Kızlar bakın bu da benim evim

bebisinle agiz tadiyla oturun insalllah,murgiz canim mutfagina bayildim cok hosmus,gule gule kullan

canım evin pırıl pırıl, çok güzel.
ben bilhassa banyona ve mutfağına bayıldım
banyodaki fayanslar ve lavabo çok güzel.
mutfağının mobilyaları ve avizesi de harika.. özelikle avize çok değişik.
mutlu mesut yaşa canım evinde..

teşekkür ederim kızlar şunuda belirteyim ben yazın izmirdeydim doğumdan sonra annemlerdeydim 3 ay kaldım orda .bu evin tüm dolaplarını fayansları boyasını laminantlarını avizelerini her türlü inşaat işini eşim kendi şeçip yaptı evet ben gelmedede işi bitirip taşımak istedi o yüzden bende bitmiş halini gördüm hatta taşınmış yerleşmiş:)ama tabikide bende beğendim

ne diyim valla miss gibi pırıl pırıl Allah sağlıkla yavrunuzla uzuncaaa ömür boyu mutlu yaşamk nasip etsin..

Mutfağını çok beğendim cnm,huzurla kullanman dileğimle.Dikkatime çeken şey mutfağın duvarındaki boyamıdır yoksa duvar kağıdı falanmıdır?Çok farklı vede güzel görünüyor?

canım evin çok güzel özelliklede mutfağına ve banyona bayıldım eşini kutluyorum bu konuda seçimler süper olmuş ayrıca duvar kağıdınıda çok beğendim çok şık durmuş sevdiklerinle mutlu ve sağlıklı günlerde oturman dileğiyle bebişinede allah uzun ömürler versin ....

Son düzenleme:
maaşallah cnm evin çok güzel güle güle otur
ama bnm o kadar şey arasında bişey çok dikkatimi çektii
banyodaki lavabo ne güzel bişey o öyle

canım çok güzel bir evin var....eşini ve seni tebrik ederim...
bende en çok mutfak ve banyonu beğendim süper..............

evin çok hoş canım allah ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin

çok teşekkür ederim sağolun daha güzelleri sizlerin olsun inş.
duvardaki boya italyan boya deniyor normal boyanın üzeine baskı ile başka parlak bir boyayla yapılıyor
banyodaki lavoboda güzel ama kullanışı çok kötü tavsiye etmiyorum yani suyu açınca hertaraf dolaplar falan su içinde leke içinde kalıyor:(bunun yrerine tam yuvarlak yanlarıda yksek olanlar daha iyi olur bence

albüme yorum yaptım ama burdanda söleyeyeim çok hoşş..eşinde çok zevkli tbriklerr..birkaç öneride bulundum affına sığınarakk...kombinin bulunduğu bölümee boydan boya dolap olursa güzel olurr..çünküü amerikan mutfak görüntüsü hoş durur..kombinin sağındaki boş duvara soyut bir resim süper olurr...vede doğalgaz borularını zaten sende biliyorsundurr..kontrolden geçince boyanacaktırr..oda olunca süperr dört dörtlükk..huzurla oturun ailecekk..

Back
X