- 7 Ağustos 2016
- 1.730
- 1.065
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
merhaba kizlar bir arkadasim icin yaziyorum adetine daga 6 gun var daga kan testi yapmis degeri 12 dusuk dedi ben normal gibi dedim bilgisi olan varsa yaza bilirmi simdiden tesekurler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamilelik testi hcg hormonu yani 12 adetinede 6 gun var oldumu simdiNe için kan testi yaptırmış? Doğru düzgün anlatsanız? Ne 12 çıkmış. Hiç bir şey belli değil.
Daga=daha herhalde. O kısmı çözdüm.
gidicek dr a simdi acilden yapdigi icin testi bilen yasayan biri vardir diye sormak istedikDoktora bir danışaydınız keşke
hamilelik testi hcg hormonu yani 12 adetinede 6 gun var oldumu simdi![]()
Acile sadece bunun için gittiyse arkadaşınızı kınıyorum!gidicek dr a simdi acilden yapdigi icin testi bilen yasayan biri vardir diye sormak istedik
kendisi 15 yillik evli ondan bu acelesimerhaba kizlar bir arkadasim icin yaziyorum adetine daga 6 gun var daga kan testi yapmis degeri 12 dusuk dedi ben normal gibi dedim bilgisi olan varsa yaza bilirmi simdiden tesekurler
Tedaviyle hamile kaldı demişsiniz çatlatma iğnesi kullandıysa o yüzden bu değer çıkmıştır adet gününü beklesin daha doğru sonuç alır.cunki kendisi tedaviyle hamile kaldi ondan bu kadar acele ediyor 15 yillik evli tesekurler yorumlar icin