 15 20 bin derim ben
Perdeler zaten 2 3 bin tutuyor
Halilar desen 400 500 lira gibi rakamlarda ve ustunde
Yatak odalari artik oyle 1 2 bin de degil tabi o fiyata pekte kullanisli birsey olmuyor

Beyaz eşya 5000 tl (bosch marka orta seviye modeller)
Yatak odası 5000 tl (mondi gibi orta seviye bi marka)
Salon takımı 6000-7000 tl civarı bunun fiyatı tamamen sizin seçiminize bağlı aynı markada bile fiyat çok değişebiliyor
Oturma odası 3000 tl hadi ucuzundan aldınız diyelim
Halı ve perdeler 3000 tl bu da ucuz olması durumunda

Tabi hepsini aşağıya çekip 20,000 tl ile de evi tamamlamanız münkün.

Önceki konunuzu okumuştum, yurtdışında yaşıyosanız gelmenizi hiç tavsiye etmem yine de
Kolaylıklar diliyorum.

kızlar daha önce konu actım okuyan okumuştur . Merak ettıgım ev düzme ne kadar olur ? Az ve öz eşya alırım buyuk ihtimal inşAllah . Mutfak eşyası harcı herseyı alırım . Mobılya yatak odası perde halı beyaz eşya . Orta kalitede almayı düşünüyorum . Ortalama ne kadar gider
Bende Yardıma geldim mobilya satış danışmanı olarak :) yatak yemek koltuk takımı alacaksan düğün paketleri var 7bin 8 bin gibi onları kapatırsın halı kaç tane kaç mk olacağı önemli perdeyi 1500 desek hadi 3 hali 500 den tanesi desek 1500 de o yatak bazada istersin sen şimdi 1500 olsun 12.500 olur bu iş ;)

Back
X